Kjøpe Propecia Online Uten Resept

#1Apotek
Kjøp Nå


Kjøp Propecia Online
Acquista

Propecia (Finasterid) er den eneste pille som har blitt godkjent av FDA som behandling mot håravfall på hodet (toppen av hodet) og fremre hodebunnen for menn. Forskning viser at 80% av menn har fått en forbedring ved bruk av Propecia.

Propecia er også kjent som: Anatine, Finasteride, Nasterid, Proscar, Prosmin.

Propecia 1 mg | 5 mg

Behandling av skallethet hos menn propecia

Problemet med hår er en mann som har merknader umiddelbart håret litt utmattet og rett og slett ikke attributtet betydning. Maksimum - vil begynne å bruke midler av kosmetikk for stell av hår, sjampo på urter og krydder. Når skallethet blir mer åpenbar, begynne å lete etter stimulatorer av hår vekst, noen prøver å bruke metoder for behandling populære, utforsket av venner eller på Internett. Selvfølgelig, du kan bruke tilskudd av mødre-og-stepmothers, avkok av nesle, masker, hvitløk, eddik og alle de andre oppskrifter og folklore. Bidrar til å styrke håret og hodebunnen, gi glans til håret, men problemet med mengden av håret ikke kan løse og i slutten skallethet vinner.

Fordi noen er i stand til å opprettholde den elegante hodet selv uten en spesiell behandling av hår, mens på samme tid noen tilbringer mye tid, krefter og penger, men heller ikke l'bruk av dyre kosmetikk eller populære metoder som gir resultater? Dette er alopecia, eller rettere sagt, det er av forskjellige typer.

Alopecia: en liten vitenskap

Alopecia - dette ordet kom til oss fra de gamle greske, som indikert baldness. Dette begrepet i medisin, refererer til tap av hår som er patologisk natur og resulterer i fullstendig hår tap, eller tynning betydelig i store områder av hodebunnen eller bagasjerommet.

Blant de populære former for denne sykdommen kalles fokale, symptomatisk, arrdannelse, og, til slutt, androgenetic alopecia. Dette er siste stopp, fordi det utvikler seg under påvirkning av dihydrotestosteron (DHT) - den aktive formen av kjønnshormonet av menn, og er ansvarlig for mer enn 95 prosent av tilfellene av skallethet hos menn. Hårsekker som inneholder fem-alfa-reduktase, et enzym som samhandler med testosteron, som fører til dystrofi av hårsekken, som begynner å produsere kort hår og fargeløs hår. Denne vegetasjonen er allerede i stand til å dekke noen av de områder av hodet, c'er en skallet patch av bemerkelsesverdig, og etter ti eller tolv år, og vellus hår er borte, munn, hår follicles er fullstendig dekket av bindevev.

Hårsekken kvinner også inneholder fem-alfa-reduktase hemmere, men l'mannlig kjønnshormon i den kvinnelige kroppen er til stede i en mye mindre mengde, og DHT er dannet mindre. L'androgenetic alopecia i det svakere kjønn har en klinisk bilde mindre uttalt, hovedsakelig i det sentrale områder av hodet, den såkalte "separasjon". På den laterale overflater av hodet tynning kvinner og hår tap er ikke så stor, mens hos menn hårtap er mer merkbar på grunn av androgenetic alopecia er mer utsatt for å parietal-og frontale områder av hodet. Årsaken er at ikke alle hårsekker som er like følsomme for mannlige kjønnshormoner, dette tallet er strengt individuelt for hver enkelt person, men det er i disse områdene er mer følsomme for follikler å DHT.

Som du vet, menneskelig hår er kontinuerlig oppdatert. Med tap på om lag femti eller hundre og femti hår per dag, kroppen kompenserer for tapet, og denne endringen er umerkelig og smertefri for kroppen. Visuelt, tap av ubrukelig håret blir synlig først etter at du har mistet 15% av hodet av hår. Og dette er en mulighet til å spille l'alarm, og ta presserende tiltak for å spare l'frisyre. For å unngå en alvorlig tap av håret, for eksempel, bør du ta hensyn til intensiteten av hår tap - så mange av dem på en daglig basis er en kam, ikke hvis de er spredt rundt på badet etter å ha vasket håret, hvis tynning område med tynt hår, hårløse flekker? Mange av hår tap under grer håret tynning er de første tegn av alopecia.

Ikke stole på den rådende oppfatning for det svakere kjønn ikke spiller noen rolle l'aspekt av en mann. Denne påstanden har blitt oppfunnet tidligere, da var det ingen effektive måter å bekjempe håravfall og det var ingenting annet å gjøre hvis det ikke til å forsone seg med situasjonen. Vitenskapen ikke stoppe. Våre medication sier at med et problem som er så estetisk som skallethet du kan, og må kjempe for. Selvfølgelig, selv om det skallede hodet ikke føre til fysisk ubehag til sin eier, endringen er fortsatt sterkt i hennes utseende. Selvfølgelig, du kan bli vant til den nye typen, hvis det er nødvendig, endrer bildet på dokumenter, og nyte livet. Men hvis du opplever psykiske plager, er ikke d' - avtalen til å sette opp med denne situasjonen, og ønsker å kjempe for sin frodige hår, den moderne medisin kan tilby en utmerket medisiner som vil hjelpe deg med å løse problemet med håravfall.

Propecia: hva er det og hvordan virker det?

Propecia (aktive ingrediensen Finasteride) er en forberedelse til det moderne som dukket opp for ikke lenge siden i vestlige markeder, og nasjonale, men har allerede mottatt mange positive anmeldelser.

Motta finasteride er en medikamentell behandling, den mest tilgjengelige formen for å bekjempe skallethet, sammen med slike tilnærminger til behandling slik som laser terapi og hår transplantasjon. Propecia ble godkjent av det europeiske legemiddelkontoret (European Medicines Agency), og ble anbefalt av dell'Kontor for kontroll av kvalitet på mat og medisiner i Usa (United States Food and Drug Administration), har bekreftet klinisk effekt og sikkerhet av dette stoffet. Tidligere, I tillegg til Propecia (finasteride), l'godkjenning av disse organisasjonene har fått bare ett medikament fra alopecia - Minoxidil opprinnelig utviklet for å behandle l'hypertension, er kjent som en aktivator av kalium-kanaler, som en bivirkning av stimulere hårsekkene som venter, og for å stimulere veksten av hår. Imidlertid, lav effekt (opp til 13% av re-veksten av hår-opplagt), og behovet for et permanent program, bedøve stimulert ansikts hår økt. Propecia er en unik stoffet. Disse er de første nettbrettene i verden, effektivt å eliminere problemet med skallethet. L'effektivitet og varighet av effekt i behandling av androgenetic alopecia Propecia er mye høyere enn for minoxidil, så nå er disse tablettene kalles "nummer to" av medisin menn, står på andre plass for leder av salg - Viagra. Etter kliniske studier av suksess, populariteten av Propecia vokser stadig.

Som allerede nevnt, den viktigste aktive ingrediensen i Propecia Finasteride fungerer, ble utvidet i 1992, da det begynte å bli brukt i medisinsk praksis for behandling av benign prostatahyperplasi. De menn som har mottatt behandling av skallethet finasterid begynte å legge merke til økt hårvekst i pannen og i hodet av hodet. Hva er effekten av Propecia på kroppen? Tingen er at l'overflødig dihydrotestosteron - en av de mannlige hormoner som er nødvendige for utvikling og modning av den mannlige kroppen, med l'alder fører til alopecia. L'opphopning av DHT i hårsekkene (follikler), fører til deres degenerasjon og den gradvise reduksjonen, som fører til opphør av hår vekst, og å oppmuntre dem til å bli utryddet. For dannelsen av dihydrotestosteron (dht) er nødvendig for fem-alfa-reduktase, og l'aktive ingrediensen i Propecia, som en inhibitor (blokkering) av dette enzymet forhindrer dannelsen av DHT i hårsekkene og kan behandles med hell med årsaken til alopecia. Reduksjon av DHT nivåer påvirker struktur og tilstanden av hår kjøper et sunt utseende, gjenoppretter evne til å vokse og erstatte håret falt.

Propecia: resultatene av testen

Kliniske studier bekrefter den høye effektiviteten av Propecia. Med sine resultater, men bare 90% av fagene bemerket at håret har sluttet å slippe. Et år senere, halvparten av pasientene fortsette veksten av hår. Og etter 18 måneder, andel av menn med hår hadde kjøpt en "second life" rose til 66%. Vi legger vekt på at Finasteride gir gode resultater for å gjenopprette pærer av hår på kronen og fjerner også kopper i front, slik som å dekke en ideell den såkalte mannlig mønster alopecia. Før advent av Propecia, det ble antatt at disse områdene i hodet, mindre healing, fordi håret follicles er følsomme for virkningene av det mannlige kjønnshormonet. Denne medisinen med påvist returnerer håret til den sterke kjønn.

Propecia: effektivitet

Med hensyn til behandling av kvinnelige androgenetic alopecia, Propecia kunne være like effektiv, men den viktigste aktive ingrediensen finasteride, øker sannsynligheten for medfødte misdannelser på fosteret hos gravide kvinner. Dette forholdet har tvunget utviklingen selskapet Merck & Co., Inc. å forby kategorisk bruk av Propecia hos kvinner i fertil alder.

Fordi finasteride er svært effektiv i å bekjempe hårtap, er blitt mer og mer populære over hele verden. Propecia har allerede fått tillatelse til å bruke i mange land, inkludert Russland, landene i CIS.

Det er interessant å merke seg at regelmessig inntak av finasteride fører til en fornyelse av pærer, som produserte hår-vellus, og stimulerer veksten av hår ekte høy kvalitet.

Det er helt naturlig at de endelige resultatene kan være forskjellige avhengig av den individuelle egenskaper ved den menneskelige kroppen. Til nå er det vurdert at for å kurere l'androgenetic alopecia med l'effektiviteten av ett hundre prosent er bare mulig i kvinner. L'effekten av medikamentell behandling for menn tatt for å bestemme stadium av sykdommen på en skala fra Norwood jeg å VII, og det er anbefalt å starte hår tap behandling så snart som mulig for å oppnå større effekt. Studier har vist at selv i avanserte tilfeller tillater bruk av Propecia, hvis du ikke gjenvinne håret i sin helhet, eller i det minste helt hindre ytterligere tap av hår, og holde den gjenværende mengden av hår. Hvis, imidlertid, tålmodighet og utholdenhet, kurs i behandling, og deretter, etter et år eller så, vil forlate deg med problemer av alopecia i det siste, og nyte et hår mer frodig og tett.

Propecia: opptak regler

Fordi Propecia krever mye tid? Utviklingen av hormonet DHT begynner å krasje umiddelbart etter oppstart av behandlingen. Men, skadet hår follicles trenger tid til å gjenopprette normal drift. Selv sunt hår vokser veldig langsomt, et sted i 1 cm per måned, slik som å erstatte thinning av håret, og produserer synlige forbedringer terapi finasteride er nødvendig for et par måneder. Derfor, Propecia bør administreres daglig i en periode på tre måneder eller mer. oppsigelse tidlig behandling kan ofte være ledsaget av tilbakefall, er det bedre å komme på bølgelengde med en lang behandling og suksess av baldness. I tilfelle av at du glemmer å ta medisinen din, kan du hoppe over denne dag, og fortsette behandlingen på den første dosen. Uberettiget økning i dosen av medisinen er uakseptabelt, som det øker risikoen for bivirkninger. Etter hvert vil du merke en forbedring, men etter ca seks måneder for å se sunn gjenvekst av hår, som vil returnere et ungt og friskt utseende.

Propecia hva er det?

Tap av vanlige hår er en av de mest vanlige problemene av menn og kvinner moderne. Hundrevis av mennesker rundt om i verden lider av alopecia, som kan oppstå både i unge enn i høy alder. Noen hår tap er ledsaget av en sterk nervøs stress eller spenning, mens den andre - er et resultat av sykdom, tidligere overført til det kardiovaskulære systemet, og andre er tilbøyelig til å føle disse problemene på grunn av tilstedeværelsen av dårlig en arvelig disposisjon.

Men i hvert enkelt tilfelle, ikke bekymre deg, fordi ved begynnelsen av det 21. århundre har blitt funnet en måte å komme ut av denne situasjonen. Og navnet er effektive og trygge medisinsk forberedelse Propecia.

Han ikke bare utmerker seg på hans eller hennes mål, men sliter med problemet, forårsaket av tilstedeværelsen av en genetisk tendens til å utvikle denne sykdommen. Etter at du har kjøpt en lignende generisk i et par måneder vil du se resultatet av hans handling!

 

Sammensetningen av Propecia

Propecia er en medisinsk enhet som inneholder den aktive ingrediensen Finasteride (1 mg). Finasteride er en hemmer av enzymet til de viktigste funksjonene inkluderer konvertering av testosteron til dihydrotestosteron. Dette enzymet har blitt av spørsmålet allerede i 1990, da på spesialister i urologi har begynt å gjennomføre medication hyperplasia.

I vårt land, Propecia er gjort i form av små kapsler dekket med åttekantet-formet skall, med lys brun. Men veldig ofte stoffet er importert fra andre byer, land og kontinenter, så det har kanskje en litt annen form, farge og design. Kostnaden av tabletter varierer avhengig av antall kapsler finnes i pakken.

Propecia handling

L'handling av Propecia er fantastisk med sin hurtighet og effektivitet. Utviklet spesielt for behandling av alopecia, dukket opp på bakgrunn av arvelige faktorer, stoffet gir gode resultater etter kun få måneders regelmessig bruk.

Hår vekst er redusert over hele området av hodet, fra kronen på toppen av det store dyp, og for enken på forsiden. Og i stedet for en vegetasjon av et fall, og svekket, pasienten vokser nytt hår, sunn og sterk.

Med regelmessig bruk av Propecia (én tablett daglig i 3-5 måneder) i den menneskelige kroppen er en langsom reaksjon konvertering av testosteron til et mer aktive ingredienser som kan gi næring til, revitalisere og fornye den tilstanden helt, både internt og eksternt av hårsekkene.

På grunn av det faktum at dette elementet påvirker ikke direkte i produksjonen av alle enzymer, og stopper kun på den tiden av deres eksponering, effekten av å motta Propecia er opprettholdt i den perioden der pasienten bruker stoffet.

 

Kontraindikasjoner Propecia

Propecia er forbudt for gravide kvinner, og for kvinner i aktiv amming. På grunn av tilstedeværelse i den kvinnelige kroppen et stort antall av hemmere av testosteron 5a-reduktase kan ikke konverteres til et aktivt element, forårsaker utseendet på noen føtale misdannelser i reproduktive system. Medisinering er kontraindisert for l'opptak til barn og folk med høy alder. Også, hvis du har en spesiell følsomhet for bruk av stoffer i sammensetningen av Propecia, oppmerksomhet til sitt bruk.

 

Bivirkninger av tablettene er:

     
  • En sterk reduksjon av strøm
  • Forstyrrelse av ereksjon
  • L'utseende av manifestasjoner av en sykdom som erektil dysfunksjon
  • Ved å redusere mengden av sperm
 

Instruksjoner for l'bruk av Propecia

L' - effekten av å ta denne medisinen, vil du bare høre i tilfelle av vanlig bruk. Ta tabletten i Propecia en gang en dag (ikke på tom mage), drikke den med varmt vann. Den daglige dosen må være etablert med l'direkte undersøkelse av pasient med legen.

Ikke i noe tilfelle ikke selvmedisinering, så l'misbruk av generiske medikamenter kan gi den motsatte effekten. Vanligvis varigheten av et kurs i terapeutisk varer fra 3 til 6 måneder uten avbrudd.

Varigheten av behandlingen avhenger av de individuelle egenskapene til organismen av en bestemt pasient, så vel som på veksten av håret dekker. Etter opphør av behandling, håret kommer tilbake til den opprinnelige tilstanden for de neste månedene.

 

Holdbarhet

For at du skal få en lignende stoff som Propecia har ført til forventet effekt og varige resultater, må du ta det i betydelig grad, og følg alle instruksjonene i undervisningen. Hvis du ikke tidligere har brukt denne medisinen, er det best å konsultere en kvalifisert spesialist kan analysere problemet, identifisere årsaker og foreskrive en effektiv løpet av terapi.

Med hensyn til oppbevaring, er det nødvendig å oppbevare produktet i mørket og bare

Skriv en kommentar
avatar