Køb Propecia Online Uden Recept

Køb Propecia Online
#1Apotek
Køb Nu


Propecia

Propecia (Finasteride) er den eneste pille, der er blevet godkendt af FDA som en behandling mod hårtab på hovedet (toppen af hovedet) og anterior hovedbunden for mænd. Forskning viser, at 80% af mænd, der har modtaget en forbedring ved hjælp af Propecia.

Propecia er også kendt som: Anatine, Finasteride, Nasterid, Proscar, Prosmin.

Propecia 1 mg | 5 mg

Behandling af skaldethed hos mænd propecia

Problemet med hår er en mand, der mærker straks håret lidt udmattet og simpelthen ikke tillægger betydning. Den maksimale - vil begynde at bruge midler til kosmetik til pleje af håret, shampoo på urter og krydderier. Når skaldethed bliver mere tydeligt, begynde at søge efter stimulatorer af hårvækst, nogen forsøger at bruge metoder til behandling populære, udforsket af venner eller på Internettet. Selvfølgelig, du kan bruge infusioner af mødre-og-stepmothers, afkog af brændenælde, masker, hvidløg, eddike og alle de andre opskrifter og folklore. Hjælper med at styrke hår og hovedbund, giver glans til håret, men problemet er, at mængden af hår ikke kan løse, og i slutningen skaldethed vinder.

Fordi en person er i stand til at opretholde elegant hoved, selv uden en speciel behandling af håret, mens på samme tid, en person bruger en masse tid, kræfter og penge, men ingen brug af dyre kosmetik eller populære metoder giver resultater? Dette er alopecia, eller rettere, det er af forskellige typer.

Alopeci: en lille videnskab

Hårtab - det ord kom til os fra de gamle græske, som er angivet skaldethed. Dette begreb i medicin, refererer til tabet af håret som er patologisk karakter og resultater i fuldstændig hårtab eller udtynding meget i store områder af hovedbunden eller kuffert.

Blandt de populære former for denne sygdom kaldes centralt, symptomatisk, ardannelse og, endelig, androgenetic alopecia. Dette er det sidste stop, fordi det udvikler sig under indflydelse af dihydrotestosteron (DHT) - den aktive form af kønshormon af mænd, og er ansvarlig for mere end 95 procent af de tilfælde af skaldethed hos mænd. Hårsækkene indeholder fem-alfa-reduktase, et enzym, der interagerer med testosteron, hvilket fører til dystrofi af hårsækken, som begynder at producere kort hår og ufarvet hår. Denne vegetation er allerede i stand til at dække nogle af de områder af hovedet, der er en skaldet plet på en bemærkelsesværdig, og efter ti eller tolv år gammel, hår og vellus er gået, munden af hårsækkene er helt dækket af bindevæv.

Hårsækken af kvinder, der også indeholder fem-alfa-reduktase hæmmere, men det mandlige kønshormon i den kvindelige krop er til stede i en meget mindre mængde, og DHT dannes mindre. De androgenetic alopeci i det svage køn har et klinisk billede mindre udtalt, hovedsageligt i den centrale områder af hovedet, den såkaldte "adskillelse". På den laterale overflader af hovedet udtynding kvinder og hårtab er ikke så store, mens i mænd hårtab er mere mærkbar på grund af androgenetic alopecia er mere modtagelige for parietale og frontale områder af hovedet. Årsagen er, at ikke alle hårsækkene er lige så følsomme over for det mandlige køn hormoner, dette tal er strengt individuelt for hver person, men det er i disse områder er mere følsomme over for follikler til DHT.

Som du ved, menneskelige hår er konstant opdateret. Med tab af omkring halvtreds eller endda et hundrede og halvtreds hår om dagen, kroppen kompenserer for tab, og denne ændring er umærkelig og smertefri for kroppen. Visuelt, tab af ubrugelige hår bliver kun synlig, når du har mistet 15% af hovedet af hår. Og det er en anledning til at slå alarm og træffe foranstaltninger til at gemme frisure. For at undgå et alvorligt tab af hår, som du bør være opmærksom på, at intensiteten af hårtab - som mange af dem på en daglig basis er en kam, ikke hvis de er spredt rundt omkring i badeværelset efter at have vasket håret, hvis udtynding område med tyndt hår, skaldede pletter? Masser af hårtab i løbet af kæmning, hår udtynding er de første tegn på hårtab.

Stol ikke på den opfattelse, der er gældende for det svage køn, uanset udseendet af en mand. Denne påstand er blevet opfundet tidligere, når der var ingen effektive måder at bekæmpe hårtab, og der var intet andet at gøre, hvis ikke at forlige sig med situationen. Videnskab er ikke til at stoppe. Vores medicin anfører, at med et problem, så æstetisk som skaldethed du kan og må kæmpe for. Selvfølgelig, selv om den skaldede hoved ikke forårsage fysisk ubehag til sin ejer, ændringen er stadig stærkt i hendes udseende. Selvfølgelig, du kan vænne dig til din nye type, hvis det er nødvendigt, skal du ændre billedet på dokumenter, og nyde livet. Men hvis du oplever psykiske ubehag, ikke accepterer, at stille op med denne situation og ønsker at kæmpe for sin frodige hår, den moderne medicin tilbyder en fremragende medicin, der vil hjælpe med at løse problemet med hårtab.

Propecia: hvad er det og hvordan virker det?

Propecia (aktive ingrediens - Finasteride) er en forberedelse til den moderne, der udkom for ikke så længe siden i den vestlige markeder og de nationale, men har allerede modtaget mange positive anmeldelser.

Modtagelse af finasteride er et lægemiddel, terapi, er den mest tilgængelige form for at bekæmpe skaldethed, sammen med sådanne tilgange til behandling, såsom laser terapi og hårtransplantation. Propecia blev godkendt af det europæiske lægemiddelagentur (European Medicines Agency), og er blevet anbefalet af Kontoret for kvalitetskontrol af fødevarer og medicin i Usa (United States Food and Drug Administration), har bekræftet, at den kliniske effekt og sikkerhed af dette stof. Tidligere, I tillæg til Propecia (finasteride), godkendelse af disse organisationer har kun modtaget en medicin fra alopeci - Minoxidil oprindeligt udviklet til behandling af forhøjet blodtryk, der er kendt som en aktivator af kalium-kanaler, som en bivirkning af stimulere hårsækkene, der er verserende, og for at stimulere vækst af hår. Dog, lav effektivitet (op til 13% af re-vækst af hår-indlysende), og behovet for en permanent anvendelse, er det stof stimuleret facial hår øget. Propecia er en unik stof. Disse er de første tabletter i verden, effektivt at fjerne problemet med skaldethed. Effektiviteten og varighed af effekt i behandlingen af androgen alopeci Propecia er meget højere end det af minoxidil, så nu er disse tabletter, der kaldes "nummer to" af medicin mænd, stående på det andet sted, til leder af salg - Viagra. Efter den kliniske studier af succes, populariteten af Propecia er konstant stigende.

Som allerede nævnt, den vigtigste aktive ingrediens i Propecia Finasteride handlinger, blev udvidet i 1992, da det begyndte at blive brugt i medicinsk praksis for behandling af benign prostatahyperplasi. De mænd, der har modtaget behandling af skaldethed, finasteride, de begyndte at mærke forøge hår vækst i panden og i hovedet af hovedet. Hvad er virkningen af Propecia på kroppen? De ting er, at den overskydende dihydrotestosteron - en af de mandlige hormoner, der er nødvendige for udvikling og modning af den mandlige krop, med alderen fører til hårtab. Opbygningen af DHT i hårsækkene (follikler), fører til degeneration og den gradvise indskrænkning, der forårsager en standsning af hår vækst, og til at tilskynde dem til at uddø. For dannelsen af dihydrotestosteron (dht) er påkrævet fem-alfa-reduktase aktivitet, og den aktive ingrediens i Propecia, som en inhibitor (blokering) af dette enzym og forhindrer dannelsen af DHT i hårsækkene og kan behandles med succes med årsagen til hårtab. Faldet af DHT niveauer påvirker struktur og tilstand af håret får et sundt udseende, genskaber evnen til at vokse og erstatte håret af de faldne.

Propecia: resultater af test

Kliniske undersøgelser bekræfter den høje effektiviteten af Propecia. Med deres resultater, bare de har 90% af de emner, der bemærkede, at deres hår er stoppet med at slippe. Et år senere, at halvdelen af de patienter, der genoptog vækst af hår. Og efter 18 måneder, den procentdel af mænd, hvis hår havde fået en "second life" er steget til 66%. Vi lægger vægt på, at Finasteride giver gode resultater at genoprette pærer af hår på kronen, og fjerner også kopper i front, så som at dække ideelt såkaldte mandlige mønster hårtab. Før fremkomsten af Propecia, det var tænkt, at disse områder af hovedet, jo mindre healing, fordi de hårsække, der er følsomme over for virkningerne af det mandlige kønshormon. Denne medicin med dokumenteret hår vender tilbage til det stærke køn.

Propecia: effektivitet

Med hensyn til behandling af de kvindelige androgen alopeci Propecia kan være lige så effektiv, men dens vigtigste aktive ingrediens - finasteride, øger risikoen for medfødte misdannelser af fosteret i gravide kvinder. Denne omstændighed har tvunget udvikling firma Merck & Co., Inc. at forbyde kategorisk brugen af Propecia kvinder i den fødedygtige alder.

Fordi finasteride er meget effektiv i bekæmpelsen af hårtab, er ved at blive mere og mere populære over hele verden. Propecia har allerede fået tilladelse til at anvende i mange lande, herunder Rusland, SNG-landene.

Det er interessant at bemærke, at regelmæssig indtagelse af finasteride fører til en fornyelse af de pærer, der er produceret hår-vellus, og stimulerer væksten af hår virkelig høj kvalitet.

Det er helt naturligt, at de endelige resultater kan være anderledes, afhængigt af individuelle karakteristika for den menneskelige krop. Indtil nu, er det vurderet, at for at behandle androgen alopeci, effekten af et hundrede procent, er kun muligt i kvinder. Effektiviteten af medicinsk behandling for mænd, der træffes for at bestemme den fase af sygdommen på en skala fra Norwood i-VII, anbefales det at starte hårtab behandling så hurtigt som muligt for at opnå større effekt. Undersøgelser har vist, at selv i avancerede tilfælde tillader brug af Propecia, hvis du ikke genvinde hår i sin helhed, eller i det mindste helt forhindre yderligere tab af hår, og holde de resterende mængde af hår. Hvis, imidlertid, tålmodighed og udholdenhed, behandlingsforløb, derefter, efter et år eller så, vil efterlade dig med problemer af alopecia i fortiden, og nyde et hår mere frodige og tætte.

Propecia: optagelsesregler

Fordi Propecia kræver en masse tid? Udvikling af hormonet DHT begynder at gå ned umiddelbart efter starten af løbet af behandlingen. Men det skadede hårsække har brug for tid til at genoprette normal drift. Selv sunde hår vokser meget langsomt, et eller andet sted i 1 cm om måneden, så som at udskifte udtynding af håret, og skaber synlige forbedringer terapi finasteride er nødvendig for et par måneder. Derfor Propecia bør administreres dagligt i en periode på tre måneder eller mere. opsigelse af for tidlig behandling kan ofte være ledsaget af tilbagefald, det er bedre at komme i harmoni med en lang behandling og succes af skaldethed. I tilfælde af at du glemmer at tage din medicin, springe den pågældende dag, og fortsætte den behandling ved den første dosis. Urimelig stigning i dosis af den medicin, der er uacceptabel, da det øger risikoen for bivirkninger. Efterhånden vil du mærke en forbedring, men efter omkring seks måneder for at se sund genvækst af hår, som vil returnere en ung og frisk udseende.

Propecia - hvad er det?

Tab af regelmæssig hår er en af de mest almindelige problemer af mænd og kvinder moderne. Hundredvis af mennesker verden over lider af alopecia, som kan forekomme både i den unge end i en sen alder. Nogle hårtab er ledsaget af en stærk nervøs stress eller spænding, mens andre er resultatet af sygdommen, der tidligere er overført til hjerte-kar-system, og andre er tilbøjelige til at føle disse problemer skyldes, at tilstedeværelsen af dårlig en arvelig disposition.

Men i hvert fald ikke bekymre sig, fordi der i begyndelsen af det 21 århundrede, på en måde er blevet fundet for at forlade denne situation. Og navnet er effektiv og sikker medicinsk præparat Propecia.

Han ikke blot udmærker sig ved hans eller hendes destination, men kæmper med det problem, der er forårsaget af tilstedeværelsen af en arvelig tendens til at udvikle denne sygdom. Når du har købt en tilsvarende generisk i et par måneder, vil du mærke resultatet af hans indsats!

 

Sammensætning af Propecia

Propecia er en medicinsk enhed, der indeholder den aktive ingrediens Finasteride (1 mg). Finasterid er en hæmmer af enzymet til de vigtigste funktioner, som omfatter omdannelsen af testosteron til dihydrotestosteron. Dette enzym er blevet af de spørgsmål, der allerede i 1990, når de er på specialister i urologi er begyndt at gennemføre den medicin hyperplasi.

I vores land, Propecia er lavet i form af små kapsler, der er dækket med ottekantede-formede skaller, med lys brun. Men meget ofte er det stof, der importeres fra andre byer, lande og kontinenter, så det kan have en lidt forskellig form, farve og design. Omkostningerne af tabletter, varierer, afhængigt af antallet af kapsler til stede i pakken.

Propecia handling

Virkningen af Propecia er fantastisk med sin hurtighed og effektivitet. Designet specielt til behandling af alopecia, opstået på baggrund af arvelige faktorer, stoffet giver gode resultater efter kun et par måneder med regelmæssig brug.

Hår vækst er reduceret over hele området af hovedet, fra kronen på toppen af det store dyb og enke på forsiden. Og i stedet for en vegetation af et fald og svækket, at patienten vokser nye hår, sund og meget stærk.

Med regelmæssig brug af Propecia (én tablet om dagen i 3-5 måneder) i den menneskelige krop er en langsom reaktion omdannelsen af testosteron til et mere aktive ingredienser, der kan passe, genoplive og forny den betingelse helt både interne og eksterne af hårsækkene.

På grund af det faktum, at dette element ikke har nogen indflydelse direkte i produktionen af alle de enzymer, og stopper først på det tidspunkt af deres eksponering, effekten af at modtage Propecia opretholdes i den periode, hvor patienten bruger narkotika.

 

Kontraindikationer Propecia

Propecia er forbudt for gravide kvinder og for kvinder i aktiv amning. På grund af tilstedeværelse i den kvindelige krop, et stort antal af hæmmere af testosteron 5a-reduktase kunne ikke konverteres til et aktivt element, der forårsager forekomsten af nogle føtale abnormaliteter i det reproduktive system. Stoffet er kontraindiceret for adgang til børn og folk i høj alder. Også, hvis du har en særlig følsomhed over for anvendelse af stoffer i sammensætningen af Propecia, opmærksomhed for dens anvendelse.

 

Bivirkninger ved tabletterne, kan nævnes:

     
  • En stærk reduktion af effekt
  • Forstyrrelse af erektion
  • Udseendet af manifestationer af en sygdom, som erektil dysfunktion
  • Ved at reducere mængden af sædceller
 

Instruktioner for brug af Propecia

Effekten af at tage denne medicin, kan du kun høre i tilfælde af almindelig brug. Tage tabletten i Propecia en gang om dagen (ikke på en tom mave), drikker det med varmt vand. Den daglige dosis skal være etableret ved direkte undersøgelse af patienten af lægen.

I intet tilfælde ikke selv-medicinerer, så er det misbrug af generisk medicin kan give den modsatte effekt. Normalt varighed af et kursus i terapeutisk varer fra 3 til 6 måneder uden afbrydelse.

Varigheden af behandlingen afhænger af de individuelle forhold i organismen for en bestemt patient, såvel som vækst i hans hår, der dækker. Efter ophør af behandling, hår, vil vende tilbage til den oprindelige tilstand for de næste par måneder.

 

Holdbarhed

For at du kan modtage en lignende stof som Propecia har bragt den forventede virkning, og håndgribelige resultater, skal du tage det væsentligt, og følg alle instruktioner, der er indeholdt i undervisningen. Hvis du ikke tidligere har brugt denne medicin, er det bedst at konsultere en kvalificeret specialist kan analysere problemet, identificere årsager og ordinere et effektivt behandlingsforløb.

Med hensyn til opbevaring betingelser, er det nødvendigt at opbevare produktet i mørke og enkelt

Skriv en kommentar
avatar