Køb Doxycyclin Online Uden Recept

Køb Doxycyclin Online
#1Apotek
Køb Nu


Doxycycline

Doxycyclin Generisk medicin er et bredspektret antibiotikum, som er udviklet til behandling af bakterielle infektioner mange. Doxycyclin Generiske tilhører klassen af tetracyklin af den antibiotiske stof, der virker ved at hæmme spredning og vækst af bakterier i kroppen.

Doxycyclin generisk er også kendt som Vibramycin.

Doxycyclin 100 mg

Instruktioner for den medicinske brug af lægemidlet,

Handelsnavn: Doxycyclin

Navn non-kommercielle internationale: Doxycyclin (Doxycyclin).

Befrielsen af form: kapsler 100 mg.

Beskrivelse: Geléagtige hårdt, issue 1, gule, cylindriske, end halvkugleformet. Indholdet af kapslerne, er et gult pulver med imprægnering af hvid. Det er tilladt at have sæler i form af en kapsel i form af en kolonne eller tablet, som, når der trykkes med et glas bar, du smuldre.

Sammensætning per kapsel: aktivt stof: Doxycyclin (som doxycyclin) - 100 mg; hjælpestoffer: calciumstearat calcium, lactosemonohydrat, stivelse af kartofler. Sammensætningen af den kapsel, som er hård gelatine: gelatine, glycerin, renset vand, titandioxid, natrium lauryl sulfat, farvestoffer: gul quinolina (E-104), gul orange (E-110).

Gruppen pharmacotherapeutic: antibakterielle midler til systemisk brug. Tetracyklin.

Farmakologiske egenskaber

Farmakodynamik

Den dossiciclina har et bredt spektrum af antimikrobiel handling. Hæmmer proteinsyntesen i mikrobielle celler, afbrydelse af transport af aminoacyl-RNA til ribosom 30'ERNE membran enheder. Har en bakteriehæmmende effekt.

Stoffet er aktivt mod gram-positive mikroorganismer - Staphylococcus spp. (Herunder Staphylococcus aureus, herunder stammer, penicillinase-producenter), Streptococcus spp. (Herunder Streptococcus pneumoniae), Listeria monocytogenes, Bacillus anthracis, Clostridium spp., Actinomyces israelske .; Gram-negative Bordetella pertussis, Escherichia coli, Enterobacter spp, Klebsiellaspp, Salmonellaspp, Shigellaspp, Yersiniaspp, Vibrio cholerae, Neisseria gonorrhoeae. Følsomme over for doxycyclin Rickettsiaspp., Borreliaburgdorferi, Treponemaspp., Chlamydiaspp., Mycoplasmaspp., Visse protozoer, herunder Plasmodium falciparum, Entamoeba histolytica).

Mere følsomme over for doxycyclin Haemophilus influenzae (91-96%) og intracellulære patogener.

I et mindre omfang sammenlignet med andre antibiotika tetracyklin hæmmer tarmens flora, har en absorption, mere komplet og længere virkningsvarighed. Graden af antibakterielle aktivitet, doxycyclin er overlegen i forhold til tetracyklin naturlige. Det trænger ind i cellerne i at undertrykke multiplikation af intracellulære patogener.

Det er meget effektivt i lungebetændelse og akut bronkitis ætiologi mycoplasmatica. Hvis der er tegn på antibakteriel behandling for eksacerbationer af kronisk bronkitis, inkl. på baggrund af astma, det bruges som en første linje medicin hos patienter under 65 år, uden at der er forbundet sygdomme (såsom forværring ofte er forbundet med Haemophilus influenzae).

Har en udtalt effekt på de eksacerbation bronco-lunge-infektion (normalt stafylokokker) hos patienter med cystisk fibrose ved Reiter ' s syndrom, forårsaget af chlamydia, kutan leishmaniasis. Det mest effektive i behandling af ehrlichiosis granulocyt. I ældre patienter, viser effekten, når den empiriske behandling af akut prostatitis og urin infektioner forårsaget af bakterier Escherichia. I kombination med kinin, er yderst effektiv i behandlingen af malaria.

Af organismer, der er resistente over for doxycyclin: Pseudomonas aeruginosa, Proteusspp, Serratiaspp, de fleste af de stammer, Bacteroides fragilis, svampe, vira ...

Farmakokinetik

Når de indtages næsten absorberet (ca 100%). Indtagelse af fødevarer ikke har væsentlig indflydelse på graden af absorption af doxycyclin. Har en høj grad af opløselighed i lipid-og lav affinitet for binding Ca2 +.

Efter 2 timer, efter oral administration i en dosis på 200 mg er opnået plasma-koncentration - 2,6 mg / ml, 24 timer efter administration - 1,45 g / ml. Den plasmaproteinbinding er 80-95%.

Det trænger godt ind i mange væv og organer i kroppen. Det er beliggende i lever, nyre, lunge, milt, knogler, tænder, prostata -, væv i øjet, pleura og ascitiske væsker, galde, væske fra synovial væske, maxillary ekssudat og frontal bihuler, i den flydende crevicolare. Forværres dårligt barrieren af blod-hjerne. I slimhinder i hjernen intakt i cerebrospinalvæsken er ikke registreret eller fundet i små mængder. Krydser placenta-barrieren, er fundet i fosteret er fastlagt i modermælk. Mængden af distribution er 0,7 l / kg.

Det metaboliseres i leveren (30-60% af den administrerede dosis). Half-life er 12-22 timer (gennemsnitligt - sammenlignet med 16.3 timer). Med gentagen indgift kan stoffet ophobes. I knogler og tænder til at danne uopløselige komplekser med Ca2 +.

Udskilles med galden gennemgår enterohepatisk recirkulation, er der udsendes fra afføring (20-60%). Nyrerne, der er tildelt 40% af den dosis, der på 72 timer (heraf 20% til 50%, hvilket er uændret) med svær kronisk nyresvigt - kun 5.1% (i disse patienter, doxycyclin hovedsageligt udskilles med afføring).

Undersøgelser har fundet nogen signifikant forskel i half-life doxycyclin fra serum i blodet hos patienter med normal nyrefunktion er kompromitteret. Hæmodialyse ikke har indflydelse på halveringstiden af stoffet i blodet.

Indikationer for brug

Smitsomme sygdomme forårsaget af modtagelige patogener, doxycyclin.

Til forebyggelse af udvikling af resistens og opretholde effektiviteten af medicin kun bør anvendes til behandling af infektioner forårsaget af den åbenbarede (eller påståede) af mikroorganismer, der er følsomme over for doxycyclin. Hvis der er oplysninger, der er relateret til exciter identificeret, og dens følsomhed er drevet af lægen til at vælge antibiotika, der er optimal, og fraværet af enhver udvælgelse af det empiriske af den antibakterielle agent på grundlag af epidemiologiske data og lokale indeks følsomhed. Den dossiciclina er indiceret til behandling af følgende infektioner:

 • Feber spottet rocky mountains, plettyfus og andre tyfus, feber Ku, feber, vesikulær og feber flåter, der er forårsaget af rickettsia;
 • Luftvejsinfektioner forårsaget af Mycoplasmapneumoniae;
 • Linfogranulomatosi venus forårsaget af Chlamydiatrachomatis;
 • Psitacosi forårsaget af Chlamydiapsittaci;
 • Trachom, der er forårsaget af Chlamydiatrachomatis, selv om det ikke altid er muligt at få de excision af patogenet, som det fremgår af resultaterne af de immunofluorescens undersøgelser;
 • Conjunctivitis med indeslutninger, der er forårsaget af Chlamydiatrachomatis, kan være doxycyclin. Usa, mundtligt i form af monoterapi eller i kombination med topiske præparater;
 • Infektioner i urinveje, endocerviche og rektal ikke defineret forårsaget af Chlamydiatrachomatis i voksne;
 • Ikke-gonokok urethritis, der er forårsaget af Ureaplasmaurealyticum (T-mycoplasma);
 • Tyfus tilbagevendende epidemiologiske, forårsaget af Borrelia recurrentis.

Den dossiciclina er også bruges til behandling af infektioner forårsaget af følgende Gram-negative mikroorganismer:

 • Chancroid, der er forårsaget af Haemophilusdureyi;
 • Pesten forårsaget af Yersiniapestis;
 • Tularæmi, forårsaget af Francisellatularensis;
 • Kolera, forårsaget af Vibriocholera;
 • Campylobacteriosis forårsaget af Campylobacterfetus;
 • Brucellose forårsages af Brucellaspecies (i samarbejde med streptomycin);
 • Bartonelli forårsaget af Bartonellabacilliformis;
 • Donovanosis (granulom venereum), der er forårsaget af Calymmatobacteriumgranulomatis.

Mange stammer af mikroorganismer, der er anført nedenfor er resistente over for tetracyklin, som det anbefales at kultur-og antibiotika følsomhed.

Den dossiciclina anvendes til behandling af infektioner forårsaget af følgende Gram-negative mikroorganismer, hvis en bakteriologisk undersøgelse bekræftelse af deres tilstrækkelig følsomhed over for stoffet:

 1. Escherichia coli;
 2. Aerogeni Enterobacter;
 3. Arter af Shigella;
 4. Arter af Acinetobacter;
 5. Respiratoriske infektioner forårsaget af Haemophilus influenzae;
 6. Infektioner i luftveje og urinveje forårsaget af Klebsiellaspecies.

Den dossiciclina anvendes til behandling af infektioner forårsaget af følgende Gram-positive mikroorganismer, hvis en bakteriologisk undersøgelse bekræftelse af deres tilstrækkelig følsomhed over for stoffet:

 • I de øvre luftveje infektioner forårsaget af Streptococcus pneumoniae;
 • Miltbrand forårsaget af Bacillusanthracis, herunder pulmonal form af miltbrand (efter eksponering): for at reducere frekvensen eller progression af sygdommen efter udsættelse for Bacillusanthracis.

Når penicillin er kontraindiceret, doxycyclin som alternativ løsning kan anvendes til behandling af følgende infektioner:

 • Ukompliceret gonoré, forårsaget af Neisseriagonorrhoeae;
 • Syfilis forårsages af Treponemapallidum;
 • Fejl forårsaget af Treponemapertenue;
 • Listeriose, der er forårsaget af Listeriamonocytogenes;
 • Angina Simanovsky-Plaut-Vincent (tandkødsbetændelse ulcerosa akut nekrotiserende), der er forårsaget af Leptotrichiabuccalis (gamle navn Fusobacteriumfusiform);
 • Actinomycosis er forårsaget af Actinomycesisraelii;
 • Infektioner forårsaget af Clostridiumspp.

I amebiasis akut af tarmen, doxycyclin, kan anvendes som supplement til amoebicidi.

Som en hjælp doxycyclin kan bruges i behandling af svær acne.

Den dossiciclina er indiceret til forebyggelse af malaria forårsaget af Plasmodiamfatciparam af rejsende på kort sigt (4 måneder) i områder med klorider og / eller pyrimethamine sulfadossina resistente.

Metode til administration og dosering

Det bør erindres, at den dosering og hyppigheden af de almindelige doxycyclin adskiller sig fra de fleste andre tetracykliner. Den overskridelse af den anbefalede dosis kan øge forekomsten af bivirkninger. Behandlingen bør opretholdes i mindst 24-48 timer efter forsvinden af symptomer og feber. Når streptokok-infektioner behandlingen skal fortsættes i 10 dage, for at forhindre udviklingen af gigtfeber og glomerulonephritis.

Den sædvanlige dosis af doxycyclin hos voksne er 200 mg på den første dag af behandling (enkelt dosis eller 100 mg hver 12 timer), og derefter stoffet er administreret i en dosis på 100 mg / dag (enkelt dosis eller 50 mg hver 12 timer) vedligeholdelse. I mere alvorlige infektioner (især i urinvejene infektioner, kroniske), bør lægemidlet anvendes i en dosis på 200 mg / dag i løbet af behandlingen.

Børn under 12 år: børn, der vejer mindre end 50 kg, doxycyclin er administreret i en dosis på 4,4 mg / kg på den første dag (som en enkelt dosis eller i to doser), og derefter 2,2 mg / kg (i én eller i to faser ). I mere alvorlige infektioner, medicin kan anvendes i en dosis på op til 4,4 mg / kg / dag. I børn, der vejer mere end 50 kg, doxycyclin anvendes i en dosis voksen sædvanlige.

Når tyfus tick-borne og tilbagevendende doxycyclin fattige, der anvendes med succes med en enkelt oral dosis på 100 eller 200 mg, afhængigt af sværhedsgraden af infektionen. For at reducere risikoen for vedvarende eller tilbagevendende relapsing fever tick-borne anbefales, at doxycycline 100 mg hver 12 timer til 7 dage.

urethral Enkel, endotservikalnye og infektioner rektal hos voksne forårsaget af Chlamydia trachomatis: 100 mg oralt to gange om dagen i 7 dage.

ikke-gonokok urethritis (UNG) har forårsaget Chlamydiatrachomatisili Ureaplasma urealyticum: 100 mg oralt to gange om dagen i 7 dage.

Lymfogranuloma venereum forårsaget Chlamydia trachomatis: doxycyclin 100 mg oralt to gange om dagen i mindst 21 dage.

Gonokkkovye infektion er ikke kompliceret i voksne (undtagen infektion ano-rektal i mænd): 100 mg oralt to gange om dagen i 7 dage. Alternativt doxycyclin kan være taget i en dosis på 300 mg efterfulgt af en anden dosis på 300 mg for en time. Det er muligt at have en samtidig modtagelse med fødevarer, herunder mælk eller kulsyreholdige drikke.

Miltbrand (efter eksponering): voksne: 100 mg oralt to gange om dagen i 60 dage. Børn med legemsvægt mindre end 45 kg, 2,2 mg / kg oralt to gange om dagen i 60 dage. Hos børn med en kropsvægt på mere end 45 kg doxycyclin anvendes i en dosis voksen sædvanlige.

Primær og sekundær syfilis: patienter med syfilis, primære eller sekundære allergisk over for penicillin og ikke er gravid, penicillin alternativ kan behandles med doxycyclin 100 mg oralt to gange om dagen i to uger.

Latent og tertiær syfilis: patienter med latent syfilis eller videregående allergisk over for penicillin og er ikke gravid, penicillin alternativ kan behandles med doxycyclin 100 mg oralt to gange om dagen i to uger, hvis infektionen ikke overstiger varigheden af 1 år. Ellers doxycyclin bruges til 4 uger.

Acne: 50-100 mg / dag for en periode på maksimalt 12 uger.

Behandling af malaria forårsaget af Plasmodiumfalciparum resistente over for klor: 200 mg / dag i mindst 7 dage. I betragtning af den potentielle alvor af infektion, samtidig med doxycyclin anvendes shizontitsidnoe praksis stoffet fungerer som kinin, anbefalede doser, som er forskellige i de forskellige regioner.

Forebyggelse af malaria: 100 mg / dag for voksne; i, at børn over 12 år lægemidlet er ordineret i en dosis på 2 mg / kg gang dagligt; dosis kan nå at af de voksne. Forebyggende vedligeholdelse kan være i gang 1-2 dage før en tur til den region, i hvilken der forekommer malaria. Der bør fortsat under rejser og til 4 uger efter hjemkomsten.

Behandling og selektiv forebyggelse af kolera i voksne: 300 mg én gang.

Forebyggelse af feber floden japansk: 200 mg én gang indeni.

Forebyggelse af rejsendes diarré hos voksne: 200 mg på den første dag af turen (en gang eller 100 mg hver 12 timer), efterfulgt af 100 mg / dag under deres ophold i regionen. Der er ingen oplysninger om den forebyggende brug af narkotika i mere end 21 dage.

Forebyggelse af leptospirose: 200 mg oralt en gang om ugen under dit ophold i regionen, og 200 mg på slutningen af turen. Der er ingen oplysninger om den forebyggende brug af narkotika i mere end 21 dage.

Ansøgning:

Anvendelse inde, under eller efter et måltid.

Tetracyklin tabletter anbefales at blive vasket med en passende mængde væske for at mindske risikoen for irritation og sårdannelse i spiserøret.

I tilfælde af irritation af spiserøret, doxycyclin bør tages sammen med mad eller mælk.

Undersøgelser tyder på, at tage samtidige med mad eller mælk, der ikke i væsentlig grad påvirke absorptionen af doxycyclin.

Ældre patienter: det er ikke nødvendigt at justere dosis. I overværelse af nyreinsufficiens det er ikke nødvendigt at justere dosis.

Overtrædelse af leverens funktion: doxycyclin bør anvendes med forsigtighed hos patienter med nedsat leverfunktion eller mennesker, der modtager lægemidler med potentielt hepatotoksiske.

Overtrædelse af nyrefunktionen: undersøgelser tyder på, at anvendelse af doxycyclin på den normalt anbefalede doser ikke fører til overdreven ophobning af antibiotika hos patienter med nyreinsufficiens.

Bivirkninger

Fra nervesystemet: benign intrakraniel hypertension (nedsat appetit, opkastning, hovedpine, hævelse af synsnerven), som er en giftig virkning på centralnervesystemet (svimmelhed eller ubalance).

Fra den side af at høre: tinnitus.

I hjerte-kar-system: takykardi, ødem, pericarditis, hypotension.

Fra fordøjelsessystemet: kvalme, opkastning, forstoppelse eller diarré, mavesmerter, glossitis, dysfagi, esofagitis (herunder erosiv), gastritis, mavesår og 12 sår på tolvfingertarmen, enterocolitis (på grund af spredning af resistente stammer af stafylokokker).

Allergiske reaktioner: udvikle makulopapuløst eksantem, kløe, udslæt, rødme af huden, anafylaktisk shock, anafylaksi, anafylaktisk reaktion, angioødem, systemisk lupus erythematosus, dosering, Stevens-Johnson syndrom.

Fra den side af hematopoiesis: hæmolytisk anæmi, trombocytopeni, neutropeni, eosinofili, porfyri.

En anden gulsot, leverbetændelse (sjælden), transient stigning i indekset for den funktionelle tilstand i leveren, leversvigt, stigende koncentrationer af urea i serum, artralgi, myalgi, lysfølsomhed, exfoliativ dermatitis, erythema multiforme, epidermolysis giftige, serumsyge, pseudomembranøs colitis, superinfection misfarvning bæredygtig i emalje i tænder, betændelse i området anogenitale, candidiasis (vaginitis, glossitis, stomatitis, proctitis), struma, hedeture.

Kontraindikationer

Overfølsomhed over for det aktive stof eller stoffer, medhjælper.

Anvendelse af doxycyclin er kontraindiceret i tilfælde af overfølsomhed over for tetracykliner, porfyri, alvorlig leversvigt, graviditet, amning (for den periode af behandlingen skal opgive amning), børn under 12 år.

Med forsigtig: overtrædelse af leveren, og leukopeni.

Overdosis

I tilfælde af overdosering, det er nødvendigt for at annullere stof og starte behandling af symptomatisk. Dialyse ikke påvirke halvdelen af frø og er ikke effektiv i tilfælde af overdosering.

Forholdsregler

Denne dosering form, børn under 12 år er kontraindiceret.

For at undgå lokal irriterende handling (esophagitis, gastritis, mavesår af slimhinderne i mave-tarmkanalen) anbefales til receptionen om eftermiddagen med masser af væske, mad eller mælk.

I forbindelse med den mulige udvikling af lysfølsomhed nødt til at begrænse udsættelse for sol under behandling og 4-5 dage efter.

Med langvarig brug kræver overvågning af den funktionelle tilstand i leveren, hematopoiesis.

Kan maskere symptomer på syfilis, i forhold til muligheden for blandet infektion, er det nødvendigt at serologisk analyse månedlige for 4 måneder.

Alle tetracykliner danne stabile komplekser med Ca2 + i enhver knogle-dannende. I forhold til denne aftale i den periode, udvikling af tænder kan forårsage tænder pletten langvarig gul-grå-brun, og emalje hypoplasi.

Der kan være en falsk stigning i niveauet af katekolaminer i urinen, når det bestemmes af den fluorescerende metode. I den undersøgelse, biopsi af skjoldbruskkirtlen hos patienter behandlet med doxycyclin lang sigt, lysbilleder af det væv, mørk brun farve, muligvis uden at forstyrre dens funktion.

Forsøget viste, at doxycyclin kan have toksiske effekter på fosterudvikling (forsinket skelet) - blokering metalloproteases (enzymer, der katalyserer nedbrydningen af kollagen og proteoglycan) af brusk, reducerer personskader, deformering slidgigt.

Anvendelse hos patienter med nedsat lever-funktion. Doxycyclin bør anvendes med forsigtighed hos patienter med nedsat leverfunktion eller patienter behandlet med potentielt hepatotoksiske.

Om hepatisk dysfunktion, der er forbundet med oral administration eller parenteral tetracyklin, doxycyclin, herunder, har rapporteret i sjældne tilfælde.

Anvendelse hos patienter med nedsat nyrefunktion. Udskillelse af doxycyclin af nyrerne er omkring 40% pr 72 timer hos personer med normal nyrefunktion. Dette daipazon kan falde til 1-5% for 72 timer hos patienter med svær personer med nedsat nyrefunktion (kreatinin-clearance under 10 ml / min).

Undersøgelser har fundet nogen signifikant forskel i half-life doxycyclin fra serum i blodet hos patienter med normal nyrefunktion er kompromitteret. Hæmodialyse ikke har indflydelse på halveringstiden af stoffet i blodet.

Effekten af anti-anabolske af tetracykliner kan føre til en stigning i niveauet af blod urea. Effekten antianabolico er ikke sammenlignet med doxycyclin hos patienter med nyreinsufficiens.

Lysfølsomhed. Lysfølsomhedsreaktioner er blevet observeret i nogle individer tager tetracykliner, herunder doxycyclin. Under behandling med doxycyclin og 4-5 dage efter det anbefales at beskytte udsatte områder fra direkte sollys og UV-stråling kunstig. Behandling af tetracykliner, herunder doxycyclin, bør ophøre straks ved de første tegn på rødme på huden.

Pseudomembranøs colitis. pseudomembranøs colitis er blevet rapporteret i forbindelse med anvendelse af udviklingen af næsten alle antibakterielle midler, herunder doxycyclin. Sværhedsgraden af denne komplikation varierede fra mild til livstruende. Det er nødvendigt at overveje denne diagnose på patienter, der præsenterer med brug diarré vsledestvii af antibakterielle stoffer.

Esophagitis. Tilfælde af esophagitis og esophageal sår hos patienter, som indkapslede eller tetracyklin tabletter lægemidler i klassen, herunder doxycyclin. De fleste af disse patienter, der tog medicin umiddelbart inden sengetid eller med utilstrækkelige mængder af væske.

Den intrakraniel hypertension lys er optaget hos personer, der har modtaget stoffet, er den maksimale dosis terapeutisk. Disse symptomer forsvandt hurtigt efter tilbagetrækning af lægemidlet.

Porfyri. Sjældne tilfælde af porfyri er blevet observeret i patienter, der modtager tetracykliner.

Behandling af kønssygdomme. I behandling af seksuelt overførte sygdomme, der er forbundet med mistanke om syfilis, bør anvendes i diagnostiske procedurer, der er relevante, herunder mikroskopi, mørk-området og andre analyser. I disse tilfælde, skal de være testet serologisk månedligt i mindst 4 måneder.

Streptococcus beta-hæmolytisk. For infektioner forårsaget af streptokokker, β-hæmolytiske gruppe A, skal behandlingen fortsætte i mindst 10 dage.

Myasthenia gravis. De lægemidler i gruppen tetraciclone kan forårsage svage neuromuskulær blokade, så er du nødt til at bruge med doser af forsigtighed doxycyclin hos patienter med myastenia gravis.

Systemisk Lupus erythematosus. Tetracykliner kan forårsage forværring af systemisk lupus erythematosus.

Methoxyflurane. Samtidig brug af metossiflurane med tetracyklin fører til neurotoksicitet fatal.

Sammensætningen af lægemiddel indeholder lactose, af denne grund, er det ikke anbefales til patienter med en sjælden form for intolerance medfødt galactose, mangel på Lapp laktase og malabsorption af glucose-galactose.

Sammensætningen af stoffet indeholder farvestoffer, gul quinolin (E 104), gul orange (E-110), som kan forårsage allergiske reaktioner.

Anvendelse under graviditet og amning: brug er kontraindiceret under graviditet og amning.

Indflydelse på evnen til at føre motorkøretøj og andre mekanismer, som potentielt farlig: patienter, der skal afholde sig fra alle aktiviteter, der kræver større opmærksomhed, hurtige mentale og motoriske reaktioner.

Interaktion med andre lægemidler

Den dossiciclina kan øge plasma-koncentrationen af ciclosporin. Recept fælles for disse lægemidler bør kun ske under opsyn af en læge

Den kombinerede brug af tetracyklin og metossiflurane (et middel til anæstesi af indånding) kan føre til udviklingen af alvorlig nyresvigt (herunder død).

Den dossiciclina må ikke kombineres med agenter, der indeholder metal ioner (antacida, der indeholder aluminium salte, calcium og magnesium, præparater, som indeholder ioner af mangan, zink, præparater af jern) i forbindelse med dannelsen af chelater inaktiv. Absorptionen af doxycyclin hæmmer cholestyramin. Barbiturater, carbamazepin, phenytoin, reducere koncentrationen af doxycyclin i serum. Den dossiciclina reducerer effektiviteten af penicillin, p-piller, når det administreres samtidigt med p-piller, øger risikoen for blødning i cyklus. Med samtidig behandling med antikoagulantia, det er nødvendigt med en grundig kontrol af koagulation af blodet (i baggrunden af tetracyclin syntese af et fald i K-vitamin).

Betingelser for opbevaring

På et sted beskyttet mod fugt og lys ved en temperatur ikke over 25 ° C.

Holde utilgængeligt for børn.

Udløbsdato

4 år. Må ikke anvendes efter den udløbsdato, der er trykt på pakken.

Emballage

10 kapsler i pakninger af celler i omrids. En pakke kontur med brugsanvisning i pakken.

Emballage til hospitaler: I kasser af pap er placeret 150 pakker med antallet af instruktioner for brug.

Ferie fra apoteker

I henhold til recepten.

Skriv en kommentar
avatar