Kjøpe Doxycycline Online

#1Apotek
Kjøp Nå


Kjøpe Doxycycline
Doxycycline

Doxycycline Generisk legemiddel er et bredt spekter antibiotika som er utviklet for behandling av bakterielle infeksjoner mange. Doxycycline Generisk tilhører klassen av tetracycline av antibiotika medikament som virker ved å hemme spredning og vekst av bakterier i kroppen.

Doxycycline generisk er også kjent som Vibramycin.

Doxycycline 100 mg

Instruksjoner for medisinsk bruk av legemiddel

Firmanavn: Doxycycline

Navnet ikke-kommersielle internasjonale: Doxycycline (Doxycycline).

Frigjøringen av skjemaet: kapsler 100 mg.

Beskrivelse: Geléaktige hardt, utgave 1, gul, sylindrisk, slutten halvkuleformet. Innholdet i kapslene er et gult pulver med impregnering av hvit. Det er lov til å ha sel i form av en kapsel i form av en kolonne eller av nettbrettet, som, når du trykker på dem med et glass bar, kan du smuldre.

Sammensetning per kapsel: aktivt stoff: Doxycycline (som doxycycline) - 100 mg; aux-stoffer: kalsium stearat kalsium, laktosemonohydrat, stivelse av poteter. Sammensetningen av kapselen er vanskelig gelatin: gelatin, glyserin, renset vann, titanium dioxide, sodium lauryl sulfate, fargestoffer: gul quinolina (E-104), gul oransje (E-110).

Farmakoterapeutisk gruppe: antibakterielle Midler for systemisk bruk. Tetracycline.

Farmakologiske egenskaper

Pharmacodynamics

Den dossiciclina har et bredt spekter av antimikrobielle handling. Hemmer proteinsyntesen i mikrobiell celler, avskjære transport av aminoacyl-RNA til ribosom 30-ÅRENE membran underenhetene. Har en bakteriostatisk effekt.

Stoffet er aktivt mot gram-positive mikroorganismer - Staphylococcus spp. (Inkludert Staphylococcus aureus, inkludert stammer penicillinase produsenter), Streptococcus spp. (Inkludert Streptococcus pneumoniae), Listeria monocytogenes, Bacillus anthracis, Clostridium spp., Actinomyces israelsk .; Gram-negative Bordetella kikhoste, Escherichia coli, Enterobacter spp, Klebsiellaspp, Salmonellaspp, Shigellaspp, Yersiniaspp, Vibrio cholerae, Neisseria gonorrhoeae. Følsom for doxycycline Rickettsiaspp., Borreliaburgdorferi, Treponemaspp., Chlamydiaspp., Mycoplasmaspp., Visse protozoer, inkludert Plasmodium falciparum, Entamoeba histolytica).

Mer følsomme for doxycycline Haemophilus influenzae (91-96%) og intracellulære patogener.

I mindre grad i forhold til andre antibiotika tetracyklin hemmer tarmfloraen, har en absorpsjon, mer helhetlig og lengre varighet av tiltak. Graden av antibakteriell aktivitet, doxycycline er overlegen til tetracycline naturlig. Det trenger cellene i å undertrykke multiplikasjon av intracellulære patogener.

Det er svært effektiv i lungebetennelse og akutt bronkitt etiologi mycoplasmatica. Dersom det er indikasjoner for antibakteriell behandling for exacerbations av kronisk bronkitt, inkl. på bakgrunn av astma, er det brukt som et første-linje medikamenter hos pasienter under 65 år, uten tilhørende patologi (for eksempel forverring ofte forbundet med Haemophilus influenzae).

Har en uttalt effekt på forverring bronco-lunge-infeksjon (vanligvis stafylokokker) hos pasienter med cystisk fibrose i Reiters syndrom, forårsaket av klamydia, kutan leishmaniasis. Den mest effektive i behandling av ehrlichiosis granulocytte. Hos eldre pasienter, viser effekten når empiric behandling av akutt prostatitt og urin infeksjoner forårsaket av bakterier, Escherichia. I kombinasjon med quinine, er svært effektiv i behandling av malaria.

Av organismer som er resistente doxycycline: Pseudomonas aeruginosa, Proteusspp, Serratiaspp, de fleste stammer Bacteroides fragilis, sopp, virus ...

Farmakokinetikk

Når svelget nesten absorbert (ca 100%). Inntak av mat, ikke i vesentlig grad påvirke graden av absorpsjon av doxycycline. Har en høy grad av løselighet i lipid og lav affinitet for binding Ca2 +.

Etter 2 timer etter oral administrasjon i en dose på 200 mg er oppnådd plasma konsentrasjon - 2,6 mg / ml, 24 timer etter administrasjon - 1,45 g / ml. Plasma protein binding er 80-95%.

Den trenger godt inn i mange vev og organer i kroppen. Det ligger i lever, nyre, lunge, milt, bein, tenner, prostata, vev i øyet, pleural og ascitic væsker, galle, væske fra synovial væske, maxillary exudate og frontal bihulene, i flytende crevicolare. Forverres dårlig barriere av blod-hjerne. I membraner av hjernen intakt i cerebrospinalvæsken er ikke avdekket eller oppdaget i små mengder. Krysser placental barriere, er funnet i fosteret er fastsatt i morsmelk. Volumet av distribusjon og 0,7 l / kg.

Det metaboliseres i lever (30-60% av administrert dose). Half-life er 12-22 timer (i gjennomsnitt - sammenlignet med 16,3 timer). Med gjentatt administrasjon, stoffet kan samle seg. I bein og tenner for å danne uløselige komplekser med Ca2 +.

Utskilles med gallen gjennomgår enterohepatic resirkulering, avgis fra avføringen (20-60%). Nyrer som er tildelt 40% av dosen på 72 timer (hvorav 20% til 50%, uendret) med alvorlig kronisk nyresvikt - bare 5,1 prosent (i disse pasientene, doxycycline hovedsakelig skilles ut med avføring).

Studier har funnet noen signifikant forskjell i half-life doxycycline fra serumet i blodet hos pasienter med normal nyrefunksjon er kompromittert. Hemodialyse ikke påvirke half-life av stoffet fra blodet.

Indikasjoner for bruk

Smittsomme sykdommer forårsaket av mottakelige bakterier, doxycycline.

For å forebygge utvikling av resistens og opprettholde effekten av medisinen bør bare brukes for behandling av infeksjoner forårsaket av åpenbart (eller påstått) av mikroorganismer følsomme for doxycycline. Hvis det er informasjon som er relatert til drivenhet er identifisert og dens følsomhet er drevet av lege for å velge antibiotika er optimal, og fravær av slike utvalg empiriske av antibakterielt middel på grunnlag av epidemiologiske data og lokale indekser av følsomhet. Den dossiciclina er angitt for behandling av følgende infeksjoner:

 • Feber oppdaget rocky mountains, typhus og andre typhus, feber Ku, feber, vesicular og feber flått forårsaket av rickettsia;
 • Luftveisinfeksjoner forårsaket av Mycoplasmapneumoniae;
 • Linfogranulomatosi venus forårsaket av Chlamydiatrachomatis;
 • Psitacosi forårsaket av Chlamydiapsittaci;
 • Trachoma forårsaket av Chlamydiatrachomatis, selv om det ikke alltid mulig å oppnå de eksisjon av organismen, som demonstrert av resultatene av immunfluorescens-studier;
 • Konjunktivitt med inneslutninger forårsaket av Chlamydiatrachomatis, kan være doxycycline. Usa, muntlig, i form av monoterapi eller i kombinasjon med topikale preparater;
 • Infeksjoner uretrale, endocerviche og rektal ikke definert forårsaket av Chlamydiatrachomatis i voksne;
 • Ikke-gonokokkisk urinrørsbetennelse forårsaket av Ureaplasmaurealyticum (T-mycoplasma);
 • Tyfus tilbakevendende epidemiologiske, forårsaket av Borrelia recurrentis.

Den dossiciclina er også benyttet for behandling av infeksjoner forårsaket av de følgende Gram-negative mikroorganismer:

 • Chancroid forårsaket av Haemophilusdureyi;
 • Pesten forårsaket av Yersiniapestis;
 • Tularemia, forårsaket av Francisellatularensis;
 • Kolera skyldes Vibriocholera;
 • Campylobacteriosis forårsaket av Campylobacterfetus;
 • Brucellose forårsaket av Brucellaspecies (i forbindelse med streptomycin);
 • Bartonelli forårsaket av Bartonellabacilliformis;
 • Donovanosis (granulom venereum) forårsaket av Calymmatobacteriumgranulomatis.

Mange stammer av mikroorganismer som er oppført nedenfor var resistente mot tetracyclin, som det anbefales at kultur og antibiotikum følsomhet.

Den dossiciclina brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av de følgende Gram-negative mikroorganismer hvis en studie bakteriologisk bekreftelse av tilstrekkelig følsomhet for stoffet:

 1. Escherichia coli;
 2. Aerogeni Enterobacter;
 3. Arter av Shigella;
 4. Arter av Acinetobacter;
 5. Luftveisinfeksjoner forårsaket av Haemophilus influenzae;
 6. Infeksjoner i luftveier og urinveiene forårsaket av Klebsiellaspecies.

Den dossiciclina brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av de følgende Gram-positive mikroorganismer hvis en studie bakteriologisk bekreftelse av tilstrekkelig følsomhet for stoffet:

 • Øvre luftveisinfeksjoner forårsaket av Streptococcus pneumoniae;
 • Anthrax forårsaket av Bacillusanthracis, inkludert pulmonal form av miltbrann etter eksponering): for å redusere hyppigheten eller progresjon av sykdommen etter eksponering for Bacillusanthracis.

Når penicillin er kontraindisert, doxycycline som alternativ løsning kan brukes til å behandle følgende infeksjoner:

 • Ukomplisert gonoré forårsaket av Neisseriagonorrhoeae;
 • Syfilis skyldes Treponemapallidum;
 • Feil forårsaket av Treponemapertenue;
 • Listeriosis forårsaket av Listeriamonocytogenes;
 • Angina Simanovsky-Plaut-Vincent (gingivitt kolitt akutt necrotizing) forårsaket av Leptotrichiabuccalis (gamle navnet Fusobacteriumfusiform);
 • Actinomycosis forårsaket av Actinomycesisraelii;
 • Infeksjoner forårsaket av Clostridiumspp.

I amebiasis akutt av tarmen, doxycycline kan brukes i tillegg til amoebicidi.

Som en hjelp doxycycline kan bli brukt i behandlingen av alvorlig akne.

Den dossiciclina er indikert for forebygging av malaria forårsaket av Plasmodiamfatciparam av reisende på kort sikt (4 måneder) i områder med klorider og / eller pyrimethamine sulfadossina motstandsdyktig.

Metoden for administrasjon og dosering

Det bør bli husket at dosering og hyppighet av den ordinære av doxycycline skiller seg fra de fleste andre tetracykliner. I overkant av anbefalt dose kan øke forekomsten av bivirkninger. Behandlingen bør opprettholdes i minst 24-48 timer etter forsvinningen av symptomer og feber. Når streptokokk infeksjoner behandlingen må videreføres i 10 dager, for å hindre utvikling av revmatisk feber og glomerulonefritt.

Vanlig dose av doxycycline for voksne er 200 mg første dag av behandling (enkelt dose eller 100 mg hver 12. time), og deretter stoffet gis i en dose på 100 mg / dag (enkelt dose eller som 50 mg hver 12. time) vedlikehold. I mer alvorlige infeksjoner (spesielt urin-infeksjoner, kronisk), stoffet bør brukes i en dose på 200 mg / dag i løpet av behandlingen.

Barn under 12 år: barn som veier mindre enn 50 kg, doxycycline gis i en dose på 4,4 mg / kg på den første dagen (som en enkelt dose eller fordelt på to doser), og deretter 2,2 mg / kg (i ett eller to trinn ). I mer alvorlige infeksjoner, medisinering kan bli brukt i en dose på opp til 4,4 mg / kg / dag. Hos barn som veier mer enn 50 kg, doxycycline brukes i en dose voksen vanlig.

Når typhus tick-borne og tilbakevendende doxycycline dårlig brukes på riktig måte med et enkelt oral dose på 100 eller 200 mg, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen. For å redusere risikoen for utholdenhet eller tilbakefall av relapsing feber tick-borne anbefales at doxycycline 100 mg hver 12. time til 7 dager.

uretrale Enkel, endotservikalnye og infeksjoner rektal i voksne forårsaket av Chlamydia trachomatis: 100 mg oralt to ganger om dagen i 7 dager.

ikke-gonokokkisk urinrørsbetennelse (UNG) har forårsaket Chlamydiatrachomatisili Ureaplasma urealyticum: 100 mg oralt to ganger om dagen i 7 dager.

Lymphogranuloma venereum forårsaket Chlamydia trachomatis: doxycycline 100 mg oralt to ganger om dagen i minst 21 dager.

Gonokkkovye infeksjon er ikke komplisert i voksne (unntatt infeksjon ano-rektal i menn): 100 mg oralt to ganger om dagen i 7 dager. Alternativt doxycycline kan være tatt med en dose på 300 mg etterfulgt av en andre dose på 300 mg for en time. Det er mulig å ha en samtidig resepsjon med mat, inkludert melk eller kullsyreholdig drikke.

Miltbrann etter eksponering): voksne: 100 mg oralt to ganger på en dag for 60 dager. Barn med kroppsvekt mindre enn 45 kg, 2.2 mg / kg oralt to ganger på en dag for 60 dager. Hos barn med en kroppsvekt på mer enn 45 kg doxycycline brukes i en dose voksen vanlig.

Primær og sekundær syfilis: pasienter med syfilis, primær eller sekundær allergisk mot penicillin og ikke gravid, penicillin alternativ kan være behandlet med doxycycline 100 mg oralt to ganger om dagen i to uker.

Latent og tertiær syfilis: pasienter med latent syfilis eller høyere allergisk mot penicillin og er ikke gravid, penicillin alternativ kan være behandlet med doxycycline 100 mg oralt to ganger om dagen i to uker, dersom infeksjonen ikke overstiger varighet på 1 år. Ellers er doxycycline brukes for 4 uker.

Akne: 50-100 mg / dag for et maksimalt 12 uker.

Behandling av malaria forårsaket av Plasmodiumfalciparum resistente til klor: 200 mg / dag i minst 7 dager. Gitt potensiell alvorlighetsgrad av infeksjon, samtidig med doxycycline brukes shizontitsidnoe praksis stoffet fungerer som quinine, anbefalte doser, som er forskjellige i de ulike regioner.

Forebygging av malaria: 100 mg / dag i voksne, for barn som har fylt 12 år stoffet er foreskrevet i en dose på 2 mg / kg gang daglig; dosen kan nå at voksne. Forebyggende vedlikehold kan startes 1-2 dager før en tur til den regionen som oppstår malaria. Bør videreføres under reise og for 4 uker etter retur.

Behandling og selektiv forebygging av kolera i voksne: 300 mg en gang.

Forebygging av feber river japansk: 200 mg når du er inne.

Forebygging av reisediaré hos voksne: 200 mg første dag av turen (en gang eller 100 mg hver 12. time), etterfulgt av 100 mg / dag i løpet av sitt opphold i regionen. Det er ingen informasjon om forebyggende bruk av stoffet i mer enn 21 dager.

Forebygging av leptospirose: 200 mg oralt en gang i uken under oppholdet i regionen og 200 mg på slutten av turen. Det er ingen informasjon om forebyggende bruk av stoffet i mer enn 21 dager.

Program:

Gjelder inne, under eller etter et måltid.

Den tetracyclin tabletter er anbefalt å bli vasket med en riktig mengde væske for å redusere risikoen for irritasjon og sårdannelse i spiserøret.

I tilfelle av irritasjon av spiserøret, doxycycline bør tas sammen med mat eller melk.

Studier tyder på at du tar samtidig med mat eller melk ikke i vesentlig grad påvirke absorpsjon av doxycycline.

Eldre pasienter: det er ikke nødvendig å justere dosen. I nærvær av nyresvikt det er ikke nødvendig å justere dosen.

Brudd på nedsatt funksjon: doxycycline bør brukes med forsiktighet hos pasienter med nedsatt leverfunksjon eller personer som mottar medisiner som potensielt er hepatotoxic.

Brudd på nyrefunksjon: studier tyder på at bruk av doxycycline på de vanlige anbefalte dosene ikke føre til store ansamlinger av antibiotika hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon.

Bivirkning

Fra nervesystemet: benign intrakraniell hypertensjon (redusert appetitt, oppkast, hodepine, hevelse av synsnerven), en giftig effekt på sentralnervesystemet (svimmelhet eller ubalanse).

Fra siden av å høre: tinnitus.

I det kardiovaskulære systemet: takykardi, ødem, perikarditt, hypotensjon.

Fra fordøyelsessystemet: kvalme, oppkast, forstoppelse eller diaré, abdominal smerte, glossitis, dysfagi, øsofagitt (inkludert erosive), gastritt, magesår og 12 duodenalsår, enterokolitt (på grunn av spredning av resistente stammer av stafylokokker).

Allergiske reaksjoner: makulopapuløst utslett, kløe, utslett, rødhet i huden, anafylaktisk sjokk, anafylaksi, anafylaktiske reaksjoner, angioødem, systemisk lupus erythematosus, dosering, Stevens-Johnson syndrom.

Fra siden av hematopoiesis: hemolytisk anemi, trombocytopeni, neutropenia, eosinofili, porfyri.

En annen gulsott, hepatitt (sjelden), forbigående økning i indeksen for den funksjonelle tilstanden til leveren, leversvikt, økende konsentrasjoner av urea i serum, artralgi, myalgia, fotosensitivitet, eksfoliativ dermatitt, erythema multiforme, epidermolysis giftig, serum sykdom, pseudomembranous kolitt, superinfection misfarging bærekraftig i emaljen på tennene, betennelse i området anogenitale, candidiasis (vaginitt, glossitis, stomatitis, proktitt), struma, varmt blinker.

Kontraindikasjoner

Overfølsomhet for virkestoffet eller noen substans hjelpesystemer.

Bruk av doxycycline er kontraindisert i tilfelle av overfølsomhet for å tetracykliner, porfyri, alvorlig leversvikt, graviditet, amming (for perioden behandling bør forlate amming), barn under 12 år.

Med forsiktig: brudd i leveren, og leukopeni.

Overdose

I tilfelle av overdose, er det nødvendig å avbryte stoffet og starte behandling av symptomatisk. Dialysen ikke påvirke halvparten av frø og er ikke effektiv i tilfelle av overdose.

Forebyggende tiltak

Denne dosen form hos barn under en alder av 12 år er kontraindisert.

For å hindre lokal irriterende handling (øsofagitt, gastritt, magesår av slimhinner i mage-tarmkanalen) anbefales for mottak i ettermiddag med rikelig med væske, mat eller melk.

I forbindelse med mulig utbygging av fotosensitivitet behov for å begrense sol stråling under behandling og 4-5 dager etter.

Med langvarig bruk krever overvåking av den funksjonelle tilstanden til leveren, hematopoiesis.

Kan maskere symptomer på syfilis, i forhold til muligheten for blandet infeksjon det er nødvendig å serologisk analyse månedlig for 4 måneder.

Alle tetracykliner danne stabile komplekser med Ca2 + i noen bein-forming. I forhold til denne avtalen i den perioden av utviklingen av tenner kan forårsake tenner flekken langvarig gul-grå-brun, og emalje hypoplasia.

Det kan være en falsk økning i nivå av katekolaminer i urin når du bestemmes av fluorescerende metode. I studien biopsi av skjoldbruskkjertelen hos pasienter behandlet med doxycycline lang sikt, lysbilder av vevet mørk brun farge, muligens uten å avbryte funksjonen.

Eksperimentet viste at doxycycline kan ha toksiske effekter på fosterets utvikling (forsinket skjelett) - blokkering metalloproteases (enzymer som katalysere nedbrytning av kollagen og proteoglycan) av brusk, reduserer skader, og deformerer slitasjegikt.

Bruk hos pasienter med nedsatt lever-funksjon. Doxycycline bør brukes med forsiktighet hos pasienter med nedsatt leverfunksjon eller de som er behandlet med potensielt hepatotoxic.

Om hepatisk dysfunksjon assosiert med oral administrasjon eller parenteral tetracycline, doxycycline, inkludert, har rapportert sjelden.

Bruk hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Utskillelse av doxycycline av nyrene er ca 40% per 72 timer hos personer med normal nyrefunksjon. Dette daipazon kan slippe å 1-5% til 72 timer hos pasienter med alvorlig personer med nedsatt nyrefunksjon (kreatininclearance under 10 ml / min).

Studier har funnet noen signifikant forskjell i half-life doxycycline fra serumet i blodet hos pasienter med normal nyrefunksjon er kompromittert. Hemodialyse ikke påvirke half-life av stoffet fra blodet.

Effekten av anti-anabole av tetracykliner kan føre til en økning i nivå av blod urea. Effekten antianabolico er ikke sammenlignet med doxycycline hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon.

Fotosensibilitet. Fotosensibiliseringsreaksjoner har blitt observert hos noen individer tar tetracykliner, inkludert doxycycline. Under behandling med doxycycline og 4-5 dager etter det anbefales å beskytte utsatte områder fra direkte sollys og UV-stråling kunstig. Behandling av tetracykliner, inkludert doxycycline, bør avbrytes umiddelbart ved første tegn til erytem på huden.

Pseudomembranous kolitt. pseudomembranous kolitt er rapportert ved bruk av utviklingen av nesten alle antibakterielle midler, inkludert doxycycline. Alvorlighetsgraden av denne komplikasjonen varierte fra mild til livstruende. Det er nødvendig å vurdere denne diagnosen hos pasienter som presenterer med bruk diaré vsledestvii av antibakterielle midler.

Øsofagitt. Tilfeller av øsofagitt og esophageal sår hos pasienter som er innkapslet eller tetracyklin tablett form legemidler av klasse, inkludert doxycycline. De fleste av disse pasientene tok medisinen umiddelbart før sengetid eller med utilstrekkelige mengder væske.

Den intrakraniell hypertensjon lys har blitt tatt opp i personer som har mottatt stoffet, maksimal terapeutisk dose. Disse symptomene forsvant raskt etter uttak av stoffet.

Porfyri. Sjeldne tilfeller av porfyri har vært observert hos pasienter som får tetracykliner.

Behandling av seksuelt overførbare sykdommer. I behandling av seksuelt overførbare sykdommer forbundet med mistanke om syfilis bør brukes i diagnostiske prosedyrer passende, inkludert mikroskopi, mørk-felt og andre analyser. I disse tilfellene, må de testes serologiske månedlig for minst 4 måneder.

Streptococcus beta-hemolytisk. For infeksjoner forårsaket av streptokokker, beta-hemolytisk av gruppe A, behandlingen må fortsette i minst 10 dager.

Myasthenia gravis. Legemidlene i gruppen tetraciclone kan forårsake svak nevromuskulær blokade, slik at du trenger å bruke med doser av forholdsregel doxycycline hos pasienter med myasthenia gravis.

Systemisk Lupus erythematosus. Tetracykliner kan føre til forverring av systemisk lupus erythematosus.

Methoxyflurane. Samtidig bruk av metossiflurane med tetracyclin fører til neurotoxicity dødelig.

Sammensetningen av stoffet inneholder laktose, for denne grunn, det er ikke anbefalt for pasienter med en sjelden intoleranse medfødt galaktose, mangel på Samiske laktase og dårlig opptak av glukose-galaktose.

Sammensetningen av stoffet inneholder fargestoffer, quinoline yellow (E 104), gul oransje (E-110) som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Programmet under graviditet og amming: bruk er kontraindisert under graviditet og amming.

Påvirkning på evnen til å kjøre biler og andre mekanismer, potensielt farlig: pasienter må avstå fra alle aktiviteter som krever større oppmerksomhet, raske mentale og motoriske responser.

Samhandling med andre medisiner

Den dossiciclina kan øke plasmakonsentrasjonen av ciclosporin. Resept felles for disse medikamentene bør bare brukes under medisinsk tilsyn

Samtidig bruk av tetracyklin og metossiflurane (et middel for anestesi innånding) kan føre til utvikling av alvorlig nyresvikt (inkludert død).

Den dossiciclina må ikke kombineres med agenter som inneholder metall ioner (syrenøytraliserende midler som inneholder aluminium salter, kalsium og magnesium, preparater som inneholder ioner av mangan, sink, forberedelser av jern) i forbindelse med dannelsen av chelates inaktive. Absorpsjon av doxycycline hemmer kolestyramin. Barbiturater, karbamazepin, fenytoin, redusere konsentrasjonen av doxycycline i serum. Den dossiciclina reduserer effekten av penicillin, p-piller; når det gis samtidig med p-piller, øker sannsynligheten for blødning i syklusen. Med samtidig behandling med antikoagulantia, er det nødvendig med en grundig kontroll av koagulering av blodet (i bakgrunnen av tetracycline, syntese av nedgang i K-vitamin).

Oppbevaring

På et sted som er beskyttet mot fuktighet og lys ved en temperatur som ikke overstiger 25 ° C.

Holde utilgjengelig for barn.

Utløpsdatoen

4 år. Må ikke brukes etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Emballasje

10 kapsler i pakker på celler av disposisjonen. En pakke oversikt med instruksjoner for bruk i pakken.

Emballasje for sykehus: I esker av kartong er plassert 150 pakker med antall instruksjoner for bruk.

Helligdager fra apotek

Under resept.

Skriv en kommentar
avatar