Osta Accutane Verkossa Ilman Reseptiä

#1Apteekki
Tilaa nyt!


Osta Accutane Verkossa
Accutane

Accutane (Isotretinoin) hoito ja ehkäisy vaikea akne. Accutane koostuu A-vitamiinia, joka vähentää tuotteen talirauhasten kasvot palauttamalla ihon selkeä ja kaunis. Jälkeen sykli täydellinen hoito 95% potilaista osoittaa poisto, kokonaan tai osittain, akne. Alkaa oman elämän ilman akne co ihon selkeämmin kanssa Accutane ilman reseptiä!

Accutane tunnetaan myös nimellä: Isotrentinoin, Accutane, Amnesteem, Claravis, Sotret.

Accutane 5 mg | 10 mg| 20 mg | 30 mg| 40 mg

MIKÄ ON ACCUTANE?

Accutane on yksi muotoja vitamiini A. se Vähentää tali talirauhasten ja nopeuttaa luonnollista uudistumista ihon.

Accutane käytetään hoitoon ilmenemismuotoja akne vakavia, joita ei voi hoitaa muiden lääkkeiden, kuten antibiootteja.

Accutane voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu käyttöohjeissa.

MIKÄ ON TÄRKEÄÄ TIETÄÄ ACCUTANE?

Accutane on lääke, jota käytetään hoitoon oireiden vaikea akne, joka ei voi käsitellä muilla tavoin, kuten antibiootteja. Kuitenkin, Accutane voi olla vakavia sivuvaikutuksia. Ennen kuin käytät Accutane, ota yhteys lääkäriin selvittää nykyinen tila sairauden, hoidon mahdollista hyötyä Accutane, ja mahdolliset haittavaikutukset. Lääkäri pyytää sinua lukemaan ja allekirjoittamaan asiakirjan, joka vahvistaa, että hän on tietoinen vakavista riskeistä hoito Accutane.

Accutane on yksi muotoja vitamiini A. se Vähentää tali talirauhasten ja nopeuttaa luonnollista uudistumista ihon.

Accutane käytetään hoitoon ilmenemismuotoja akne vakavia, joita ei voi hoitaa muiden lääkkeiden, kuten antibiootteja.

Accutane voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin ei ole mainittu käyttöohjeissa.

Älä ota Accutane taas raskaana ja ei raskaana aikana hänen työllisyys, sekä kuukauden kuluessa sen jälkeen, kun olet lopettanut lääkityksen. vuodesta Accutane riski raskauden aikana viittaa luokitus luokka X (FDA FDA Office of Food and Drug Administration). Tämä tarkoittaa sitä, että Accutane voi aiheuttaa sikiön epämuodostumia. Se voi myös aiheuttaa keskenmenon, ennenaikaisen syntymän tai kuoleman lapsi. Sinun täytyy tehdä raskaustesti ja varmista, negatiivinen tulos ennen sinua ja lääkäri päättää siitä, onko Accutane. Se on tarpeen ottaa raskaustesti, ja varmista, että se on negatiivinen tulos ensimmäisten 5 päivän kuukautiskierto ennen lääkitystä.

Kaksi ehkäisymenetelmää on luotettava ja sitä voidaan käyttää samaan aikaan (jos ei ole käytetty ehkäisymenetelmä ei ole tehty raittiutta tai kohdunpoisto) kuukauden kuluessa ennen sairaalahoitoa, Accutane Accutane, hoidon aikana ja vähintään kuukauden ajan hoidon päättymisen jälkeen. Sinun täytyy myös tehdä testi raskauden kuukausittain. Lääkäri keskustelee kanssasi ja antaa sinulle tietoa mahdollisista ehkäisymenetelmistä, mahdollisia virheitä ehkäisyä, sekä miten tärkeää on käyttää ehkäisyä, kun ottaa Accutane. Jos tulet raskaaksi, lopeta ehkäisyvalmisteiden tai kuukautiskierto, välittömästi lopettaa Accutane ja ilmoittaa siitä lääkärillesi.

Jotkut potilaat ovat oireita masennus (tunteita surua, ärtyneisyys, väsymys, keskittymisvaikeus, ja ruokahaluttomuus), sekä itsetuhoisia ajatuksia hoidon aikana tai lopettamisen jälkeen Accutane. Ilmoita heti lääkärillesi, jos sinulla on masennusta tai itsetuhoisia ajatuksia hoidon aikana tai pian sen jälkeen pysähtymättä Accutane.

Älä ota vitamiinia sisältäviä ravintolisiä A-vitamiinia aikana hoito Accutane. Tämä voi johtaa haittavaikutusten lisääntymiseen.

Älä luovuttaa verta, kun vastaanottava Accutane ja vähintään yhden kuukauden päättymisen jälkeen lääkitys. Veren annetaan aikana vastaanoton Accutane voidaan siirtää osaksi raskaana olevan naisen ja aiheuttaa vahinkoa lapselle.

Älä käytä karvojen poistoa hoitoa ja vahaa iholle, sekä pidättäytyä hionta ihon (kuten dermabrasion tai laser) kun otetaan Accutane ja kuusi kuukautta sen päättymisen jälkeen, jotta vältetään ulkonäkö arvet.

Vältä altistumista auringonvalolle, sekä altistuminen uv-säteiltä saadessaan Accutane. Accutane voi lisätä herkkyyttä ihon auringonvalolle, joka voi johtaa auringonpolttama, vaikea.

Ole varovainen, kun ajo yöllä. Accutane voi vaikuttaa kykyysi nähdä yöllä. Heikkeneminen yö visio voi tulla yhtäkkiä.

Ota kaikki Accutane määrätty, vaikka ei parannusta tautiin. Alussa saanti lääkitystä, aika voi tilapäisesti huonontua akne, mutta sitten ei pitäisi olla parannus. Saat parhaat tulokset, kun suoritat koko kurssin lääkkeitä lääkärin määräämä. Saatat tarvita enemmän kuin yksi hoito Accutane.

MENETELMÄN SOVELTAMINEN ACCUTANE

Accutane on käytettävä täsmälleen kuten ehdotti lääkäri. Selventää, käyttöohjeet, ota yhteys apteekkiin, sairaanhoitaja tai lääkäri.

Accutane käytetään hoitoon vakavia muotoja akne, nodular-kystisen, jota ei voida käsitellä muiden lääkkeiden, kuten antibiootteja. Kuitenkin, Accutane on useita vakavia sivuvaikutuksia. Ennen kuin aloitat Accutane, neuvotella lääkärin kanssa ja keskustella mahdollisista eduista hoidon tällä lääkkeellä, ja mahdolliset haittavaikutukset. Lääkäri pyytää sinua lukemaan ja allekirjoittamaan asiakirjan, joka vahvistaa, että hän on tietoinen vakavista riskeistä hoito Accutane.

Saat lääkkeen määrä, joka lasketaan enintään 30 päivää maahanpääsyn. Itseliimautuva etiketti keltainen on liitetty resepti. Jos ei ole tällaista etiketti reseptiä, ota yhteyttä lääkäriin. Apteekki ei ole oikeutta vapauttaa lääkettä ilman läsnäolo tällaisen merkinnän.

Jokainen annos tulee pestä kanssa täysi lasillinen vettä. Näin vältetään ärsytystä ruokatorven lääkkeen kanssa. Samasta syystä, ja niellä koko lääketieteen pureskelematta.

Ota Accutane kaksi kertaa päivässä maitoa tai vettä, ellei muuta mainita lääkäri.

Ota kaikki Accutane määrätty, vaikka ei parannusta tautiin. Alussa saanti lääkitystä, aika voi tilapäisesti huonontua akne, mutta sitten ei pitäisi olla parannus. Saat parhaat tulokset, kun suoritat koko kurssin lääkkeitä lääkärin määräämä. Saatat tarvita enemmän kuin yksi hoito Accutane.

Lääkäri voi suositella tarkastelu verta ja ottaa muut lääkärintarkastukset hoidon aikana lääkitys tunnistaa sivuvaikutuksia lääkkeen.

Koska vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat johtua käyttää tätä lääkettä, älä jaa se muiden kanssa.

Store Accutane huoneenlämmössä pois lämmönlähteistä ja kosteus.

ACCUTANE RASKAUS

Accutane voi aiheuttaa vakavia sikiövaurioita elämän. Älä koskaan käytä Accutane raskaana oleville naisille. Jopa yksi annos Accutane voi aiheuttaa vakavia sikiövaurioita vauva korvat, silmät, kasvot, kallo, sydän ja aivot. Myös, se ei ole suositeltavaa ottaa lääkitys imetyksen aikana.

Hedelmällisessä iässä olevien naisten tulee antaa kirjallinen suostumus käyttää tätä lääkettä.

Älä ota vitamiinia sisältäviä ravintolisiä A-vitamiinia kun ottaa isotretinoiini. Älä luovuttaa verta 30 päivän kuluessa lopettamisen jälkeen lääkkeen.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen isotretinoiini tai parabeeneja, tai jos olet raskaana.

Varmista, että voit turvallisesti käyttää Accutane, kerro lääkärillesi, jos sinulla on seuraavia sairauksia:

 • henkilökohtainen tai suvussa masennusta tai psyykkinen sairaus;
 • sydänsairauksia, kolesteroli-ja triglyseridipitoisuus korkea;
 • osteoporoosi tai muita luun sairauksien;
 • suoliston häiriöt, kuten suolistosairaudet, tulehduksellinen sairaudet, haavainen koliitti tai Crohnin tauti;
 • diabetes mellitus;
 • astma;
 • maksasairaus;

Sinun on oltava negatiivinen raskaustesti 30 päivää ennen Accutane.

Noudata aina Accutane kanssa täysi lasillinen vettä, jotta sulaminen kapseli, ruokatorven, joka voi aiheuttaa ärsytystä. Inghiottilo niin nopeasti kuin mahdollista.

Varastointi: Pidä poissa lasten ulottuvilta, huoneenlämmössä, suojassa kosteudelta, lämmöltä ja valoa.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Älä kiinnitä huomiota vastaamaton annos ja ottaa lääke enää mukaan odotettu aika. Älä ota ylimääräisiä lääkkeitä korvata unohtunutta annosta.

OIREITA YLIANNOSTUS ACCUTANE

Oireita yliannostuksen ovat:

 • päänsärkyä;
 • huimaus;
 • Kipua vatsassa;
 • Huulten;
 • Rikkoo koordinointi.

SIVUVAIKUTUKSIA ACCUTANE

Hätätilanteessa apua tarvitaan seuraavia haittavaikutuksia:

 • Kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Stop tarvitaan seuraavia haittavaikutuksia:

 • masentunut mieliala, rikkoo pitoisuus, unihäiriöt, muutokset käyttäytymisessä, aistiharhat;
 • äkillinen tunnottomuus, erityisesti yhdellä puolella kehoa;
 • näön hämärtyminen, päänsärky äkillinen ja vakava;
 • kouristukset;
 • pahoinvointi, oksentelu, sydämen rytmihäiriöt;
 • vaikea ripuli, peräsuolen verenvuoto;

Akne

Sairaus talirauhasten, jolle on ominaista ruuhkia ja tulehdus karvatupet, se on nimeltään akne (akne) tai akne. Erilaisia syitä ja kliinisiä ilmenemismuotoja akne, sen usein esiintyminen eri-ikäisiä, mikä aiheuttaa kosmeettisia ongelmia tehdä tätä tautia tärkeää, että monet lääketieteen ammattilaisia.

Termi "akne" kuvastaa suhdetta syy-vaikutus ihoilmenemismuotojen yleinen tila organismin. Syntymistä akne, infektiot, häiriöt maha-suolikanavan, geneettisiä, hormonaalisia, ja immuunijärjestelmä on tärkeä rooli, ruoansulatuskanavan häiriöt, ja neuropsichiari.

Ihottuma akne esiintyä lähes missä iässä tahansa: aika vastasyntyneen vanhuuteen. Aiemmin, akne pidetään ongelma, teini-ikäinen, mutta viime vuosikymmeninä, tapauksia akne potilailla, 25-35 vuotta ovat yleistyneet. Yleisin muoto akne on akne nuorten, havaittu potilailla, 12-24 vuotta lähes 90% tapauksista. Purkaus akne tuo paljon kokemuksia siitä, että hänen ulkonäkö ihmisten kanssa tahansa iästä ja sukupuolesta.

Oireita akne

Elementit Vysypnye akne edustaa comedones suljettu ja avoin papulaarinen ja märkärakkulainen akne muodostumat solmukohtien ja kystinen. Comedones ovat kiinni nodulaarinen kokoonpanoissa ei-tulehduksellinen, väri valkoinen, ilman kiinni ihon pintaan. Edelleen kertymistä huokosiin talirauhasten eritteet, epiteelisolujen, tulokset jauhe pigmentti, muodostumista comedones auki, musta, joilla on ulkonevat pinnan yläpuolella ihon, kärki. Lokalisointi tyypillinen mustapäiden - ihon otsa ja leuka.

Jatkuva pitäytyminen olemassa olevan lohkon tulehdus karvatupen johtaa kehitystä näppylät, akne, märkärakkulainen, ja vakavia muotoja - kystinen onteloita, elementtejä akne flemmonosa ja nekroottista. akne papulaarinen (lat "papule" -. kyhmyt akne) - korkeus, tiheä klusterin iholle herneen kokoinen punertava-sinertävä. Useita näppylöitä antaa epäsäännöllinen ulkonäkö ihoa. Näppylöitä voi suorittaa käänteinen kehitys tai edelleen siirtyminen märkärakkuloiksi. akne, märkärakkulainen (latinan "pustula." - paise) - kupla kivulias sisällön kanssa märkivä pehmeämpi johdonmukaisuutta näppylöitä. Pienet, enintään 5 mm halkaisijaltaan, rakkuloita yleensä parantua jälkiä jättämättä, sen jälkeen suuri märkärakkulat ovat usein läsnä vikoja ja arpia.

Edelleen kehittämistä elementtejä tulehduksellinen akne voi johtaa ulkonäkö solmut, ja kystinen onteloita. Solmut ovat suuria tunkeutuu (yli 5 mm halkaisijaltaan) sijaitsee dermis ja ihonalaisen rasvan. Kehityksen kanssa, päinvastoin, solmut hajota, ulcerano ja voit parantua arpi. Kystat ovat onteloita täynnä mätä, väri violetti-sinertävät. Arpia myös tapahtuu muodostumista arpi.

Mekanismi akne kehitystä

Mekanismi akne on aiheuttanut vuorovaikutus 4 tekijät:

 • Liiallinen eritys talirauhasten. Hyper-eritystä tali talirauhasten johtaa lasku sen ominaisuudet ovat bakterisidinen, ja tekstuuri muuttuvat. Eritystä talirauhasten tulee paksu, muodostaen tulpat kanavat ja estää ne. Se on usein havaittu, aikana nopea murrosikä nuorilla, ja viime viikolla kuukautiskierron naisilla.
 • Hoito follikulaarinen hyperkeratoosi. Keskuksen kehittämistä hoitoon follikulaarinen hyperkeratoosi on vastoin normaalia prosessi jatkuvaa uudistumista solujen karvatupet. Paksuus sarveiskerroksen pinnan karvatupet, sekä hylkii rasvoja, luo lisää esteitä poistua eritys talirauhasten.
 • Bakteerien lisääntymisen butanoic ja pentanoic akne (Propionibacterium acnes). Mikro-organismeja, suuri määrä, jotka elävät ihon terveitä ihmisiä, tietyin edellytyksin, voi aiheuttaa kehityksen tulehduksellinen reaktioita akuutissa. Rungot secchiosi karvatupet ovat suotuisan ympäristön niiden lisääntymiselle parantunut ja elintärkeää toimintaa aktiivisesti. Tärkein rooli ulkonäkö akne kuuluu akne bakteereja butanoic ja pentanoic.
 • Tulehdus. Aktiivinen replay bakteerien butanoic ja pentanoic akne johtaa kudoksen vaste ja kehitystä tulehduksen niihin.

Sisäisiä syitä akne

Juuressa ulkonäkö akne on vastoin toimintaa talirauhasten - liikaeritys tali. Tämä tapahtuu vaikutuksen alaisena useita syitä, sisäinen ja ulkoinen, luo hedelmällistä maaperää kehittämistä akne.

 1. Testosteroni ja akne. Yksi yleisimpiä syitä akne nuoren aikana on hormonaalisia muutoksia kehossa. Aktiivinen vapauttamaan steroidi hormoneja, erityisesti androgeenit, mies sukupuolihormonien tyttöjen ja nuorten, aiheuttaa lisääntynyt eritys talirauhasten. Rasvaa ihon muuttamalla sen ominaisuuksia, kääntämällä neste paksu ja viskoosi.
  Ominaisuudet hormonaalista tausta ja ihon reaktiot voivat olla perinnöllinen. Näin ollen, todennäköisyys mustapäiden teini-ikäiset nuoret, joiden vanhemmat kärsivät akne on paljon suurempi kuin heidän ikäisensä kanssa perintö ei-tappavia.
 2. Akne premenstruale. Taso steroidi hormonit naisilla vaihtelee kuukautiskierron aikana ja nousee sen viimeinen vaihe. Tämä ehto liittyy ulkonäkö ihottuma, akne noin viikko ennen kuukautisia johtuu 70% naisista. Jopa ne, jotka eivät kärsivät akne usein huomata ulkonäkö akne yhden leuassa, aattona kuukautiset.
 3. Akne oli "hormonaalinen". Ulkonäkö akne ja akne aikana nuoren on määritetty fysiologisesti. Kuitenkin, jos akne jatkuu aikuisikään, niin tämä on merkki vakava ajatella terveyttä. Yleensä, läsnäolo näiden pisteiden osoittaa rikkoo tuotanto sukupuolihormonien.
  Naisilla, ns hormonaalista akne voi johtua munasarjojen oireyhtymä, raskaus tai abortti, t. Ehtoja, jotka liittyvät teräviä muutoksia hormonaalista tasoilla.
  Hormonaalisia häiriöitä toiminnan lisämunuaisen tai aivolisäkkeen vaikuttaa myös esiintyminen akne. Sitten valtion hyperandrogenismi (ylimääräinen mies sukupuolihormonien - androgeenien) on usein mukana ulkonäkö akne. Siksi aikuiset, jotka kärsivät akne, se on tarpeen ei vain käydä kosmetologi tai ihotautilääkäri, mutta myös useita laboratoriotutkimuksia, kuuleminen endokrinologian ja gynekologi (naisille).
 4. Hyperkeratoosi. Paksuuntuminen pinnan sarveiskerroksen - hyperkeratoosi - voi kehittyä vaikutuksen alaisena eri tekijät, hormonaaliset, vitamiinin puutos, altistuminen iholle haitallisille kemikaaleille (esimerkiksi, voiteluöljy) tai mekaaniset tekijät (kitka, paine). Paksuuntunut kiimainen asteikot yhdessä heikentynyt huokoset tali tukkeutumisen, on suotuisa ympäristö prosessi mikrobien kehitystä.
 5. Sairauksien ruoansulatuskanavan. Monet tutkijat ovat ulkonäkö akne on laittaa suoraan riippuvaisia luonteesta, valta ja tila ruoansulatuskanavassa potilaan. Itse asiassa, esiintyvyys hiilihydraatteja ruokavalio ja puute välttämättömiä aminohappoja sekä terveellisiä rasvoja johtaa liikatoiminta talirauhasten. Joissakin tapauksissa, korjaus virtalähde auttaa normalisoimaan eritystä tali ja päästä eroon akne.
  Mukaan lääketieteen tilastojen mukaan yli 50% ihmisistä aknea esiintyy taustalla gastriitti ja nykyisten dysbiosis, toinen 30% - taustalla sairauksiin suolistossa. Tilaa lokalisointi vaurioiden riippuu tuhoaminen ruoansulatuskanavan. Purkaus nenä, posket, suupielet voivat osoittaa muutoksia haima, ajallinen alue - sappirakko, yläpuolella ylähuuli - paksu, ja edessä - dim. Siksi valtion ruoansulatuskanavan on tärkeä rooli ylläpitää terveyttä ihoa. Normaali suoliston mikrobisto 70% tarjoaa ihmisen immuunijärjestelmää, estää muodostetaan uusia akne, ja antaa paranemista nykyisten.
 6. Mikrobisto yksittäisten ihoa. Ihon ja suun talirauhasten terveen ihmisen elävä akne propionbakterii ja granulosum, epidermaalinen stafolokokk, punkit, sienet, ja niin edelleen. D. normaaleissa olosuhteissa, eivät aiheuta mitään ongelmia, kuitenkin, epätasapaino kehossa (hyperandrogenismi, näppylöitä tai akne), johtaa niiden aktiivinen lisääntymisen ja tulehduksellisten prosessien ihon.
 7. Stressiä. Suoraan stressi itsessään ei aiheuta akne, mutta sen vaikutus hormonaalisen tilan ja immuunijärjestelmän kehon voi pahentaa osoitus akne aiheuttaa uusia akne vaurioita ja heikentää mekanismeja suojaa.
 8. Häiriöt immuunijärjestelmää. Heikkeneminen immuniteetti voi johtua useista syistä: .. stressi, ruoansulatuskanavan sairaudet, jne., mutta aina IMEE.

Ulkoiset tekijät akne

Kosmetiikka (kosmeettiset kuten akne, koska akne). "provosoiva" akne voi olla, ja niin sanottu kosmeettinen-comedogenic, eli huokoset tukkia ja edistää akne: .... Voiteet, jauheet, voiteet, Poskipuna, jne comedogenic aineita sisältävät öljyt (maissi -, kookos -, mineraali -, persikka, manteli, soija), lanoliini, vaseliini, öljyhappo, rikkiä, skvaleenia, sorbitaanimono-oleaatti, natriumlauryylisulfaatti, miristil laktaatti, ja muut. Peittää akne käyttäen kosmetiikkaa enemmän pahentaa akne. Siksi, kun ostaa hoitotuotteet ja meikki pitäisi valita tuotteita merkintä "ei-comedogenic" (non-comedogenic).

Kuuma ja kostea ilmasto. Pahentaa aikana akne tai aiheuttaa sen ulkonäkö voi olla korkea kosteus ja kuuma ilmasto. Ihottumat ovat useimmiten lokalisoitu rinnassa, selkä, niska - ne alueet, jotka ovat eniten ärsytti sitten.

Auringon ja uv-säteiltä. Uv-kuiva-maltillisesti ja desinfioi akne, ja rusketuksen tasoittaa ihon sävyä, peittää, sitten, elementit akne akne. Kuitenkin runsaasti uv-säteily on päinvastainen vaikutus. Lisätä eritystä tali ja sarveiskerroksen, edelleen kuivumisen pahentaa akne, ja määrä kasvaa akne. Tämä mekanismi toimii myös rusketus avoimella rannalla ja solariumissa.

Ammatillinen kosketusta myrkyllisiä aineita. Ammatillinen toiminta monet ihmiset, jotka liittyvät suoraan yhteyttä perheen ja teollinen kemia (esimerkiksi, öljy, voiteluaineet, klooria ja t. D.), mikä aiheuttaa ulkonäkö akne kehittämällä hyperkeratoosi, ihon ja karvatupet.

Puristamiseen akne. Yrittää poimia näppylöitä ja sitten päästä eroon riippumatta heidän voi johtaa päinvastaiseen tulokseen. Jos infektio puristamalla pimples tunkeutuu syvemmälle nahkaan, taukoja elementtejä, ei-tulehduksellinen, mikä johtaa niiden infektio ja märkiminen. näppylöitä erityisen vaarallinen puristamalla kasvot kolmion naso-huulten, t. a. Suuri vaara käyttöönoton infektion kautta verenkiertoon aivokalvot. Puhdistus kasvot hangata aikana tulivuorenpurkaukset, ihon tulehduksellinen ja olisi jätettävä. Tehokas ja turvallinen hoito akne voidaan tehdä vain dermatocosmetologo asiantuntija.

Pysyvä mekaanista kitkaa ja painetta iholla (kun käyttää päähineet tiukka kaulus et al. Vaatteet) aiheuttaa akne näillä alueilla.

Akne lääkitys. Hoidossa monia sairauksia sisäelinten nykyhetkeen, käytetään steroidi hormoneja, jotka aiheuttavat ulkonäkö akne lääkettä. Tämä muoto akne on ominaista äkillinen ulkonäkö akne, samanaikainen puhkeamista kortikosteroideja. Ulkonäkö akne on myös havaittu naisilla, jotka lopettaa ehkäisypillereitä.

Erinomainen puhdistus. Liiallinen pesu, jos ei paradoksaalisesti, se voi myös laukaista ulkonäkö akne. Usein toistuva pesu kuivattaa ihoa kasvot, vähentää sen suojaavia ominaisuuksia ja esacera ilmentymä akne. Kuitenkin, käsien pesu tulisi säätää välttää siirtämällä infektion lähde tulehdus yli ihon pintaan.

Vaiheissa akne kehitystä

Perustan kehityksen häiriöt, akne, valheen työtä talirauhasia, mikä johtaa muodostumista tulpat sarveiskalvon talirauhasten niiden kanavat. Pinnalla pistokkeet (comedones), bakteerit alkavat lisääntyä, mikä aiheuttaa ärsytystä ja märkivä tulehdus ympäröiviin kudoksiin. Purkaukset akne on pääasiassa lokalisoitu alueella leuka, nenä, otsa, ja takana tapauksessa, suurin kertyminen talirauhasten. Elementit akne voi olla ei-tulehduksellinen (comedones) tai tulehduksellinen (näppylät, märkärakkulat) luonnetta.

Riippuen vakavuudesta virtauksen akne, on olemassa neljä eri vaiheisiin.

1-vaihe. Lievä muoto akne. Ominaista läsnäolo iho comedones avoin ja suljettu, joilla ei ole merkkejä tulehduksesta, yksittäiset näppylät. Hoitoon akne tässä vaiheessa ei ole vaikeaa.

2 vaiheessa. Tapahtuma tai kohtalainen akne. Elementit akne iholla niitä edustaa suuri määrä comedones suljettu ja avoin akne (10-20 näppylät), jossa on merkkejä tulehduksesta. Ennuste hoito tässä vaiheessa on pitkä (6-8 viikkoa), mutta suotuisa.

3-stadion. Vakava muoto akne. Huomaat samoja merkkejä kuin toisen vaiheen, mutta määrä tulehduksellinen iholla kasvaa 20-40. Et tarvitse erityistä hoitoa.

4 ° vaiheessa. Erittäin vakava muoto akne. Se on ominaista suuri määrä näppylät, märkärakkulat, ja solmua (yli 40-elementtejä). Vaatii vakavaa, erikoistuneita hoitoja.

Ennustaminen hoitoon akne

Kun olet tarjota pitkän aikavälin tuloksia akne, sinun pitäisi harkita seuraavia seikkoja:

 • Akne on krooninen sairaus, sairaudet, hankala, t. A. geneettinen taipumus tai laukaisee voi aiheuttaa uuden paheneminen, vaikka tauti ei jatka lähivuosina. Kuitenkin, tietäen syy, aiheuttaa uuden aallon akne, se voi olla selvästi seurata ja nopeasti poistaa paheneminen akne, estää kehitystä muutokset, karkea iho arven (post-akne) ja muodostumista kosmeettisia vikoja vakaa.
 • Jos tauti on jo tapahtunut, muutokset ihossa ovat peruuttamattomia, ja se on mahdotonta saavuttaa ihanteellinen sen edelliseen tilaan.
 • Täydellinen hoitojakso akne on pitkä prosessi, jossa 4 kuukautta tai enemmän.
 • Hoitoon akne voi esiintyä menettelyjä pahenemisvaiheita, etenkin aikaisin kuukauden aikana, kun on tukahduttaminen mekanismeja taudin.
 • Se on tarpeen suorittaa hoitokuurin akne, keskeytyksettä, vaikka siellä on ollut merkittävä parannus. Akne ei käsitellä tahansa voi julistaa uuden paheneminen.

Huolimatta siitä, että akne on sairaus aikuisista, joka on mukanasi koko elämäsi, älä masennu. Moderni tekniikoita ja valmisteet, ulkoinen sovellus ja systeeminen avulla voit helpottaa suuresti aikana akne, estää viipymättä sen pahenemisvaiheita, jotta vältetään vakavia komplikaatioita, ja tuhoisa muutoksia ihon. Tänään aknen hoidossa tapahtuu kaikissa vaiheissa taudin kehitystä, jonka avulla voit saada hyvä kosmeettinen tuloksia ja pitkäaikaisen remission.

Kirjoita kommentti
avatar