Køb Accutane Online Uden Recept

Køb Accutane Online
#1Apotek
Køb Nu


Accutane

Generiske Accutane (Isotretinoin) er forebyggelse og behandling af svær acne. Accutane består af A-vitamin, der mindsker produkt af sebaceous kirtler på forsiden ved at returnere en hud klar og smuk. Efter en cyklus af den samlede behandling 95% af patienter påvise en fjernelse, hel eller delvis, af acne. Begynder dit liv uden acne co huden mere klart med Generiske Accutane!

Generiske Accutane er også kendt som: Isotrentinoin, Accutane, Amnesteem, Claravis, Sotret.

Accutane 5 mg | 10 mg| 20 mg | 30 mg| 40 mg

HVAD ER ACCUTANE?

Accutane er en af de former af vitamin A. det Reducerer mængden af sebum produceret af sebaceous kirtler og accelererer den naturlige regenerering af huden.

Accutane er anvendt til at behandle manifestationer af acne, alvorlige, der ikke kan behandles med anden medicin, herunder antibiotika.

Accutane kan også anvendes til andre formål som ikke er nævnt i brugsanvisningen.

HVAD ER VIGTIGT AT VIDE, OM ACCUTANE?

Accutane er en medicin der anvendes til behandling af manifestationer af svær acne, der ikke kan behandles med andre midler, herunder antibiotika. Men Accutane kan have alvorlige bivirkninger. Før du bruger Accutane, skal du kontakte din læge for at finde ud af den nuværende status af den sygdom, den mulige gavn af behandling med Accutane, og mulige bivirkninger. Lægen vil bede dig om at læse og underskrive et dokument, der bekræfter, at han er opmærksom på de alvorlige risici, der er forbundet med behandlingen af Accutane.

Accutane er en af de former af vitamin A. det Reducerer mængden af sebum produceret af sebaceous kirtler og accelererer den naturlige regenerering af huden.

Accutane er anvendt til at behandle manifestationer af acne, alvorlige, der ikke kan behandles med anden medicin, herunder antibiotika.

Accutane kan også anvendes til andre formål som ikke er nævnt i brugsanvisningen.

Du må ikke tage Accutane, mens du er gravid og ikke gravid i løbet af sin ansættelse, såvel som inden for en måned, efter at du har stoppet med at tage medicin. fra Accutane risiko under graviditeten refererer til klassificering i kategori X (FDA FDA Office of Food and Drug Administration). Dette betyder, at Accutane kan forårsage føtale misdannelser. Det kan også forårsage abort, for tidlig fødsel eller død af barnet. Du er nødt til at tage en graviditetstest, og bekræfte et negativt resultat, før du, og din læge vil afgøre, om hensigtsmæssigheden af Accutane. Det er nødvendigt at tage en graviditetstest, og sørg for, at det er et negativt resultat inden for de første 5 dage af menstruationscyklus før du tager medicinen.

To svangerskabsforebyggende metode er pålidelig og kan bruges på samme tid (hvis de ikke anvendes som svangerskabsforebyggende metode har ikke gjort afholdenhed eller hysterektomi) for en måned, før indlæggelse, Accutane, Accutane, under behandlingen og i mindst én måned efter afslutningen af behandlingen. Du vil også nødt til at gøre en test for graviditet på en månedlig basis. Lægen vil drøfte med dig, og give dig information om den mulige former for prævention, de mulige fejl i prævention, samt vigtigheden af at bruge prævention, mens du tager Accutane. Hvis du bliver gravid, stoppe med at tage piller eller menstruationscyklus, skal du straks stoppe med at bruge Accutane og informere din læge.

Nogle patienter har symptomer på depression (følelser af tristhed, irritabilitet, træthed, koncentrations-besvær, og tab af appetit), samt selvmordstanker under behandlingen eller efter endt Accutane. Advisér straks lægen, hvis du har tegn på depression eller selvmordstanker under behandlingen eller kort tid efter endt Accutane.

Du må ikke tage vitamintilskud, der indeholder vitamin A under behandling med Roaccutan. Dette kan føre til øgede bivirkninger.

Du må ikke donere blod, mens du modtager Accutane og for mindst én måned efter udgangen af den medicin. Blodet blev givet under modtagelse af Accutane, kan overføres til en gravid kvinde og forårsage skader på barnet.

Brug ikke hårfjerning behandling og voks for huden, samt afstå fra slibning af huden (såsom dermabrasio eller laser), mens du tager Accutane og for seks måneder efter dens afslutning, for at undgå forekomsten af ar.

Undgå eksponering for sollys, samt eksponering for ultraviolette stråler, mens du modtager Accutane. Accutane kan øge følsomhed af huden for sollys, hvilket kan føre til solskoldning, svær.

Vær forsigtig, mens du kører i løbet af natten. Accutane kan påvirke din evne til at se om natten. Forværringen af night vision kan komme pludseligt.

Tag alle de Accutane foreskrevet, selv om der er sket en forbedring af tilstanden. I begyndelsen af indtag af medicin, til den tid kan midlertidigt forværres, acne, men så bør der være en forbedring. For de bedste resultater, fuldføre hele løbet af medicin ordineret af din læge. Du kan have brug for mere end én behandling med Roaccutan.

METODEN FOR ANVENDELSE AF ACCUTANE

Accutane, skal anvendes nøjagtigt som foreslået af din læge. For at afklare den brugsanvisning, skal du kontakte en farmaceut, en sygeplejerske eller en læge.

Accutane anvendes til behandling af alvorlige former for acne, sg-cystisk, som ikke kan behandles med anden medicin, herunder antibiotika. Men Accutane har en række alvorlige bivirkninger. Før du begynder at tage Accutane, skal du kontakte din læge og diskutere de mulige fordele ved behandling med denne medicin, og de mulige bivirkninger. Lægen vil bede dig om at læse og underskrive et dokument, der bekræfter, at han er opmærksom på de alvorlige risici, der er forbundet med behandlingen af Accutane.

Du vil modtage den mængde af stoffet, der er beregnet for højst 30 dage efter optagelse. En selvklæbende etiket gule er blevet knyttet til din opskrift. Hvis der ikke er en sådan etiket på recept, skal du kontakte din læge. Apoteket har ikke ret til at frigive stoffet uden tilstedeværelsen af en sådan etiket.

Hver dosis bør vaskes med et helt glas vand. Dette vil undgå irritation af spiserøret med et lægemiddel. Af samme grund, og sluge det hele medicin uden at tygge.

Tag Accutane to gange dagligt med vand eller mælk, medmindre andet angives af lægen.

Tag alle de Accutane foreskrevet, selv om der er sket en forbedring af tilstanden. I begyndelsen af indtag af medicin, til den tid kan midlertidigt forværres, acne, men så bør der være en forbedring. For de bedste resultater, fuldføre hele løbet af medicin ordineret af din læge. Du kan have brug for mere end én behandling med Roaccutan.

Lægen kan anbefale en undersøgelse af blod og tage andre medicinske eksamener i løbet af deres behandling med medicin for at identificere de bivirkninger af lægemidlet.

På grund af de alvorlige bivirkninger, som kan være forårsaget af brugen af dette medicin, skal du ikke dele det med andre.

Butik Accutane ved stuetemperatur væk fra varmekilder og luftfugtighed.

ACCUTANE I GRAVIDITETEN

Accutane kan forårsage alvorlige fødselsdefekter for livet. Brug aldrig Accutane hos gravide kvinder. Selv en enkelt dosis Accutane kan forårsage alvorlige fosterskader i din babys ører, øjne, ansigt, kranium, hjerne og hjerte. Også, det anbefales ikke at tage medicin under amning.

Kvinder i den fødedygtige alder, skal give skriftligt samtykke til brug af dette stof.

Du må ikke tage vitamintilskud, der indeholder vitamin A, mens du tager isotretinoin. Du må ikke give blod inden for 30 dage efter seponering af lægemidlet.

Brug ikke denne medicin, hvis du er allergisk over isotretinoin eller parabener, eller hvis du er gravid.

At sikre, at du trygt kan bruge en Accutane, skal du fortælle din læge, hvis du har følgende sygdomme:

 • personlige eller familie historie af depression eller psykisk sygdom;
 • hjertesygdomme, forhøjet kolesterol og triglycerider høj;
 • osteoporose eller andre knoglesygdomme;
 • tarm-sygdomme som mave-tarm-sygdomme, inflammatoriske sygdomme, colitis ulcerosa eller Crohn ' s sygdom;
 • diabetes mellitus;
 • astma;
 • en leversygdom;

Du skal have en negativ graviditetstest 30 dage før starten af Accutane.

Følg altid Accutane med et helt glas vand for at undgå smeltning af kapsel i spiserøret, hvilket kan forårsage irritation. Inghiottilo så hurtigt som muligt.

Opbevaring: opbevares utilgængeligt for børn, ved stuetemperatur, beskyttet fra fugt, varme og lys.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer en dosis?

Ikke er opmærksomme på at glemte doser og tage medicinen i længere tid i forhold til den forventede tid. Du må ikke tage ekstra medicin for at kompensere for glemte doser.

SYMPTOMER PÅ EN OVERDOSIS AF ACCUTANE

Symptomerne på overdosering omfatter:

 • hovedpine;
 • svimmelhed;
 • Smerter i maven;
 • Hævelse af læber;
 • Overtrædelse af koordinering.

BIVIRKNINGER AF ACCUTANE

Akut hjælp er påkrævet med følgende bivirkninger:

 • Hævelse af ansigt, læber, tunge eller hals.

Stop er nødvendigt med følgende bivirkninger:

 • en deprimeret stemning, en overtrædelse af koncentration, søvn problemer, ændringer i adfærd, hallucinationer;
 • pludselig følelsesløshed, især på den ene side af kroppen;
 • sløret syn hovedpine pludselige og alvorlige.
 • kramper;
 • kvalme, opkastning, hjerte rytme lidelse;
 • svær diarré, rektal blødning;

Acne

Sygdommen af sebaceous kirtler, der er kendetegnet ved overbelastning og betændelse i hårsækkene, det kaldes akne (acne) eller acne. Den vifte af årsager og kliniske manifestationer af acne, dens hyppige forekomst i forskellige aldre, forårsage kosmetiske problemer gør, at denne sygdom vigtigt for mange medicinske fagfolk.

Udtrykket "acne" afspejler det forhold, årsag-og-virkning af den kutane manifestationer af den samlede tilstand af organismen. Fremkomsten af acne, infektioner, sygdomme i mave -, genetiske, hormonforstyrrende, og immunforsvar spiller en vigtig rolle, fordøjelsesproblemer, og neuropsichiari.

Udslæt af acne forekommer næsten i alle aldre: den periode, fra nyfødte til de bliver gamle. Tidligere, acne blev anset for et problem som teenager, men i løbet af de sidste par årtier, tilfælde af acne hos patienter med 25-35 år er blevet mere og mere hyppige. Den mest almindelige form for acne acne unge, der er observeret i patienter 12-24 år i næsten 90% af tilfældene. Udbruddet af acne bringer mange erfaringer om hans udseende, at folk af alle køn og alder.

Symptomer på acne

De elementer, Vysypnye i acne er repræsenteret ved åbne og lukkede komedoner acne papular og pustular formationer nodal og cystisk. Den komedoner er lukket er sg-formationer, ikke-inflammatoriske, hvid farve, uden styr på overfladen af huden. Yderligere akkumulering i porerne af sebaceous kirtler sekreter, epithelceller, resultater pulver pigment i dannelsen af komedoner åben, sort der stikker over overfladen af huden, spidsen. Lokalisering typisk af hudorme - hud i panden og på hagen.

Kontinuerlig tilslutning til eksisterende blok af betændelse i hårsæk fører til udvikling af papler, acne pustular, og i den alvorlige former - cystisk hulrum, elementer acne flemmonosa og nekrotisk. acne papular (lat "papel" -. knuder acne) - højde, tæt klynge af hud på størrelse med en ært til en rødlig-blålig. Flere papler give en uregelmæssig udseende til huden. Papler kan gennemgå en omvendt udvikling eller en yderligere overgangen til pustler. acne pustular (fra det latinske "pustula." - absces) - boble smertefuld med indholdet purulent blødere konsistens papler. Små, op til 5 mm i diameter, vabler normalt heler uden at efterlade spor, efter at de store pustler er ofte til stede fejl af ardannelse.

Den videre udvikling af elementer af inflammatoriske akne kan føre til udseendet af noder, og cystisk hulrum. Noder er store infiltrater (mere end 5 mm i diameter), der ligger i dermis og det subkutane fedt. Med udviklingen i reverse, noder gå i opløsning, ulcerano, og du vil helbrede med et ar. Cyster er hulrum fyldt med pus, farven lilla-cyanotiske. Ardannelse forekommer også med dannelsen af et ar.

Mekanisme af acne udvikling

Den mekanisme af acne er forårsaget af et samspil af 4 faktorer:

 • Overdreven sekretion af sebaceous kirtler. Hyper-sekretion af sebum af sebaceous kirtler fører til et fald i dens egenskaber er bakteriedræbende, og en struktur ændring. Udskillelsen af talgkirtler bliver tyk, danner propper i rør og blokerer dem. Det er ofte observeret i løbet af en periode med hurtig puberteten hos unge, og i den sidste uge af med menstruationsgener cyklus hos kvinder.
 • Behandling af follikulær hyperkeratose. I centrum for udvikling af behandling af follikulær hyperkeratose er en krænkelse af den normale proces af stadig fornyelse af cellerne i hårsækkene. Tykkelsen af stratum corneum af overfladen af hårsækkene, sammen med væger fedtstoffer, skaber en yderligere hindring for, at afgangen af sekretion af sebaceous kirtler.
 • Reproduktion af bakterier butanoic og pentanoic acne (Propionibacterium acnes). De mikroorganismer, der i stort tal, der lever på huden af raske mennesker, under visse betingelser, kan forårsage udvikling af inflammatoriske reaktioner i akut. De stammer secchiosi af hårsækkene er et gunstigt miljø for deres reproduktion forbedres, og at de vitale aktivitet af aktive. Den vigtigste rolle i udseendet af acne hører til acne bakterier butanoic og pentanoic.
 • Betændelse. Den aktive replay af bakterier butanoic og pentanoic acne fører til en vævets respons og udviklingen af betændelse i dem.

Den endogene årsager til acne

På basis af forekomsten af acne er en overtrædelse af funktionen af sebaceous kirtler - potentiel af sebum. Dette er gjort under indflydelse af en række årsager, interne og eksterne, for at skabe grobund for udvikling af akne.

 1. Testosteron og acne. En af de mest almindelige årsager til acne i den unge periode er de hormonelle forandringer i kroppen. Den aktive udgave af steroid hormoner, især androgener, mandlige kønshormoner hos piger og unge, medfører en øget sekretion af sebaceous kirtler. Fedt for huden at ændre dets egenskaber, dreje fra en væske til en tyk og tyktflydende.
  De funktioner af den hormonelle baggrund og hudreaktioner kan være nedarvet. Derfor er sandsynligheden for, hudorme teenagere i de unge, hvis forældre lider af acne er meget højere end deres jævnaldrende med arv "ikke-dødbringende".
 2. Acne premenstruale. Niveauet af steroid hormoner i kvinder svinger i løbet af menstruationscyklus, og stiger til sin afsluttende fase. Denne tilstand er forbundet med forekomsten af udbrud, acne omkring en uge før din menstruation skyldes i 70% af kvinderne. Selv dem, der ikke lider af akne ofte bemærker udseendet af acne enkelt på hagen, på tærsklen af menstruation.
 3. Acne blev "hormonel". Forekomsten af acne og acne i den periode, de unge er bestemt fysiologisk. Men hvis acne fortsætter ind i voksenalderen, så er det et signal om alvorlige til at tænke på din sundhed. Normalt forekomsten af disse pletter angiver en overtrædelse af produktionen af kønshormoner.
  I kvinder, de såkaldte hormonelle acne kan være forårsaget af polycystisk ovarie syndrom, graviditet eller abort, t. Betingelser, der er forbundet med skarpe ændringer i hormonal niveauer.
  Det endokrine lidelser i aktiviteten af binyrerne eller hypofyse kirtel også påvirke forekomsten af acne. Så staten hyperandrogenism (overskydende mandlige køn hormoner - androgener) er ofte ledsaget af fremkomsten af acne. Derfor voksne, der lider af acne, er det nødvendigt ikke kun at besøge en kosmetolog eller en dermatolog, men også en række laboratorieundersøgelser, høring med en endokrinolog og gynækolog (for kvinder).
 4. Hyperkeratose. Fortykkelse af overfladen af stratum corneum - hyperkeratose - kan udvikle sig under indflydelse af forskellige faktorer, hormonelle, vitamin A mangel, eksponering af hud skadelige stoffer (for eksempel, smøreolie) eller mekaniske faktorer (friktion, tryk). Fortykket liderlig skæl langs med nedsat porer talg tilstopper, at være gunstigt miljø for den mikrobielle udvikling.
 5. Sygdomme i mave-tarmkanalen. Mange forskere har udseende af acne er sat i direkte afhængighed af arten af den magt og status i mave-tarmkanalen af patienten. Faktisk er forekomsten af kulhydrater i kosten og mangel på essentielle aminosyrer og sunde fedtstoffer føre til hyperfunction af sebaceous kirtler. I nogle tilfælde, korrektion strømforsyning hjælper med at normaliserer udskillelsen af sebum, og slippe af med acne.
  Ifølge den medicinske statistik, mere end 50% af de mennesker, acne opstår på baggrund af gastritis og eksisterende dysbiosis, en anden 30% - på baggrund af patologiske tilstande i tarmen. Plads lokalisering af de læsioner, der afhænger af den ødelæggelse af en mave-tarmkanalen. Udbruddet i næse, kinder, hjørnerne af munden, kan det indikere ændringer i bugspytkirtlen, i det timelige region - galdeblære, der er over den øvre læbe - tykke, og front - dim. Derfor, den tilstand af fordøjelseskanalen spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af hudens sundhed. Normal tarm mikrofloraen på 70% giver det menneskelige immunsystem, forhindrer dannelsen af nye acne, og giver healing af de eksisterende.
 6. Mikroflora enkelte af huden. I huden, og munden af sebaceous kirtler sunde mennesker, der lever acne propionbakterii og granulosum, epidermal stafolokokk, mider og svampe, og så videre. D. Under normale betingelser, ikke medføre noget problem, men en ubalance i kroppen (hyperandrogenism, bumser eller akne), fører til, at de aktive reproduktion og inflammatoriske processer i huden.
 7. Stress. Direkte stress i sig selv ikke forårsager akne, men dens effekt på det hormonelle status og immunsystemet af kroppen kan forværre manifestation af acne forårsager acne læsioner og en svækkelse af mekanismer for beskyttelse.
 8. Forstyrrelser i immunsystemet. Den svækkelse af immuniteten kan være forårsaget af flere grunde: .. stress, fordøjelsessygdomme, osv., men altid IMEE.

De eksterne faktorer af acne

Kosmetik (kosmetiske acne som årsag til acne). "provokerende" acne kan være, og den såkaldte kosmetiske-comedogen, der er at sige, at porerne tilstoppes og bidrage til acne: .... Cremer, pudder, cremer, Blush, osv stoffer comedogenic omfatter olie (majs, kokos -, mineral -, fersken -, mandel -, soja), lanolin, petrolatum, oliesyre, svovl, squalen, oleat sorbitan, natrium lauryl sulfat, miristil laktat, og andre. Maskering acne ved hjælp af kosmetik yderligere forværrer akne. Derfor, på tidspunktet for køb af plejeprodukter og makeup bør vælge produkter, der er mærket "ikke-comedogen" (non-comedogenic).

Det varme og fugtige klima. For at forværre forløbet af acne eller medføre, at dens udseende kan være høj luftfugtighed og varme klima. Hud udslæt er oftest lokaliseret på bryst, ryg, hals - de områder, der er mest irriteret over, så.

Og solens ultraviolette stråler. Ultraviolet i tørre moderation og desinficerer acne, og garvning udjævner hudens tone, maskering, så de elementer af acne acne. Men den overflod af ultraviolet stråling, der har en modsat virkning. Stigning i udskillelsen af sebum, og stratum corneum, yderligere tørring forværre acne, og en stigning i antallet af acne. Denne mekanisme virker også med en tan på en åben stranden og i et solarium.

Professionel kontakt med giftige stoffer. Den faglige aktiviteter af mange mennesker forbundet med direkte kontakt med familie og industriel kemi (for eksempel, olie, smøremidler, klor og t. D.), forårsager forekomsten af acne gennem udvikling af hyperkeratose i huden og hårsække.

Ekstrudering af acne. Forsøg på at udtrække bumser og derefter slippe uanset deres kan føre til det modsatte resultat. Hvis infektionen at klemme bumser trænger ind i de dybere lag af huden, bryder elementer, ikke-inflammatoriske, hvilket fører til, at deres infektion og suppuration. bumser særlig farligt at presse på forsiden af trekanten naso-labial, t. en. Den store fare for indførelsen af infektion via blodet til hjernehinderne. Rensning af ansigtet med et krat i den periode af udbrud af huden inflammatoriske og bør være udelukket. Effektiv og sikker behandling af acne kan kun udføres af en dermatocosmetologo specialist.

Permanent mekanisk friktion og tryk på huden (når du bære hovedbeklædning stram krave et al. Tøj) forårsager acne i disse områder.

Acne medicin. I behandling af mange sygdomme i de indre organer op til nutiden, anvendes steroid hormoner, der forårsager forekomsten af acne stof. Denne form for acne, er kendetegnet ved den pludselige tilsynekomst af acne, sammenfaldende med starten af kortikosteroider. Forekomsten af acne er også observeret hos kvinder, der stopper med at tage p-piller.

Fremragende rengøring. Overdreven rengøring, hvis ikke, paradoksalt nok, kan det også udløse forekomsten af acne. Den hyppige vask tørrer huden i ansigtet, sænker sine beskyttende egenskaber og esacera manifestation af acne. Men, håndvask bør justeres for at undgå at bevæge sig infektionen fra kilden af betændelse over overfladen af huden.

Stadier af acne udvikling

Grundlag for udvikling af lidelser, acne ligge i arbejde af den sebaceous kirtler, der fører til dannelsen af propper hornhinden sebaceous i deres kanaler. På overfladen af stik (komedoner), sygdomsfremkaldende bakterier begynder at formere sig, forårsager irritation og purulent betændelse i det omgivende væv. Udbrud af acne er primært lokaliseret i regionen hagen, næsen, panden, og tilbage af den sag, den største ophobning af sebaceous kirtler. De elementer af acne kan være ikke-inflammatoriske (komedoner) eller provokerende (papler, pustler) karakter.

Afhængigt af sværhedsgraden af strømmen af acne, er der fire forskellige faser af processen.

1 fase. En mild form for acne. Kendetegnet ved tilstedeværelsen på huden af åbne og lukkede komedoner med ingen tegn på inflammation, den enkelte papler. Behandling af acne på dette tidspunkt er det ikke svært.

2 fase. Begivenhed moderat acne. De elementer af acne på huden, som er repræsenteret ved et stort antal åbne og lukkede komedoner acne (10-20 papler) med tegn på betændelse. Prognosen for behandling i denne fase er lang (6-8 uger), men gunstig.

3 stadion. Alvorlige form for acne. Du bemærker, at de samme tegn af den anden fase, men mængden af inflammatoriske på huden øges til 20-40. Du har brug for en særlig behandling.

4 ° stadie. Yderst alvorlig form for acne. Det er karakteriseret ved et stort antal af papler, pustler, og knob (mere end 40 elementer). Kræver seriøse, specialiserede behandlinger.

Forudsigelse af behandling af acne

Når du give resultater på lang sigt af acne, bør du overveje følgende punkter:

 • Acne er en kronisk sygdom, sygdomme, uregerlig, t. A. Den genetiske disposition eller-udløsere, kan forårsage en ny forværring, selv om sygdommen ikke genoptages i de næste par år. Men at kende årsagen, hvilket medfører en ny bølge af acne, kan det være klart at overvåge og hurtigt fjerne forværring af acne, forhindre udviklingen af ændringer, ru hud og ar (post-acne) og dannelsen af kosmetiske defekter stabil.
 • Hvis sygdommen allerede er opstået, ændringer i huden er irreversibel, og det vil være umuligt at nå den ideelle af sin forrige tilstand.
 • Et komplet kursus i behandling af acne er en lang proces, og tager fra 4 måneder eller mere.
 • Behandling af acne kan opstå i forbindelse med de procedurer, der er eksacerbationer, især i de tidlige måneder, når der er en undertrykkelse af de mekanismer sygdom.
 • Det er nødvendigt at foretage en komplet kursus i behandling af acne, uden afbrydelse, selv hvis der er sket en betydelig forbedring. En acne ikke er behandlet i nogen tid kan erklære en ny forværring.

På trods af den kendsgerning, at acne er en sygdom af voksne, som vil ledsage dig hele dit liv, skal du ikke fortvivle. De moderne teknikker og præparater, af ekstern applikation og systemiske giver dig mulighed for i høj grad at lette løbet af acne, forhindre straks sin eksacerbationer, for at undgå eventuelle alvorlige komplikationer, og ændringer ødelæggende for huden. I dag behandling af acne opstår i alle faser af udviklingen af sygdommen, så du har mulighed for at opnå gode kosmetiske resultater og langsigtede remission.

Skriv en kommentar
avatar