Osta Doxycycline Verkossa Ilman Reseptiä

#1Apteekki
Tilaa nyt!


Osta Doxycycline Verkossa
Doxycycline

Doxycycline Generic lääkitys on laaja-taajuuksien antibiootti, joka on kehitetty bakteeri-infektioiden hoitoon monia. Doxycycline Generic kuuluu luokkaan tetrasykliini antibiootti lääke, joka vaikuttaa estämällä leviämisen ja bakteerien kasvua elimistössä.

Doxycycline generic tunnetaan myös Vibramycin.

Doxycycline 100 mg

Ohjeet lääketieteellisen lääkkeen käyttöä

Kauppanimike: Doxycycline

Nimi ei-kaupallinen kansainvälinen: Doksisykliini (Doxycycline).

Vapautumisen muodossa: kapselit, 100 mg.

Kuvaus: Hyytelömäinen kova, kysymys 1, keltainen, lieriömäinen, end puolipallon. Sisällön kapselit on keltainen jauhe kyllästys valkoinen. Se ei saa olla tiivisteet muodossa kapselin muodossa sarakkeen tai tabletin, joka, kun painetaan lasi bar, sinun murentua.

Koostumus per kapseli: vaikuttava aine: Doxycycline (kuten doksisykliini) - 100 mg; apuaineita: kalsiumstearaatti kalsiumia, laktoosimonohydraatti, tärkkelys perunaa. Koostumus kapseli on kova liivate: liivate, glyseriini, puhdistettu vesi, titaanidioksidi, natriumlauryylisulfaatti, väriaineet: keltainen quinolina (E-104), keltainen oranssi (E-110).

Farmakoterapeuttinen ryhmä: antibakteeriset Aineet systeemiseen käyttöön. Tetrasykliini.

Farmakologiset ominaisuudet

Farmakodynamiikkaa

Se dossiciclina on laaja kirjo mikrobeja tuhoava vaikutus. Estää proteiinisynteesiä mikrobisolujen, häiritsevät liikenteen aminoacyl-RNA: n ribosomien 30S-kalvo alayksiköstä. On bakteriostaattinen vaikutus.

Lääke on aktiivinen gram-positiivisia mikro-organismeja - Staphylococcus spp. (Mukaan lukien Staphylococcus aureus, mukaan lukien kannat penisillinaasia tuottajat), Streptococcus spp. (Mukaan lukien Streptococcus pneumoniae), Listeria monocytogenes-bakteerin, Bacillus anthracis, Clostridium spp., Actinomyces israeli .; Gramnegatiiviset Bordetella pertussis -, Escherichia coli -, Enterobacter spp, Klebsiellaspp, Salmonellaspp, Shigellaspp, Yersiniaspp, Vibrio cholerae, Neisseria gonorrhoeae. Herkkä doxycycline Rickettsiaspp., Borreliaburgdorferi, Treponemaspp., Chlamydiaspp., Mycoplasmaspp., Eräät alkueläimet, mukaan lukien Plasmodium falciparum, Entamoeba histolytica).

Herkempiä doxycycline Haemophilus influenzae (91-96%) ja solunsisäistä taudinaiheuttajaa.

Vähäisemmässä määrin kuin muut antibiootit tetrasykliini, estää suoliston, on imeytyminen, kattavampi ja pidempi kesto. Aste antibakteerinen aktiivisuus, doxycycline ovat parempia tetrasykliini-luonnollinen. Se tunkeutuu solujen tukahduttaa kerto solunsisäisiä patogeenejä.

Se on erittäin tehokas keuhkokuume ja akuutti keuhkoputkentulehdus etiologia mycoplasmatica. Jos on viitteitä antibakteerinen hoito pahenemisvaiheiden krooninen keuhkoputkentulehdus, sis. taustalla astma, sitä käytetään ensilinjan lääkkeitä potilaille, alle 65-vuotiaat, ilman siihen liittyvät sairaudet (kuten paheneminen liittyy usein Haemophilus influenzae).

On voimakas vaikutus pahenemista bronco-keuhkoinfektio (yleensä stafylokokit) potilailla, joilla on kystinen fibroosi on Reiterin oireyhtymä, aiheuttama klamydia, ihon leishmaniaasi. Tehokkain hoito ehrlichioosia granulosyyttien. Iäkkäillä potilailla, näkyy vaikutus, kun empiirinen hoito akuutti eturauhastulehdus ja virtsateiden infektiot aiheuttavat bakteerit Escherichia. Yhdessä kiniini, on erittäin tehokas hoito malarian.

Organismeja, jotka kestävät doxycycline: Pseudomonas aeruginosa, Proteusspp, Serratiaspp, useimmat kannat Bacteroides fragilis, sienet, virukset ...

Farmakokinetiikka

Kun nautitaan lähes imeytynyt (noin 100%). Ruokailu ei ole merkittävästi vaikuttaa imeytymistä doksisykliini. On korkea liukoisuus rasva ja matala affiniteetti sitovat Ca2 +.

Jälkeen 2 tuntia, kun suun kautta annoksella 200 mg on saavutettu, plasman pitoisuus - 2,6 mg / ml, 24 tuntia sen jälkeen, kun hallinto - 1,45 g / ml. Plasman proteiineihin on 80-95%.

Se tunkeutuu hyvin moniin kudoksiin ja elimiin kehossa. Se sijaitsee maksa -, munuais -, keuhko -, perna, luut, hampaat, eturauhasen, kudosten silmän, keuhkopussin ja ascitic nestettä, sappi, nestettä nivelnesteen, yläleuan eritettä ja edestä poskionteloiden, neste crevicolare. Pahenee huonosti este veri-aivoesteen. Kalvoja aivojen ehjä aivo-selkäydinnesteessä ei havaittu tai havaitaan pieniä määriä. Läpäisee istukan muodostaman esteen, on löytynyt sikiö on määritetty rintamaitoon. Jakautumistilavuus on 0,7 l / kg.

Se metaboloituu maksassa (30-60% annoksesta). Puoliintumisaika on 12-22 tuntia (keskimäärin - verrattuna 16.3 tuntia). Toistuvan annon lääkkeen voi kerääntyä. Luut ja hampaat muodostaa liukenemattomia komplekseja Ca2 +.

Erittyy sapen käy läpi enterohepaattisen kierron suuren merkityksen, pääsee ulostetta (20-60%). Munuaiset, jotka on määritetty 40% annoksesta 72 tuntia (josta 20%: sta 50%, ei muutosta), joilla on vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta - vain 5,1% (näillä potilailla, doxycycline pääasiassa erittyy jakkara).

Tutkimuksissa on havaittu merkitsevää eroa puoliintumisaika doxycycline seerumin veren potilailla, joilla on normaali munuaisten toiminta on vaarantunut. Hemodialyysi ei vaikuta puoliintumisaika huumeiden verestä.

Käyttöaiheet

Tartuntataudit, aiheuttajana ovat herkät patogeenit, doxycycline.

Ehkäisyyn resistenssin ja ylläpitää tehokkuutta lääkitys tulisi käyttää vain hoitoon aiheuttamien infektioiden paljasti (tai väitetty) mikro-organismien herkkä doksisykliini. Jos on olemassa tietoja, jotka liittyvät exciter tunnistettu ja sen herkkyys ohjaa lääkärin valita antibiootti on optimaalinen, ja koska tällainen valinta empiirisen antibakteerinen agentti perusteella, epidemiologisen tiedon ja paikalliset indeksit herkkyys. Se dossiciclina on tarkoitettu hoitoon seuraavien infektioiden:

 • Kuume huomasi kalliovuorten pilkkukuume ja muut pilkkukuume, kuume Ku, kuume, vesicular ja kuume punkkien aiheuttama rickettsia;
 • Hengitysteiden infektioiden aiheuttamia Mycoplasmapneumoniae;
 • Linfogranulomatosi venus aiheuttama Chlamydiatrachomatis;
 • Psitacosi aiheuttama Chlamydiapsittaci;
 • Trakooman aiheuttama Chlamydiatrachomatis, vaikka se ei ole aina mahdollista saada leikkaaminen taudinaiheuttaja, mistä on osoituksena tulokset immunofluoresenssi tutkimukset;
 • Sidekalvotulehdus kanssa sulkeumia aiheuttama Chlamydiatrachomatis, voidaan doxycycline. Usa, suun kautta muodossa yksinään tai yhdessä ajankohtainen valmisteet;
 • Infektiot virtsaputken, endocerviche ja peräsuolen ole määritelty aiheuttama Chlamydiatrachomatis aikuisilla;
 • Nongonococcal virtsaputken aiheuttanut Ureaplasmaurealyticum (T-mycoplasma);
 • Lavantauti toistuvia epidemiologinen aiheuttama Borrelia recurrentis.

Se dossiciclina käytetään myös aiheuttamien infektioiden hoidosta seuraavia Gram-negatiivisia mikro-organismeja:

 • Chancroid aiheuttama Haemophilusdureyi;
 • Ruton aiheuttama Yersiniapestis;
 • Tularemia, aiheuttama Francisellatularensis;
 • Koleran aiheuttama Vibriocholera;
 • Kampylobakterioosi aiheuttama Campylobacterfetus;
 • Luomistaudista aiheuttama Brucellaspecies (yhdessä streptomysiini);
 • Bartonelli aiheuttama Bartonellabacilliformis;
 • Donovanosis (granulooma venereum) aiheuttama Calymmatobacteriumgranulomatis.

Monet kantoja mikro-organismeja alla olivat resistenttejä tetrasykliinille, jota varten se on suositeltavaa, että kulttuuri-ja antibiootti herkkyys.

Se dossiciclina käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon seuraavia Gram-negatiivisia mikro-organismeja, jos tutkimus bakteeri-vahvistus niiden riittävä herkkyys huume:

 1. Escherichia coli;
 2. Aerogeni Enterobacter;
 3. Lajien Shigella;
 4. Lajien Acinetobacter;
 5. Hengitysteiden infektioita, aiheuttama Haemophilus influenzae;
 6. Infektioiden hengitysteiden ja virtsateiden aiheuttamia Klebsiellaspecies.

Se dossiciclina käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon seuraavia Gram-positiivisia mikro-organismeja, jos tutkimus bakteeri-vahvistus niiden riittävä herkkyys huume:

 • Ylempien hengitysteiden infektioita, aiheuttama Streptococcus pneumoniae;
 • Pernaruton aiheuttama Bacillusanthracis, mukaan lukien keuhkojen muoto pernaruttoa (altistumisen jälkeen): vähentää taajuus tai taudin etenemiseen altistumisen jälkeen Bacillusanthracis.

Kun penisilliini on vasta-aiheinen, doxycycline vaihtoehtona korjaamiseksi voidaan käyttää hoitoon seuraavat infektiot:

 • Mutkaton tippuri aiheuttama Neisseriagonorrhoeae;
 • Kupan aiheuttama Treponemapallidum;
 • Aiheuttamat virheet Treponemapertenue;
 • Listerioosi aiheuttama Listeriamonocytogenes;
 • Angina Simanovsky-Plaut-Vincent (ientulehdus koliitti, akuutti nekrotisoiva) aiheuttama Leptotrichiabuccalis (vanha nimi Fusobacteriumfusiform);
 • Aktinomykoosi aiheuttama Actinomycesisraelii;
 • Aiheuttamat infektiot Clostridiumspp.

Vuonna amebiasis akuutti suolistossa, doxycycline voidaan käyttää lisäksi amoebicidi.

Kuin auttaa, doksisykliini voi olla käytetään hoitoon vaikea akne.

Se dossiciclina on tarkoitettu ehkäisyyn malarian aiheuttama Plasmodiamfatciparam matkustajien lyhyellä aikavälillä (4 kk) alueilla, joilla kloridien ja / tai pyrimetamiini sulfadossina kestävä.

Antotapa ja annostus

On muistettava, että annos ja taajuus tavalliset doxycycline poikkea useimmat muut tetrasykliinit. Ylittää suositellun annoksen voi lisätä haittavaikutusten. Hoito olisi säilytettävä vähintään 24-48 tuntia sen jälkeen, kun katoaminen oireita ja kuumetta. Kun streptokokki-infektioiden hoito on jatkunut 10 päivää, estää kehitystä reumakuume ja glomerulonefriitti.

Tavanomainen annos doxycycline aikuisille on 200 mg ensimmäisenä hoitopäivänä (kerta-annos tai 100 mg joka 12. tunti), ja sitten lääke annetaan annoksella 100 mg / vrk (kerta-annos tai 50 mg 12 tunnin välein) huolto. Enemmän vakavia infektioita (erityisesti virtsateiden infektiot, krooninen), lääke tulisi käyttää annoksella 200 mg / vrk koko hoito.

Alle 12-vuotiaat lapset: lapsille, jotka painavat vähemmän kuin 50 kg, doxycycline pistetään annos on 4,4 mg / kg ensimmäisenä päivänä (kuin kerta-annoksena tai kahteen annokseen jaettuna), ja sitten 2,2 mg / kg (yhden tai kaksi vaihetta ). Enemmän vakavia infektioita, lääkitys voidaan käyttää annos on 4,4 mg / kg / vrk. Lapsilla, jotka painavat enemmän kuin 50 kg, doksisykliini käytetään annos aikuisten tavallista.

Kun pilkkukuume, puutiaisaivotulehdusviruksesta ja toistuvia doxycycline köyhä käytetty menestyksekkäästi yksi annos, 100 mg tai 200 mg riippuen infektion vakavuudesta. Vähentää riskiä jatkuminen tai toistuminen relapsoivan kuume tick-borne on suositeltavaa, että doxycycline 100 mg 12 tunnin välein 7 päivän ajan.

virtsaputken Yksinkertainen, endotservikalnye ja infektiot peräsuolen aikuisilla aiheuttama Klamydia trachomatis: 100 mg: aan suun kautta kahdesti päivässä 7 päivän ajan.

nongonococcal virtsaputken (UNG) on aiheuttanut Chlamydiatrachomatisili Ureaplasma urealyticum: 100 mg: aan suun kautta kahdesti päivässä 7 päivän ajan.

Lymphogranuloma venereum aiheuttanut Chlamydia trachomatis: doksisykliini 100 mg suun kautta kahdesti päivässä vähintään 21 päivää.

Gonokkkovye infektio ei ole monimutkainen aikuisilla (paitsi infektio ano-peräsuolen miehillä): 100 mg: aan suun kautta kahdesti päivässä 7 päivän ajan. Vaihtoehtoisesti doksisykliiniä voidaan ottaa annoksella 300 mg, jonka jälkeen toinen annos 300 mg yksi tunti. Se on mahdollista vastaanottaa samanaikaisesti ruoan kanssa, kuten maito-tai hiilihappoa juoma.

Pernarutto (altistumisen jälkeen) aikuiset: 100 mg: aan suun kautta kahdesti päivässä 60 päivän ajan. Lasten, joiden paino on vähemmän kuin 45 kg: 2,2 mg / kg suun kautta kahdesti päivässä 60 päivän ajan. Lapsilla, joiden paino on yli 45 kg doksisykliini käytetään annos aikuisten tavallista.

Ensisijainen ja toissijainen kuppa: potilailla, joilla on kuppa, ensisijainen tai toissijainen allerginen penisilliinille ja ole raskaana, penisilliinin vaihtoehtona voidaan hoitaa doxycycline 100 mg suun kautta kahdesti päivässä kahden viikon ajan.

Piilevä-ja korkea-asteen syfilis: potilaat, joilla on latentti kuppa tai korkea-asteen allerginen penisilliinille ja ei ole raskaana, penisilliinin vaihtoehtona voidaan hoitaa doxycycline 100 mg suun kautta kahdesti päivässä kahden viikon ajan, jos infektio ei ylitä kesto 1 vuosi. Muuten, doksisykliini käytetään 4 viikkoa.

Akne: 50-100 mg / vrk, enintään 12 viikkoa.

Malarian hoitoon aiheuttama Plasmodiumfalciparum kestävät klooria: 200 mg / vrk vähintään 7 päivää. Koska mahdollisia infektion vakavuudesta, samanaikaisesti doxycycline sovellettava shizontitsidnoe käytännössä lääke toimii kuten kiniini, suositellut annokset, jotka ovat erilaisia eri alueilla.

Estolääkitystä malariaan: 100 mg / päivä aikuiset; lapset yli 12 vuotta lääke on määrätty annos 2 mg / kg kerran päivässä; annos voi saavuttaa, että aikuisten. Ehkäisevä huolto voidaan aloittaa 1-2 päivää ennen matkaa alueelle, jossa esiintyy malariaa. Pitäisi olla jatkuva matkan aikana ja 4 viikkoa sen jälkeen palata.

Hoito ja valikoiva ehkäisy kolera aikuisilla: 300 mg kerran.

Ehkäisy kuume joen japani: 200 mg kerran sisällä.

Ehkäisy turistiripulin aikuisilla: 200 mg ensimmäisenä päivänä matka (kerran tai 100 mg 12 tunnin välein), jonka jälkeen 100 mg / vrk oleskelun aikana alueella. Ei ole tietoa ennalta ehkäisevän huumeiden käyttöä enemmän kuin 21 päivää.

Ehkäisy leptospiroosi: 200 mg suun kautta kerran viikossa oleskelun aikana alueella ja 200 mg: n lopussa matkan. Ei ole tietoa ennalta ehkäisevän huumeiden käyttöä enemmän kuin 21 päivää.

Sovellus:

Soveltaa sisällä, aikana tai jälkeen aterian.

Tetrasykliini-tabletit ovat suositeltavaa pestä jossa on oikea määrä nestettä vähentää riskiä ärsytystä ja haavaumia ruokatorveen.

Jos ärsytystä ruokatorven, doxycycline tulee ottaa ruoan kanssa tai maitoa.

Tutkimukset viittaavat siihen, että otetaan samanaikaisesti ruoan tai maitoa ei merkittävästi vaikutus doksisykliinin imeytymistä.

Iäkkäät potilaat: ei ole tarpeen säätää annosta. Jos potilaalla on munuaisten vajaatoiminta ei ole tarpeen säätää annosta.

Rikkoo maksan toiminta: doksisykliini tulee käyttää varoen potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta tai ihmisiä, jotka saavat mahdollisesti maksatoksisia lääkkeitä.

Rikkominen munuaisten toiminta: tutkimukset viittaavat siihen, että käyttö doxycycline tavalliseen suositeltuja annoksia ei saa johtaa liiallinen kertyminen antibiootti potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta.

Sivuvaikutus

Vuodesta hermosto: hyvänlaatuinen kallonsisäinen hypertensio (vähentynyt ruokahalu, oksentelu, päänsärky, turvotus näköhermon), myrkyllinen vaikutus keskushermostoon (huimaus tai epätasapaino).

Puolella kuulo: korvien soiminen.

Sydän-järjestelmä: takykardia, turvotus, perikardiitti, hypotensio.

Alkaen ruoansulatuskanavan: pahoinvointi, oksentelu, ummetus tai ripuli, vatsakipu, kielitulehdus, dysfagia, ruokatorvitulehdus (mukaan lukien erosiivinen), gastriitti, mahahaava ja 12 pohjukaissuolihaava, enterokoliitti (koska leviämisen resistenttien stafylokokki).

Allergiset reaktiot: makulopapulaarinen ihottuma, kutina, nokkosihottuma, ihon punoitus, anafylaktinen sokki, anafylaksia, anafylaktinen reaktio, angioedeema, systeeminen lupus erythematosus, annostus, Stevens-Johnsonin oireyhtymä.

Puolelta hematopoiesis: hemolyyttinen anemia, trombosytopenia, neutropenia, eosinofilia, porfyria.

Toinen keltaisuus, hepatiitti (harvinainen), ohimenevää indeksi toiminnallinen tila maksan, maksan vajaatoiminta, kasvaa pitoisuus urea, seerumin, nivelkipu, lihaskipu, valoherkkyys, eksfoliatiivinen dermatiitti, erythema multiforme, epidermolysis myrkyllisiä, seerumin sairaus, pseudomembranoottinen koliitti, superinfektio värimuutoksia kestävä emali hampaat, tulehdus alueella anogenitale, kandidiaasi (emätintulehdus, kielitulehdus, suutulehdus, proktiitti), struuma, kuumia aaltoja.

Vasta-aiheet

Yliherkkyys vaikuttavalle aineelle tai mikä tahansa aine ylimääräisiä.

Käyttö doksisykliini on vasta-aiheinen, jos yliherkkyyttä tetrasykliinit, porfyria, vaikea maksan vajaatoiminta, raskaus, maidoneritys (aikana hoito pitäisi lopettaa imetys), alle 12-vuotiaat lapset.

Varoen: maksan toimintahäiriöt, ja leukopenia.

Yliannostus

Yliannostustapauksissa, se on tarpeen peruuttaa huumeiden ja aloittaa hoito oireenmukaista. Dialyysi ei vaikuta puolet siementen ja ei ole tehokas, jos yliannostuksen.

Turvaamistoimet

Tämä lääkemuoto lapset alle 12 vuotta on vasta-aiheinen.

Estää paikallisten ärsyttävää toimintaa (esofagiitti, gastriitti, haavaumat, limakalvojen, maha-suolikanavan) suositellaan vastaanotto iltapäivällä runsaasti nesteitä, ruokaa tai maitoa.

Yhteydessä mahdollinen kehittäminen valoherkkyys tarvetta rajoittaa altistumista auringolle hoidon aikana ja 4-5 päivän kuluttua.

Kanssa pitkäaikainen käyttö vaatii seurantaa toiminnallinen tila maksan, hematopoieesin.

Voi peittää oireita kuppa, suhteessa mahdollisuutta sekoittaa infektio on tarpeen serologinen analyysi kuukausittain 4 kuukautta.

Kaikki tetrasykliinejä muodostavat stabiileja komplekseja Ca2 + missä tahansa luun muodostumiseen. Tässä yhteydessä nimitystä ajanjakson kehitystä hampaat voivat aiheuttaa hampaiden tahra kestäviä keltainen-harmaa-ruskea, ja emali hypoplasia.

Saattaa olla väärä taso nousee katekoliamiinien virtsaan, kun määritetään fluoresoivaa menetelmää. Tutkimuksessa biopsia kilpirauhasen potilailla, joita hoidettiin doksisykliini pitkän aikavälin, dioja kudoksen tumma ruskea väri, mahdollisesti keskeyttämättä sen toimintaa.

Kokeilu paljasti, että doxycycline voi olla myrkyllisiä vaikutuksia sikiön kehitykseen (viivästynyt luuston) - esto metalloproteases (entsyymejä, jotka katalysoivat hajoamista kollageenin ja proteoglykaanin) rustoa, vähentää vammoja, muotoaan nivelrikko.

Käyttö potilailla, joiden maksan toiminta on heikentynyt. Doxycycline tulee käyttää varoen potilailla, joilla on maksan vajaatoiminta tai ne, hoidettu mahdollisesti maksatoksinen.

Siitä maksan toimintahäiriö liittyy suun kautta tai parenteraalisesti tetrasykliini, doksisykliini, mukaan lukien, on raportoitu harvoin.

Käyttö potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta. Erittymistä doxycycline munuaiset on noin 40 prosenttia 72 tuntia henkilöillä, joilla munuaistoiminta on normaali. Tämä daipazon voi pudota 1-5% 72 tuntia potilailla, joilla on vakavia yksilöitä, joilla on munuaisten vajaatoiminta (kreatiniinipuhdistuma alle 10 ml / min).

Tutkimuksissa on havaittu merkitsevää eroa puoliintumisaika doxycycline seerumin veren potilailla, joilla on normaali munuaisten toiminta on vaarantunut. Hemodialyysi ei vaikuta puoliintumisaika huumeiden verestä.

Vaikutus anti-anabolisia tetrasykliinien voi johtaa kasvuun veren urea. Vaikutus antianabolico ei ole verrattuna doxycycline potilailla, joilla on munuaisten vajaatoiminta.

Valoherkkyys. Valoherkkyys reaktioita on havaittu joillakin yksilöillä ottaen tetrasykliinit, doksisykliini mukaan lukien. Hoidon aikana doksisykliini ja 4-5 päivää sen jälkeen, kun se on suositeltavaa suojata altistuneet alueet suoralta auringonvalolta ja UV-säteilyltä keinotekoinen. Hoito tetrasykliinit, doksisykliini mukaan lukien, on lopetettava heti ensimmäisessä merkkejä ihon punoitus iholla.

Pseudomembranoottinen koliitti. pseudomembranoottista koliittia on raportoitu käytön kehittämiseen lähes kaikkien bakteerilääkkeiden, myös doksisykliini. Vakavuus tämä komplikaatio vaihteli lievästä hengenvaaralliseen. Se on tarpeen harkita tämän diagnoosin potilailla, jotka läsnä käytä ripuli vsledestvii antibakteerisia aineita.

Ruokatorvitulehdus. Tapauksissa esofagiitti ja ruokatorven haavaumat potilailla, jotka encapsulated tai tetrasykliiniä tabletin muodossa lääkkeitä luokan, kuten doksisykliini. Useimmat näistä potilaista käytti lääkitystä välittömästi ennen nukkumaanmenoa tai riittämätön määriä nestettä.

Kallonsisäinen hypertensio valo on kirjattu henkilöitä, jotka ovat saaneet lääkkeen, suurin terapeuttinen annos. Nämä oireet hävisivät nopeasti lopettamisen jälkeen lääkkeen.

Porfyria. Harvinaisissa tapauksissa porfyria on havaittu potilailla, jotka saavat tetrasykliinit.

Hoito sukupuolitaudeista. Hoitoon sukupuolitauteja liittyy epäillään kuppa tulisi käyttää diagnostisia menettelyjä on tarkoituksenmukaista, mukaan lukien mikroskopia, tumma-alalla, ja muut analyysit. Näissä tapauksissa, ne on testattava serologinen kuukausittain vähintään 4 kuukautta.

Streptococcus beta-hemolyyttinen. Infektioiden aiheuttamia streptokokit, beta-hemolyyttinen ryhmä, hoitoa on jatkettava vähintään 10 päivää.

Myasthenia gravis. Huumeet ryhmän tetraciclone voi aiheuttaa heikko hermo-saarron, joten sinun täytyy käyttää annosta varovaisuutta doxycycline potilailla, joilla on myasthenia gravis.

Systeeminen Lupus erythematosus. Tetrasykliinit voivat aiheuttaa paheneminen systeeminen lupus erythematosus.

Metoksifluraani. Samanaikainen käyttö metossiflurane tetrasykliiniä johtaa neurotoksisuuteen kohtalokas.

Koostumus lääkkeen sisältää laktoosia, tästä syystä sitä ei suositella potilaille, joilla on harvinainen-intoleranssi, synnynnäinen galaktoosi -, puutos laktaasin ja imeytymishäiriö glukoosi-galaktoosi.

Koostumus lääkkeen sisältää väriaineita, kinoliini keltainen (e104), keltainen oranssi (E 110), joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita.

Sovellus raskauden ja imetyksen aikana: käyttö on vasta-aiheinen raskauden ja imetyksen aikana.

Vaikutus kykyyn ajaa autoa ja muita mekanismeja, mahdollisesti vaarallisia: potilaiden tulisi pidättäytyä kaikista toimista, jotka vaativat enemmän huomiota, nopea henkinen ja moottori vastauksia.

Vuorovaikutusta muiden lääkkeiden kanssa

Se dossiciclina saattaa suurentaa plasman siklosporiinin. Reseptiä yhteisen näistä lääkkeistä tulee tehdä vain lääkärin valvonnassa

Yhdistetty käyttö tetrasykliini ja metossiflurane (keino hengitysteitse anestesian) voi johtaa kehitystä on vaikea munuaisten vajaatoiminta (mukaan lukien kuolema).

Se dossiciclina ei saa olla yhdistettynä aineet, jotka sisältävät metalli-ioneja (antasidien sisältävät alumiini suolat, kalsium ja magnesium, valmisteet, jotka sisältävät ioneja mangaania, sinkkiä, valmisteet rautaa) yhteydessä muodostumista kelatoi käytössä. Doksisykliinin imeytymistä estää kolestyramiini. Barbituraatit, karbamatsepiini, fenytoiini, vähentää pitoisuus doxycycline seerumin. Se dossiciclina vähentää tehokkuutta penisilliini, ehkäisypillerit; kun sitä annetaan samanaikaisesti suun kautta otettavien ehkäisyvalmisteiden, lisää todennäköisyyttä verenvuotoa aikana. Kanssa samanaikainen käyttö antikoagulanttien kanssa, se on tarpeen perusteellinen valvonta hyytymisen veren (taustalla tetrasykliini, synteesi vähenee K-vitamiini).

Säilytys

Paikassa, suojassa kosteudelta ja kevyt lämpötilassa enintään 25 ° C.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Päättymispäivä

4 vuotta. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen pakkaukseen.

Pakkaus

10 kapselin pakkauksissa solujen ääriviivat. Paketin ääriviivat kanssa käyttöohjeet pakkauksessa.

Pakkaus sairaalat: laatikot, pahvi sijoitetaan 150 pakkauksissa, joissa määrä käyttöohjeita.

Loma apteekeista

Alla reseptiä.

Kirjoita kommentti
avatar