Köp Accutane På Nätet

Köp Accutane Online
#1Apotek
Köp Nu


Accutane

Generisk Accutane (Isotretinoin) är förebyggande och behandling av svår akne. Accutane består av A-vitamin som minskar den produkt av talgkörtlar i ansiktet genom att returnera ett huden klar och vacker. Efter en cykel av komplett behandling för 95% av patienter visa att ett avlägsnande, helt eller delvis, av akne. Börjar ditt liv utan akne co huden mer tydligt med Generiska Accutane!

Generisk Accutane är också känd som: Isotrentinoin, Accutane, Amnesteem, Claravis, Sotret.

Accutane 5 mg | 10 mg| 20 mg | 30 mg| 40 mg

VAD ÄR ACCUTANE?

Accutane är en av de former av vitamin A. det Minskar mängden sebum produceras av talgkörtlar och påskyndar den naturliga föryngringen av huden.

Accutane används för att behandla manifestationer av acne, allvarliga, som inte kan behandlas med andra läkemedel, inklusive antibiotika.

Accutane kan också användas för andra ändamål som inte anges i anvisningarna för användning.

VAD ÄR VIKTIGT ATT VETA OM ACCUTANE?

Accutane är en medicin som används för behandling av manifestationer av svår akne som inte kan behandlas på annat sätt, inklusive antibiotika. Men Accutane kan ha allvarliga biverkningar. Innan du använder Accutane kontakta din läkare för att ta reda på aktuell status av sjukdomen, den möjliga nytta av behandling med Accutane, och eventuella biverkningar. Läkaren kommer att be er att läsa och underteckna ett dokument som bekräftar att han är medveten om de allvarliga risker som är förknippade med behandling av Accutane.

Accutane är en av de former av vitamin A. det Minskar mängden sebum produceras av talgkörtlar och påskyndar den naturliga föryngringen av huden.

Accutane används för att behandla manifestationer av acne, allvarliga, som inte kan behandlas med andra läkemedel, inklusive antibiotika.

Accutane kan också användas för andra ändamål som inte anges i anvisningarna för användning.

Inte ta Accutane när man är gravid och inte gravid under sin anställning, likväl som inom en månad efter att du har slutat ta medicinen. från Accutane risk under graviditet hänvisar till klassificering i kategori X FDA FDA Office of Food and Drug Administration). Detta innebär att Accutane kan orsaka fetala missbildningar. Det kan också orsaka missfall, för tidig födsel eller död för barnet. Du måste ta ett graviditetstest och bekräfta ett negativt resultat innan du och din läkare kommer att besluta om lämpligheten av Accutane. Det är nödvändigt att ta ett graviditetstest, och se till att det finns ett negativt resultat inom de första 5 dagarna av menstruationscykeln innan du tar medicinen.

Två preventivmedel är tillförlitliga och kan användas vid samma tid (om den inte används som en preventivmetod inte har gjort avhållsamhet eller hysterektomi) för en månad före sjukhusvistelse, Accutane, Accutane, under behandlingen och under minst en månad efter avslutad behandling. Du kommer också att behöva göra ett test för graviditet på en månatlig basis. Läkaren kommer att diskutera med dig och förse dig med information om möjliga metoder för födelsekontroll, den eventuella fel i preventivmedel, liksom vikten av att använda preventivmedel medan du tar Accutane. Om du blir gravid, sluta ta p-piller eller menstruationscykeln, omedelbart sluta använda Accutane och informera din läkare.

Vissa patienter har symtom på depression (känslor av sorg, irritation, trötthet, koncentrations-svårigheter, och förlust av aptit), samt självmordstankar under behandlingen eller efter avslutad Accutane. Meddela din läkare omedelbart om du har tecken på depression eller självmordstankar under behandlingen med eller strax efter avslutad Accutane.

Inte ta vitamintillskott som innehåller vitamin A under behandling med Accutane. Detta kan leda till ökade biverkningar.

Inte donera blod under behandlingen Accutane och för minst en månad efter utgången av medicinering. Blod som gavs under mottagning av Accutane kan överföras till en gravid kvinna och orsaka skador på barnet.

Använd inte hårborttagning behandling och vax för huden, samt avstå från slipning av huden (såsom dermabrasion eller laser) medan du tar Accutane och under sex månader efter avtalets ingående, i syfte att undvika uppkomsten av ärr.

Undvik exponering för solljus, liksom exponering för uv-strålar samtidigt som du får Accutane. Accutane kan öka känsligheten i huden för solljus, vilket kan leda till brännskador, svåra.

Var försiktig när du kör under natten. Accutane kan påverka din förmåga att se på natten. Försämringen av mörkerseende kan komma plötsligt.

Ta alla Accutane föreskrivs, även om det är en förbättring av tillståndet. I början av intag av medicinen, den tid som kan komma att tillfälligt försämra akne, men då bör det vara en förbättring. För bästa resultat, genomföra hela kursen av medicin som ordinerats av din läkare. Du kanske behöver mer än en behandling med Accutane.

METODEN FÖR TILLÄMPNING AV ACCUTANE

Accutane måste användas exakt som föreslås av din läkare. För att förtydliga anvisningarna för att använda, kontakta en farmaceut, en sjuksköterska eller en läkare.

Accutane används för att behandla allvarliga former av akne, nodulär-cystisk, som inte kan behandlas med andra läkemedel, inklusive antibiotika. Men Accutane har ett antal allvarliga biverkningar. Innan du börjar tar Accutane kontakta din läkare och diskutera den möjliga nyttan av behandling med detta läkemedel och eventuella biverkningar. Läkaren kommer att be er att läsa och underteckna ett dokument som bekräftar att han är medveten om de allvarliga risker som är förknippade med behandling av Accutane.

Du kommer att få den mängd av läkemedlet, beräknat för en period på högst 30 dagars entré. En självhäftande etikett gult har varit knuten till ditt recept. Om det inte finns någon sådan etikett på recept, kontakta din läkare. Apoteket har inte rätt att släppa drogen utan närvaro av en sådan etikett.

Varje dos ska tvättas med ett fullt glas vatten. Detta för att undvika irritation i matstrupen med en medicin. Av samma anledning, och svälja hela medicin utan att tugga.

Ta Accutane två gånger om dagen med vatten eller mjölk, om inte annat anges av din läkare.

Ta alla Accutane föreskrivs, även om det är en förbättring av tillståndet. I början av intag av medicinen, den tid som kan komma att tillfälligt försämra akne, men då bör det vara en förbättring. För bästa resultat, genomföra hela kursen av medicin som ordinerats av din läkare. Du kanske behöver mer än en behandling med Accutane.

Läkaren kan rekommendera att en undersökning av blodet och vidta andra läkarundersökningar under behandling med läkemedel för att identifiera biverkningar av läkemedlet.

På grund av de allvarliga biverkningar som kan orsakas av användning av denna medicin, inte dela det med andra.

Butik Accutane i rumstemperatur borta från värmekällor och luftfuktighet.

ACCUTANE I GRAVIDITET

Accutane kan orsaka allvarliga fosterskador för livet. Aldrig använda Accutane i gravida kvinnor. En enda dos av Accutane kan orsaka allvarliga fosterskador i ditt barns öron, ögon, ansikte, skalle, hjärta och hjärna. Också, det rekommenderas inte att ta läkemedel under amning.

Kvinnor i fertil ålder bör ge ett skriftligt samtycke för användning av detta läkemedel.

Inte ta vitamintillskott som innehåller vitamin A samtidigt som man tar isotretinoin. Inte ge blod inom 30 dagar efter utsättande av läkemedlet.

Använd inte detta läkemedel om du är allergisk mot isotretinoin eller parabener, eller om du är gravid.

För att se till att du säkert kan använda en Accutane, berätta för din läkare om du har följande sjukdomar:

 • personlig eller familjär historia av depression eller psykisk ohälsa.
 • hjärta-och kärlsjukdomar, kolesterol och triglycerider hög.
 • benskörhet eller andra ben sjukdomar.
 • tarmbesvär såsom tarm-sjukdomar, inflammatoriska sjukdomar, ulcerös kolit eller Crohns sjukdom.
 • diabetes mellitus.
 • astma;
 • leversjukdom;

Du måste ha ett negativt graviditetstest 30 dagar före start av Accutane.

Följ alltid Accutane med ett fullt glas vatten för att undvika att smälta av kapseln i matstrupen, som kan orsaka irritation. Inghiottilo så snabbt som möjligt.

Lagring: Förvara utom räckhåll för barn, vid rumstemperatur, skydda från fukt, från värme och ljus.

Vad händer om jag missar en dos?

Inte uppmärksam på missade doser och ta medicin längre beroende på förväntad tid. Ta inte extra mediciner för att kompensera för den missade doser.

SYMTOM PÅ EN ÖVERDOS AV ACCUTANE

Symptom på en överdosering inkluderar:

 • huvudvärk;
 • yrsel;
 • Smärta i magen;
 • Svullnad av läppar.
 • Kränkning av samordning.

BIVERKNINGAR AV ACCUTANE

Akut hjälp behövs med följande biverkningar:

 • Svullnad av ansikte, läppar, tunga eller svalg.

Den slutar med följande biverkningar:

 • en deprimerad stämning, en kränkning av koncentration, sömn problem, förändringar i beteende, hallucinationer,
 • plötsliga domningar, särskilt på ena sidan av kroppen;
 • dimsyn, huvudvärk plötslig och svår;
 • kramper
 • illamående, kräkningar, hjärtrytm störningar,
 • svår diarré, blödning från ändtarmen;

Acne

Sjukdomen sebaceous körtlar, som kännetecknas av överbelastning och inflammation i hårsäckarna, det kallas akne (acne) eller akne. Olika orsaker och kliniska manifestationer av akne, dess frekventa förekomst i olika åldrar, vilket kosmetiska problem att göra denna sjukdom viktigt för många läkare.

Termen "acne" speglar förhållandet orsak-och-verkan av den kutana manifestationer av det övergripande tillståndet i organismen. Uppkomsten av akne, infektioner, sjukdomar i mage / tarm, genetiska, endokrina och immunsystem spelar en viktig roll, matsmältningsproblem, och neuropsichiari.

Utslag av acne inträffar nästan vid varje ålder: period av nyfödda till äldre. Tidigare, akne ansågs vara ett problem tonåring, men under de senaste decennierna, fall av akne patienter av 25-35 år har blivit vanligare. Den vanligaste formen av akne är att acne unga, som observerats hos patienter 12-24 år i nästan 90% av fallen. Utbrott av akne med sig många erfarenheter om sitt utseende för att människor av alla kön och ålder.

Symtomen på acne

De delar Vysypnye i acne representeras av slutna och öppna komedoner akne papular och pustulös formationer nodal och cystisk. Den komedoner är stängt är nodulär formationer icke-inflammatorisk, vit färg, utan ett grepp på ytan av huden. Ytterligare ackumulering i porerna av talgkörtlar sekret, epitelceller, resultat pulver pigment i bildandet av öppna komedoner, svart med sticker ut över ytan av huden, i spetsen. Lokalisering som är typiska för pormaskar - huden på pannan och hakan.

Kontinuerlig anslutning till den befintliga block av inflammation i hårsäcken leder till utveckling av papler, akne pustulös, och i allvarliga former - cystisk håligheter, delar akne flemmonosa och nekrotiska. acne papular (lat "papule" -. knutor acne) - höjd, täta kluster av huden storleken av en ärta till en röd-blå. Flera papler ger en oregelbunden utseende på huden. Papler kan genomgå en omvänd utveckling eller en ytterligare övergång till pustler. acne pustulös (från latinets "pustula." - abscess) - bubbla smärtsamt med innehållet purulent mjukare konsistens papler. Små, upp till 5 mm i diameter, blåsorna läker vanligen utan ett spår, efter att den stora pustler förekommer ofta fel för ärrbildning.

Den fortsatta utvecklingen av delar av inflammatorisk akne kan leda till uppkomsten av noder, och cystisk håligheter. Noderna är stora infiltrerar (mer än 5 mm i diameter) som ligger i dermis och i det subkutana fettet. Med utvecklingen i omvänd, noder upplösas, ulcerano och du kommer att läka med ett ärr. Cystor är hålrum är fyllda med pus, färgen lila-cyanotisk. Ärrbildning uppstår även med bildandet av ett ärr.

Mekanismen av akne utveckling

Mekanismen av akne orsakas av ett samspel av 4 faktorer:

 • Överdriven sekretion av talgkörtlar. Hyper-utsöndringen av talg av talgkörtlar leder till en minskning av dess egenskaper är bakteriedödande, och en struktur förändras. Sekretion av talgkörtlar blir tjock, bildar proppar i ledningarna och blockerar dem. Det är ofta observeras under en period av snabb puberteten hos ungdomar, och i den sista veckan av menstruationscykeln hos kvinnor.
 • Behandling av follikulär hyperkeratos. I centrum för utvecklingen av behandling av follikulär hyperkeratos är en kränkning av den normala processen för en ständig förnyelse av cellerna i hårsäckarna. Tjockleken av stratum corneum av ytan i hårsäckarna, tillsammans med de transporterar fetter, skapar ytterligare ett hinder för utgången av sekretion av talgkörtlar.
 • Reproduktion av bakterier butanoic och pentanoic acne (Propionibacterium acnes). Mikroorganismerna i det stora antalet som lever på huden hos friska människor, under vissa förutsättningar, kan orsaka utveckling av inflammatoriska reaktioner i akut. Stammar secchiosi av hårsäckarna är en gynnsam miljö för deras reproduktion bättre och vital verksamhet aktiv. De viktigaste roll i uppkomsten av akne tillhör akne bakterier butanoic och pentanoic.
 • Inflammation. Den aktiva repris av bakterier butanoic och pentanoic akne leder till en vävnad svar och utveckling av inflammation i dem.

Den endogena orsaker till acne

På basen av uppkomsten av akne är en kränkning av den funktion av talgkörtlar - hypersekretion av talg. Detta görs under inflytande av ett antal orsaker, interna och externa, för att skapa en grogrund för utvecklingen av akne.

 1. Testosteron och akne. En av de vanligaste orsakerna till akne i unga period är de hormonella förändringar i kroppen. Den aktiva release av steroid hormoner, i synnerhet androgener, manliga könshormoner hos flickor och unga, orsakar en ökad sekretion av talgkörtlar. Fett från huden att ändra dess egenskaper, förvandlas från en vätska till en tjock och trögflytande.
  Funktioner av hormonell bakgrund och huden reaktioner kan vara ärftlig. Därför är sannolikheten för pormaskar tonåringar i unga vars föräldrar lider av akne är mycket högre än för deras jämnåriga med arv icke-dödliga.
 2. Acne premenstruale. Den nivå av steroidhormoner i kvinnor varierar under menstruationscykeln och stiger till sin slutliga fas. Detta tillstånd är förknippade med uppkomsten av hudutslag, akne ungefär en vecka innan mensen är på grund av i 70% av kvinnor. Även de som inte lider av akne ofta märker uppkomsten av akne enda på hakan, strax före menstruationen.
 3. Acne var "hormonell". Uppkomsten av akne och akne i den period som den unga bestäms fysiologiskt. Men om akne kvarstår i vuxen ålder, då detta är en signal på allvarliga att tänka på din hälsa. Oftast närvaron av dessa punkter indikerar en kränkning av produktionen av könshormoner.
  I kvinnor, de så kallade hormonell akne kan orsakas av polycystiskt ovariesyndrom, graviditet eller abort, t. Villkor som är förknippade med skarpa förändringar i hormonnivåerna.
  Det endokrina störningar i verksamheten av binjurarna körtel eller hypofysen, påverkar också förekomsten av akne. Då staten hyperandrogenism (överskott av manliga könshormoner - androgener) åtföljs ofta av uppkomsten av akne. Därför, vuxna som lider av akne, krävs det inte bara att besöka en kosmetolog eller en hudläkare, men också en serie av laboratorie studier, samråd med endokrinolog och gynekolog (för kvinnor).
 4. Hyperkeratos. Förtjockning av ytan av stratum corneum - hyperkeratos - kan utvecklas under inflytande av olika faktorer, hormonella, vitamin A brist, exponering av huden för skadliga kemikalier (till exempel, smörjolja) eller mekanisk påverkan (friktion, tryck). Förtjockad kåt skalor längs med nedsatt porerna täpps igen av talg, som är gynnsam miljö för den mikrobiella utveckling.
 5. Sjukdomar i mag-tarmkanalen. Många forskare har uppkomsten av akne sätts i direkt beroende på naturen av den makt och status i mag-tarmkanalen hos patienten. I själva verket är förekomsten av kolhydrater i kosten och brist på essentiella aminosyrorna och hälsosamma fetter leder till hyperfunction av talgkörtlar. I vissa fall, korrigering strömförsörjning hjälper till att normalisera utsöndringen av talg och bli av med akne.
  Enligt medicinsk statistik, mer än 50% av de människor akne uppstår på bakgrund av gastrit och befintliga dysbiosis, ytterligare 30% - mot bakgrund av patologiska tillstånd i tarmen. Utrymme för lokalisering av skador beror på förstörelsen av mag-tarmkanalen. Utbrottet i näsan, kinderna, mungiporna kan indikera förändringar i bukspottkörteln, i den temporala regionen - gallblåsa, ovanför den övre läpp - tjock, och den främre dim. Därför tillstånd i mag-tarmkanalen spelar en viktig roll i att upprätthålla hudens hälsa. Normala tarmfloran av 70% ger de mänskliga immunförsvaret, förhindrar uppkomsten av ny akne, och ger läkning av befintliga.
 6. Mikroflora individ av huden. I huden, munnen av talgkörtlar friska människans levande akne propionbakterii och granulosum, epidermal stafolokokk, kvalster, svampar, och så vidare. D. Under normala förhållanden, inte orsaka något problem, men en obalans i kroppen (och könsidentitet, finnar eller acne), leder till att deras aktiva reproduktion och inflammatoriska processer i huden.
 7. Stress. Direkt stress i sig inte orsakar akne, men dess effekt på det hormonella status och immunförsvaret i kroppen kan förvärra manifestation av akne orsakar nya akne lesioner och försvagning mekanismer för skydd.
 8. Störningar i immunförsvaret. Försvagningen av immunitet kan orsakas av flera skäl: för det .. stress, mag-sjukdomar, etc., men alltid IMEE.

Den yttre faktorer av akne

Kosmetika (kosmetiska akne som orsaken till akne). "provocerande" acne kan vara, och den så kallade kosmetiska-täpper inte till porerna, är att säga att porerna täpps till och bidra till akne: .... Krämer, pulver, krämer, Rouge, etc ämnen som täpper inte till porerna innehåller olja (majs -, kokos -, mineral , persika, mandel, soja), lanolin, vaselin, oljesyra, svavel, skvalen, oleate sor, sodium lauryl sulfate, miristil laktat och andra. Maskering av acne med hjälp av kosmetika för mer förvärrar akne. Därför, vid köp av hudvårdsprodukter och makeup bör välja produkter märkta med "icke-komedogent" (icke-komedogent).

Det varma och fuktiga klimatet. För att förvärra det naturligtvis av med akne eller orsaka dess utseende kan vara hög luftfuktighet och varmt klimat. Hudutslag är oftast lokaliserad på bröstet, ryggen, nacken - de områden som är mest irriterad då.

Solen och uv-strålning. Ultraviolett i torr måtta och desinficerar akne, och garvning jämnar ut hudtonen, maskering, då de delar av akne akne. Emellertid, mängden av uv-strålning har en motsatt effekt. Ökar utsöndringen av talg och stratum corneum, ytterligare torkning förvärra akne, och öka i antal akne. Denna mekanism fungerar också med en solbränna på en öppen strand och i ett solarium.

Professionell kontakt med giftiga ämnen. Den yrkesmässiga verksamheten för många människor förknippas med direkt kontakt med familj och industriell kemi (till exempel olja, smörjmedel, klor och t. D.), som orsakar uppkomsten av akne genom utveckling av hyperkeratos av huden och hårsäckarna.

Extrudering av akne. Försök att extrahera finnar och sedan bli oberoende av deras kan leda till motsatt resultat. Om infektionen finnar att klämma tränger ner i de djupare skikten av huden, bryter element, icke-inflammatorisk, vilket leder till infektion och varbildning. finnar särskilt farligt att klämma på den sida av triangeln nasolabiala, t. en. Den stora risken för introduktion av smitta via blodet till hjärnhinnorna. Rengöring av ansiktet med en scrub under perioden av utbrott av huden inflammatoriska och bör uteslutas. Effektiv och säker behandling av akne kan utföras endast av en dermatocosmetologo specialist.

Permanent mekanisk friktion och tryck på huden (när du bär huvudbonader tajt krage et al. Kläder) orsakar akne i dessa områden.

Akne medicin. Vid behandling av många sjukdomar i inre organ fram till nutid, används steroid hormoner som orsakar uppkomsten av akne läkemedel. Denna form av akne kännetecknas av plötsliga uppkomsten av akne i samband med uppkomsten av kortikosteroider. Uppkomsten av akne är också observerats hos kvinnor som slutar ta p-piller.

Utmärkt städning. Överdriven rengöring, om inte, paradoxalt nog, kan det också utlösa uppkomsten av akne. Den frekvent tvätt torkar huden i ansiktet, sänker sina skyddande egenskaper och esacera manifestationen av akne. Men, handtvätt bör justeras för att undvika att flytta infektion från källan av inflammation över ytan av huden.

Stadier av akne utveckling

Grunden för utveckling av sjukdomar, akne ligga i arbete i talgkörtlarna, vilket leder till bildandet av pluggar hornhinnan sebaceous i sina ledningar. På ytan av pluggarna (komedoner), patogena bakterier börjar att föröka sig, vilket orsakar irritation och varig inflammation i omgivande vävnader. Utbrott av akne är främst lokaliserade i regionen hakan, näsan, pannan, och baksidan av fodralet, som är den största ansamling av talgkörtlar. De delar av akne kan vara icke-inflammatorisk (komedoner) eller inflammatorisk (papler, pustler) karaktär.

Beroende på svårighetsgraden av flödet av akne, det finns fyra olika faser av processen.

1-fas. En mild form av akne. Som kännetecknas av närvaron på huden av komedoner öppna och slutna med inga tecken på inflammation, enskilda papler. Behandling av akne i detta skede är inte svårt.

2 skede. Händelsen måttlig akne. De delar av akne på huden representeras av ett stort antal slutna och öppna komedoner acne (10-20 papler) med tecken på inflammation. Prognosen för behandling i denna fas är lång (6-8 veckor), men god.

3 stadium. Allvarlig form av akne. Du märker samma tecken på den andra etappen, men mängden av inflammatoriska på huden ökar till 20-40. Du behöver en speciell terapi.

4 ° steg. Extremt allvarlig form av akne. Det kännetecknas av ett stort antal papler, pustler, och knutar (mer än 40 delar). Kräver allvarliga, specialiserade behandlingar.

Förutsägelse av behandling av akne

När du ger långsiktiga resultat av akne, bör du tänka på följande punkter:

 • Akne är en kronisk sjukdom, sjukdomar, motsträvig, t. A. Den genetiska anlag eller triggers som kan orsaka en ny försämring, även om sjukdomen inte återupptas inom de närmaste åren. Men att veta orsaken, upphov till en ny våg av akne, kan det vara klart övervaka och snabbt ta bort försämring av akne, vilket hindrar utvecklingen av förändringar, grov hud-ärr (efter acne) och bildandet av kosmetiska defekter stabil.
 • Om sjukdomen redan har skett, förändringar i huden är oåterkallelig, och det kommer att vara omöjligt att nå den ideala av dess tidigare tillstånd.
 • En komplett behandling av akne är en lång process, som tar från 4 månader eller mer.
 • Behandling av akne kan uppstå med de förfaranden exacerbationer, särskilt under de första månaderna, när det finns en dämpning av de mekanismer för sjukdom.
 • Det är nödvändigt att genomföra en fullständig kurs för behandling av akne, utan avbrott, även om det har skett en betydande förbättring. En akne som inte har behandlats i någon tid kan deklarera en ny försämring.

Trots att acne är en sjukdom av vuxna som kommer att följa dig hela ditt liv, misströsta inte. De moderna tekniker och preparat av extern applikation och systemisk kan du i hög grad underlätta loppet av akne, förhindra snabbt sina anfall, att undvika allvarliga komplikationer, och förändringar som är förödande för huden. Idag behandling av akne förekommer i alla stadier av utvecklingen av sjukdom, så att du kan få goda kosmetiska resultat och långvarig remission.

Skriv en kommentar
avatar