Köpa Propecia På Nätet

Köp Propecia Online
#1Apotek
Köp Nu


Propecia

Propecia (Finasterid) är den enda piller som har godkänts av FDA som behandling mot håravfall på huvudet (toppen av huvudet) och främre hårbotten för män. Forskning visar att 80% av männen har fått en förbättring med Propecia.

Propecia är också känd som: Anatine, Finasterid, Nasterid, Proscar, Prosmin.

Propecia 1 mg | 5 mg

Behandling av håravfall hos män propecia

Problemet med håret är en man som märker omedelbart håret lite utmattad och helt enkelt inte attributet betydelse. Maximal kommer att börja använda medel för kosmetika för vård av hår, schampo på örter och kryddor. När skallighet blir mer uppenbart, att börja söka efter stimulatorer av hår tillväxt, någon försöker använda metoder för behandling populära, som utforskats av vänner eller på Internet. Naturligtvis kan du använda infusioner av mammor-och-stepmothers, avkok på nässlor, masker, vitlök, vinäger och alla andra recept och folklore. Hjälper till att stärka håret och hårbotten, ger glans till håret, men problemet med mängden hår inte löser och i slutet skallighet vinner.

På grund av att någon är i stånd att upprätthålla eleganta huvudet även utan en särskild behandling av håret, samtidigt som man spenderar en hel del tid, ansträngning och pengar, men inte heller användningen av dyra kosmetika eller populära metoder som ger resultat? Detta är alopecia, eller snarare, det är av olika typer.

Alopecia: en liten vetenskap

Alopecia - detta ord kom till oss från den antika grekiska, i vilket anges skallighet. Denna term inom medicin, hänvisar till förlust av hår som är patologisk i naturen och resultaten i komplett håravfall, eller gallring betydande i stora delar av hårbotten eller bålen.

Bland de populära former av denna sjukdom kallas brännvidd, symtomatisk, ärrbildning, och, slutligen, läskmaskin alopecia. Detta är den sista hållplatsen, eftersom det utvecklar sig under inflytande av dihydrotestosteron (DHT) - den aktiva formen av könshormon hos män, och är ansvarig för mer än 95 procent av fallen av håravfall hos män. Hårsäckarna innehåller fem-alfa-reduktas, ett enzym som interagerar med testosteron, vilket leder till dystrofi av hårsäcken, som börjar att producera kort hår och färglösa hår. Detta vegetation är redan kunna täcka vissa av de områden i huvudet, det är en skallig fläck av märkliga, och efter tio eller tolv års ålder, och vellus hår är borta, munnen av hårsäckarna är helt täckt av bindväv.

Hårsäcken för kvinnor innehåller även fem-alfa-reduktas-hämmare, men det manliga könshormonet i den kvinnliga kroppen är närvarande i en mycket mindre mängd, och DHT bildas mindre. Den androgen alopeci i det svagare könet har en klinisk bild som är mindre uttalad, främst i de centrala delarna av huvudet, den så kallade "separation". På den laterala ytan av huvudet gallring kvinnor och håravfall är inte så stor, medan män håravfall är mer märkbar på grund av ärftligt håravfall är mer mottagliga för parietala och frontala områden på huvudet. Anledningen är att inte alla hårsäckar är inte lika känsliga för det manliga könet hormoner, denna bild är strängt individuellt för varje person, men det är i dessa områden är mer känsliga för folliklar till DHT.

Som ni vet, mänskliga hår är ständigt uppdaterad. Med en förlust på cirka femtio eller ens en hundra och femtio hårstrån per dag, kroppen kompenserar för förlusten, och denna förändring är osynlig och smärtfri för kroppen. Visuellt, förlust av värdelösa hår blir synlig först efter att du har förlorat 15% av hår. Och detta är ett tillfälle för larm och vidta omedelbara åtgärder för att rädda den frisyr. För att undvika en allvarlig förlust av hår, till exempel, bör du vara uppmärksam på intensiteten av håravfall - som många av dem på en daglig basis är en kam, inte om de är spridda över hela badrummet efter att ha tvättat håret, om gallring område med tunt hår, kala fläckar? Massor av håravfall under kamning, hår gallring är första tecken av alopeci.

Lita inte på den uppfattning som råder för det svagare könet oavsett utseendet på en människa. Detta påstående har uppfunnits tidigare, när det fanns inga effektiva sätt att bekämpa håravfall och det var inget annat att göra om inte för att försonas med situationen. Vetenskap är inte att stoppa. Våra läkemedel anges att med ett problem så estetisk som skallighet du kan och måste kämpa för. Naturligtvis, även om den skalliga huvud inte orsaka fysiskt obehag till ägaren förändring är fortfarande starkt i hennes utseende. Naturligtvis, man kan vänja sig vid den nya typen, om det behövs, ändra foto på dokument och njuta av livet. Men om du upplever psykiska obehag, håller inte med om att sätta upp denna situation och vill kämpa för sitt grönskande hår, den moderna medicinen kan erbjuda en utmärkt medicin som kan hjälpa till att lösa problemet med håravfall.

Propecia: vad är det och hur fungerar det?

Propecia (aktiv ingrediens Finasterid) är en förberedelse för det moderna som dök upp för inte så länge sedan i den västerländska marknaderna och de nationella, men har redan fått många positiva recensioner.

Ta emot finasterid är ett läkemedel som terapi, den mest tillgängliga formen av att bekämpa håravfall, tillsammans med sådana behandlingsmetoder såsom laser terapi och hår transplantation. Propecia godkänts av europeiska Läkemedelsmyndigheten (European Medicines Agency), och har blivit rekommenderade av Office för kvalitetskontroll av livsmedel och läkemedel i Usa (United States Food and Drug Administration) har bekräftat att den kliniska effekten och säkerheten av detta läkemedel. Tidigare, förutom att Propecia (finasterid) godkännande av dessa organisationer har endast fått en medicin från alopecia - Minoxidil ursprungligen för att behandla högt blodtryck, känd som en aktivator av kalium-kanaler, som en bieffekt av att stimulera hårsäckarna som väntar, och för att stimulera tillväxten av hår. Dock låg effekt (upp till 13% av re-tillväxt av hår-uppenbart), och behovet av ett permanent program, de läkemedel stimulerade facial hår ökat. Propecia är ett unikt läkemedel. Dessa är de första tabletterna i världen, effektivt eliminerar problemet med håravfall. Effektiviteten och varaktighet av effekt vid behandling av ärftligt håravfall Propecia är mycket högre än den som minoxidil, så nu är dessa tabletter som kallas "nummer två" i medicin män, som står på andra plats till ledare för försäljning - Viagra. Efter kliniska studier av framgång, popularitet Propecia växer ständigt.

Som redan nämnts, är den viktigaste aktiva substansen i Propecia Finasterid akter, utvidgades 1992, när det började användas i medicinsk praxis för behandling av godartad prostataförstoring. De män som har fått behandling av skallighet finasterid, de började se en ökning av hår tillväxt i pannan och i huvudet på huvudet. Vad är effekten av Propecia på kroppen? Saken är att överskottet dihydrotestosteron - en av de manliga hormoner som är nödvändiga för utvecklingen och mognaden av den manliga kroppen, med åldern leder till håravfall. Uppbyggnaden av DHT i hårsäckarna (folliklar), leder till att deras degeneration och gradvis krymper, som orsakar upphörande av hårväxt och för att uppmuntra dem till utrotning. För bildandet av dihydrotestosteron (dht) krävs fem-alfa-reduktas aktivitet, och den aktiva substansen i Propecia, som en hämmare (blockerare) av detta enzym som förhindrar bildandet av DHT i hårsäckarna och kan behandlas framgångsrikt med orsaken till håravfall. Minskningen av DHT-nivåerna påverkar struktur och skick av håret får ett friskt utseende, återställer förmågan att växa och ersätta håret fallit.

Propecia: resultat av test

Kliniska studier bekräftar den höga effektiviteten i Propecia. Med sina resultat, bara 90% av de ämnen som konstaterade att deras hår har slutat att släppa. Ett år senare, hade hälften av de patienter som återupptagit tillväxten av hår. Och efter 18 månader, andelen män vars hår hade fått en "second life" har ökat till 66%. Vi betonar att Finasterid ger utmärkta resultat för att återställa lökar av hår på kronan och eliminerar också koppar i fronten, så att den täcker idealiskt den så kallade manliga mönster håravfall. Före tillkomsten av Propecia, det var tänkt att dessa områden på huvudet, desto mindre healing, eftersom hårsäckarna är känsliga för effekterna av det manliga könshormonet. Denna medicinering med bevisad returnerar hår för att det starka könet.

Propecia: effektivitet

Med avseende på behandling av kvinnligt ärftligt håravfall är Propecia kan vara lika effektiv, men dess huvudsakliga aktiva ingrediens finasterid, ökar risken för medfödda missbildningar av fostret hos gravida kvinnor. Denna omständighet har tvingat den utveckling företaget Merck & Co., Inc. att kategoriskt förbjuda användning av Propecia för kvinnor i fertil ålder.

Eftersom finasterid är mycket effektiv i kampen mot håravfall, blir mer och mer populär över hela världen. Propecia har redan fått tillåtelse att använda i många länder, inklusive Ryssland, oss-länderna.

Det är intressant att notera att regelbundet intag av finasterid, som leder till en förnyelse av de lökar, som producerat hår-vellus, och stimulerar tillväxten av hår riktigt hög kvalitet.

Det är helt naturligt att de slutliga resultaten kan vara olika beroende på individuella egenskaper hos den mänskliga kroppen. Tills nu, det anses att för att behandla androgen alopeci, med effekten av hundra procent är möjlig endast på kvinnor. Effekten av läkemedelsbehandling för män tagit för att bestämma stadiet av sjukdomen på en skala från Norwood i till VII, det rekommenderas att börja håravfall behandling så snart som möjligt i syfte att uppnå större effekt. Studier har visat att det även i avancerade fall kan användning av Propecia, om du inte kan återfå hår i sin helhet, eller åtminstone helt förhindra ytterligare förlust av hår, och hålla den kvarvarande mängden av hår. Om, dock, tålamod och uthållighet, kurser av behandling, för att sedan, efter ett år eller så, kommer att lämna dig med problem av alopecia i det förflutna, och njuta av ett hår mer frodig och tät.

Propecia: antagningsreglerna

Eftersom Propecia kräver en hel del tid? Utvecklingen av hormonet DHT börjar kraschar direkt efter start av behandlingen. Men den skadade hårsäckarna behöver tid för att återställa till normal drift. Även friskt hår växer mycket långsamt, någonstans i 1 cm per månad, så för att ersätta den gallring av hår, och producera synliga förbättringar behandling finasterid krävs för att ett par månader. Därför, Propecia bör ges dagligen under en period av tre månader eller mer. uppsägning av för tidig behandling kan vara åtföljs ofta av återfall, är det bättre att komma i samklang med en lång behandling och framgång av skallighet. I den händelse att du glömmer bort att ta din medicin, kan du hoppa över den här dagen och fortsätta behandlingen i den initiala dosen. Omotiverad ökning av dosen av läkemedel är oacceptabelt, eftersom det ökar risken för biverkningar. Så småningom kommer du att märka en förbättring, men efter cirka sex månader för att se frisk återväxt av hår, kommer att återvända ett ungt och fräscht utseende.

Propecia - vad är det?

Förlust av vanliga hår är ett av de vanligaste problemen för män och kvinnor modern. Hundratals människor runt om i världen lider av alopecia, som kan förekomma både i unga än i högre ålder. Vissa hår förlust är tillsammans med en stark nervös stress eller spänning, medan andra - är resultatet av sjukdom, som tidigare övergått till kardiovaskulära systemet, och andra är benägna att känna sig dessa problem på grund av närvaron av dåligt en ärftlig benägenhet.

Men i varje fall, oroa dig inte, för i början av det 21-talet, ett sätt har konstaterats att ta sig ur denna situation. Och namnet är effektiva och säkra medicinska preparat Propecia.

Han inte bara utmärker sig på hans eller hennes destination, men kämpar med problem, som orsakas av närvaron av en genetisk benägenhet att utveckla denna sjukdom. Efter att du har köpt en liknande generisk i ett par månader kommer du att märka resultatet av sitt handlande!

 

Sammansättningen av Propecia

Propecia är en medicinsk enhet som innehåller den aktiva substansen Finasterid (1 mg). Finasterid är en hämmare av enzymet till de viktigaste funktionerna som omfattar konvertering av testosteron till dihydrotestosteron. Detta enzym har blivit av frågan redan 1990, när på specialister i urologi har börjat genomföra medicinering hyperplasi.

I vårt land, Propecia är gjord i form av små kapslar täckt med åttakantig-formade skalet, med ljus brun. Men väldigt ofta är det läkemedel som importeras från andra städer, länder och kontinenter, så det kan ha en något annorlunda form, färg och design. Kostnaden för tabletter varierar beroende på antalet kapslar finns i paketet.

Propecia åtgärder

Verkan av Propecia är fantastiska med sin snabbhet och effektivitet. Speciellt utformad för behandling av alopecia, som dök upp på bakgrund av ärftliga faktorer, läkemedlet ger utmärkta resultat efter bara några månader av regelbunden användning.

Hår-tillväxt minskar över hela huvudet, från kronan på toppen av det stora djupet och änka på framsidan. Och i stället för en vegetation av ett fall och försvagats, patienten växer nytt hår, frisk och mycket stark.

Med regelbunden användning av Propecia (en tablett en dag i 3-5 månader) i den mänskliga kroppen är en långsam reaktion omvandlingen av testosteron till en mer aktiva ingredienser som kan ge näring, vitalisera och förnya tillståndet helt både inre och yttre av hårsäckar.

På grund av det faktum att denna del inte påverka direkt i produktionen av alla enzymer, och stannar endast vid tidpunkten för exponering, effekten av att ta emot Propecia upprätthålls under den period som patienten använder läkemedlet.

 

Kontraindikationer Propecia

Propecia är förbjudet för gravida kvinnor, och för kvinnor i aktivt amning. På grund av förekomsten i den kvinnliga kroppen ett stort antal hämmare av testosteron 5a-reduktas inte kunde omvandlas till en aktiv del, orsakar uppkomsten av vissa foster med missbildningar i det reproduktiva systemet. Läkemedlet är kontraindicerat för antagning till barn och äldre. Också, om du har en särskild känslighet för användning av ämnen i sammansättningen av Propecia, uppmärksamhet på dess användning.

 

Biverkningarna av tabletterna är:

     
  • En stark minskning av strömmen nivå
  • Störning av erektion
  • Utseendet av manifestationer av en sjukdom som erektil dysfunktion
  • Genom att minska mängden spermier
 

Instruktioner för användning av Propecia

Effekten av att ta detta läkemedel du endast höra vid regelbunden användning. Ta tabletten i Propecia en gång om dagen (inte på tom mage), dricka det med varmt vatten. Den dagliga dosen ska fastställas genom direkt undersökning av patienten av läkare.

I inget fall inte självmedicinera, då missbruk av generiska läkemedel kan ge motsatt effekt. Vanligtvis varaktighet av en kurs i terapeutiskt varar mellan 3 till 6 månader utan avbrott.

Behandlingstiden beror på de individuella egenskaperna hos organismen för en viss patient, samt på tillväxten av hans hår täcker. Efter avslutad terapi, håret kommer tillbaka till det ursprungliga tillståndet för de närmaste månaderna.

 

Hållbarhet

För att du ska få en liknande läkemedel såsom Propecia har lett till förväntade effekter och konkreta resultat, måste du ta det betydligt och följer alla de instruktioner som finns i undervisningen. Om du inte tidigare använt detta läkemedel, är det bäst att rådgöra med en kvalificerad specialist kan analysera problemet, identifiera orsakerna och förskriva ett effektivt behandlingsperioden.

Med beaktande av de villkor för förvaring, det är nödvändigt för att förvara produkten i mörkret och enkelt

Skriv en kommentar
avatar