Kjøp Accutane Online

#1Apotek
Kjøp Nå


Accutane
Accutane

Generisk Accutane (Isotretinoin) er behandling og forebygging av alvorlig akne. Accutane består av vitamin A som reduserer produkt av sebaceous glands i ansiktet ved å returnere et huden klar og vakker. Etter en syklus av komplett behandling 95% av pasientene demonstrere en fjerning, av totalt eller delvis, av akne. Begynner livet uten akne co huden mer tydelig med Generisk Accutane!

Generiske Accutane er også kjent som: Isotrentinoin, Accutane, Amnesteem, Claravis, Sotret.

Accutane 5 mg | 10 mg| 20 mg | 30 mg| 40 mg

HVA SOM ER ACCUTANE?

Accutane er en av de former for vitamin A. det Reduserer mengden av sebum produsert av sebaceous glands og akselererer den naturlige regenerering av huden.

Accutane brukes til å behandle manifestasjoner av alvorlig akne, som ikke kan behandles med andre legemidler, inkludert antibiotika.

Accutane kan også brukes til andre formål som ikke er oppført i instruksjonene for bruk.

HVA ER VIKTIG Å VITE OM ACCUTANE?

Accutane er en medisin som brukes til å behandle manifestasjoner av alvorlig akne som ikke kan behandles på annen måte, inkludert antibiotika. Imidlertid, Accutane kan ha alvorlige bivirkninger. Før du bruker Accutane, vennligst rådfør deg med din lege for å finne ut den nåværende status av sykdom, mulig nytte av behandling med Accutane, og mulige bivirkninger. Legen vil be deg om å lese og signere et dokument som bekrefter at han er klar over de alvorlige risikoene forbundet med behandling av Accutane.

Accutane er en av de former for vitamin A. det Reduserer mengden av sebum produsert av sebaceous glands og akselererer den naturlige regenerering av huden.

Accutane brukes til å behandle manifestasjoner av alvorlig akne, som ikke kan behandles med andre legemidler, inkludert antibiotika.

Accutane kan også brukes til andre formål som ikke er oppført i instruksjonene for bruk.

Ikke ta Accutane mens gravide og ikke gravide i løpet av sitt arbeid, så vel som innen en måned etter at du har sluttet å ta medisiner. fra Accutane risiko under graviditet refererer til klassifisering kategori X (FDA FDA Office of Food and Drug Administration). Dette betyr at Accutane kan føre til føtale misdannelser. Det kan også føre til spontanabort, for tidlig fødsel, eller død for barnet. Du trenger å ta en graviditetstest og bekrefte et negativt resultat før deg og legen din vil bestemme om hensiktsmessigheten av Accutane. Det er nødvendig å ta en graviditetstest, og sørg for at det er et negativt resultat i løpet av de første 5 dagene av menstruasjonssyklusen før du tar medisinen.

To p-metoden er pålitelig og kan brukes på samme tid (hvis den ikke brukes som prevensjon har ikke blitt gjort avholdenhet eller hysterektomi) for én måned før sykehusinnleggelse, Accutane Accutane, under behandling og i minst én måned etter avsluttet behandling. Du må også gjøre en test for graviditet på en månedlig basis. Legen vil diskutere med deg og gi deg informasjon om mulige metoder for prevensjon, mulig feil i prevensjon, så vel som betydningen av å bruke prevensjon mens du tar Accutane. Hvis du blir gravid, må du slutte å ta p-piller eller menstrual syklus, må du umiddelbart slutte å bruke Accutane og informere legen din.

Noen pasienter har symptomer på depresjon (følelser av tristhet, irritabilitet, tretthet, vanskeligheter med konsentrasjon, og tap av appetitt), samt selvmordstanker under behandling eller etter avsluttet Accutane. Varsle legen umiddelbart hvis du har tegn på depresjon eller selvmordstanker under behandling eller kort tid etter avsluttet Accutane.

Ikke ta vitamintilskudd som inneholder vitamin A under behandling med Accutane. Dette kan føre til økte bivirkninger.

Ikke gi blod mens du får Accutane og i minst én måned etter utløpet av den medication. Blodet som ble gitt under mottak av Accutane kan overføres til en gravid kvinne og føre til skade på barnet.

Ikke bruk hårfjerning behandling og voks for huden, samt avstå fra sliping av huden (for eksempel dermabrasion eller laser) mens du tar Accutane og i seks måneder etter avtaleinngåelsen, for å unngå utseendet av arr.

Unngå eksponering for sollys, så vel som eksponering for ultrafiolette stråler når du mottar Accutane. Accutane kan øke følsomhet i huden for sollys, noe som kan føre til solbrenthet, alvorlig.

Vær forsiktig når du kjører om natten. Accutane kan påvirke din evne til å se på natten. Forringelse av nattsyn kan komme plutselig.

Tar alt av Accutane foreskrevet, selv om det er en forbedring av tilstanden. I begynnelsen av inntak av medisiner, kan det hende midlertidig forverre akne, men da bør det være en forbedring. For best resultat, fullfør full løpet av medisin foreskrevet av legen din. Du kan trenge mer enn en behandling med Accutane.

METODEN FOR ANVENDELSE AV ACCUTANE

Accutane må brukes akkurat som anbefalt av legen din. For å avklare de instruksjoner for bruk, kan du spørre en farmasøyt, en sykepleier eller en lege.

Accutane brukes til å behandle alvorlige former for akne, nodulær-cystisk, som ikke kan bli behandlet med andre legemidler, inkludert antibiotika. Imidlertid, Accutane har en rekke alvorlige bivirkninger. Før du begynner å ta en Accutane, konsultere legen din og diskutere de mulige fordelene av behandling med denne medisinen, og mulige bivirkninger. Legen vil be deg om å lese og signere et dokument som bekrefter at han er klar over de alvorlige risikoene forbundet med behandling av Accutane.

Du vil motta mengden av stoffet, som er beregnet for maksimalt 30 dager etter opptak. En selvklebende etikett gule har vært festet til din oppskrift. Hvis det er ingen slik etiketten på resept, må du kontakte legen din. Apoteket har ikke rett til å slippe stoffet uten tilstedeværelse av en slik etikett.

Hver dose bør vaskes med et fullt glass vann. Dette vil unngå irritasjon av spiserøret med en medisin. For samme grunn, og svelge hele medisinen uten å tygge.

Ta Accutane to ganger om dagen med vann eller melk, med mindre annet er angitt av legen.

Tar alt av Accutane foreskrevet, selv om det er en forbedring av tilstanden. I begynnelsen av inntak av medisiner, kan det hende midlertidig forverre akne, men da bør det være en forbedring. For best resultat, fullfør full løpet av medisin foreskrevet av legen din. Du kan trenge mer enn en behandling med Accutane.

Legen kan anbefale til en undersøkelse av blod og ta andre legekontroll eksamener under behandling med medisiner for å identifisere bivirkninger av stoffet.

På grunn av de alvorlige bivirkningene som kan oppstå ved bruk av denne medisinen, ikke dele den med andre.

Store Accutane ved romtemperatur unna varmekilder og fuktighet.

ACCUTANE I SVANGERSKAPET

Accutane kan forårsake alvorlige fødselsskader for livet. Bruk aldri Accutane hos gravide kvinner. Selv en enkelt dose av Accutane kan forårsake alvorlige fødselsskader i ditt barns ører, øyne, ansikt, skull, hjerte og hjerne. Også, det er ikke anbefalt å ta medisiner under amming.

Kvinner i fertil alder skal gi et skriftlig samtykke for bruk av dette stoffet.

Ikke ta vitamintilskudd som inneholder vitamin A, mens du tar isotretinoin. Ikke gi blod innen 30 dager etter seponering av medikamentet.

Ikke bruk denne medisinen hvis du er allergisk mot isotretinoin eller parabener, eller hvis du er gravid.

For å sikre at du kan trygt bruke en Accutane, fortell legen din hvis du har følgende sykdommer:

 • personlige eller familie historie av depresjon eller psykiske lidelser;
 • hjerte-og karsykdommer, kolesterol og høye triglyserider;
 • osteoporose eller andre bein sykdommer;
 • intestinal lidelser som for eksempel tarm sykdommer, inflammatoriske sykdommer, ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom;
 • diabetes mellitus;
 • astma;
 • leversykdom;

Må du ha en negativ graviditetstest 30 dager før starten av Accutane.

Følg alltid Accutane med et fullt glass vann for å unngå å smelte av kapselen i spiserøret, noe som kan føre til irritasjon. Inghiottilo så raskt som mulig.

Lagring: Oppbevares utilgjengelig for barn ved romtemperatur, og beskytt det mot fuktighet, fra varme og lys.

Hva skjer hvis jeg glemmer en dose?

Ikke betaler oppmerksomhet til tapte doser og ta medisinen lenger i henhold til forventet tid. Ikke ta ekstra medisiner for å kompensere for den tapte doser.

SYMPTOMENE PÅ EN OVERDOSE AV ACCUTANE

Symptomene på en overdose inkluderer:

 • hodepine;
 • svimmelhet;
 • Smerter i magen;
 • Hevelse av lepper;
 • Brudd på koordinering.

BIVIRKNINGER AV ROACCUTANE

Den akutt hjelp er nødvendig med følgende bivirkninger:

 • Hevelse i ansiktet, lepper, tunge eller svelg.

Stopp er nødvendig med følgende bivirkninger:

 • en deprimert stemning, et brudd på konsentrasjon, søvn problemer, endringer i atferd, hallusinasjoner;
 • plutselig nummenhet, spesielt på den ene siden av kroppen;
 • tåkesyn hodepine plutselig og alvorlig;
 • kramper;
 • kvalme, oppkast, hjerte rytme lidelse;
 • alvorlig diaré, rektal blødning;

Akne

Sykdommen av sebaceous glands, preget av lunger og betennelse i hårsekkene, det kalles akne (kviser) eller akne. Mangfoldet av årsaker og kliniske manifestasjoner av akne, den hyppige forekomsten i ulike aldre, forårsaker kosmetiske problemer gjør denne sykdommen viktig for mange medisinske fagfolk.

Begrepet "kviser" gjenspeiler forholdet årsak-og-virkning av kutan manifestasjoner av den generelle tilstanden til organismen. Fremveksten av kviser, infeksjoner, forstyrrelser i fordøyelsessystemet, genetiske, endokrine, og immunforsvaret spiller en viktig rolle, fordøyelsessykdommer, og neuropsichiari.

Utslett av akne forekommer nesten i alle aldre: perioden fra nyfødt til alderdom. Tidligere, akne ble ansett som et problem tenåring, men i løpet av de siste tiårene, tilfeller av akne hos pasienter med 25-35 år har blitt hyppigere. Den mest vanlige formen av akne akne juvenile, observert hos pasienter 12-24 år i nesten 90% av tilfellene. Utbruddet av akne bringer mange erfaringer om hans utseende til folk av alle kjønn og alder.

Symptomer på akne

Elementene Vysypnye i akne er representert ved komedoner lukket og åpen akne papular og pustuløs formasjoner nodal og cystisk. Den komedoner er lukket er nodulær formasjoner ikke-inflammatorisk, hvit i fargen, uten et grep på overflaten av huden. Ytterligere akkumulering i porene i talgkjertlene sekreter, epitelceller, resultater pulver pigment i dannelse av komedoner åpne, svart å ha stikker over overflaten av huden, tips. Lokalisering typisk nams - huden i pannen og haken.

Kontinuerlig tilslutning til eksisterende blokk av betennelse i hårsekken fører til utvikling av papler, kviser pustuløs, og i alvorlige former - cystisk hulrom, elementer akne flemmonosa og nekrotisk. akne papular (lat "papule" -. knuter akne) - høyde, tett klynge av hud størrelse med en ert til et rødlig blålig. Flere papler gir en uregelmessig utseende til huden. Papules kan gjennomgå en omvendt utvikling eller en videre overgang til pustler. akne pustuløs (fra Latin "pustula." - abscess) - boble smertefulle med innholdet purulent mykere konsistens papler. Små, opptil 5 mm i diameter, blemmer vanligvis leges uten et spor, etter at den store pustler er ofte til stede feil av arrdannelse.

Den videre utviklingen av elementer av inflammatorisk akne kan føre til utseendet av noder, og cystisk hulrom. Nodene er store infiltrerer (mer enn 5 mm i diameter) ligger i dermis og i underhudsfett. Med utviklingen i omvendt, nodene gå i oppløsning, ulcerano og du vil helbrede med et arr. Cyster er hulrom som er fylt med pus, fargen lilla-cyanotisk. Arr oppstår også med dannelsen av et arr.

Mekanismen av akne utvikling

Mekanismen for akne er forårsaket av et samspill av 4 faktorer:

 • Overdreven utskillelse av sebaceous glands. Hyper-sekresjonen av sebum av sebaceous glands som fører til en reduksjon av dens egenskaper er bakteriedrepende, og en struktur endres. Utskillelsen av talgkjertlene blir tykk, danner plugger i kanalene og blokkerer dem. Det er ofte observert i løpet av en periode med rask puberteten hos ungdom, og i den siste uken av menstruasjonssyklusen hos kvinner.
 • Behandling av follicular hyperkeratosis. I sentrum for utviklingen av behandling av follicular hyperkeratosis er et brudd på den normale prosessen med konstant fornyelse av cellene i hårsekkene. Tykkelsen av stratum corneum av overflaten av håret follicles, sammen med transporterer fett, skaper en ytterligere hindring for å utgangen av utskillelsen av sebaceous glands.
 • Reproduksjon av bakterier butanoic og pentanoic akne (Propionibacterium acnes). Mikroorganismer i det store antallet som lever på huden på friske mennesker, under visse betingelser, kan føre til utvikling av inflammatoriske reaksjoner på akutt. Badebukser secchiosi av håret follicles er et gunstig miljø for deres reproduksjon forbedret og viktig aktivitet aktive. Den viktigste rolle i utseende av akne tilhører akne bakterier butanoic og pentanoic.
 • Betennelse. Den aktive reprise av bakterier butanoic og pentanoic akne fører til en vev respons og utvikling av betennelse i dem.

Den endogene årsakene til akne

Ved foten av utseendet av akne er en overtredelse av funksjonen av sebaceous glands - hypersecretion av sebum. Dette er gjort under påvirkning av en rekke årsaker, interne og eksterne, og skaper en grobunn for utvikling av akne.

 1. Testosteron og akne. En av de vanligste årsakene til kviser i puberteten perioden er den hormonelle endringer i kroppen. Den aktive utgivelsen av steroid hormoner, spesielt androgener, mannlige kjønnshormoner hos jenter og unge, fører til en økt sekresjon av sebaceous glands. Fettet i huden endre sine egenskaper, snu fra en væske til tykke og seige.
  Funksjoner av hormonelle bakgrunn og hudreaksjoner kan være arvelig. Derfor er det stor sannsynlighet for hudormer tenåringer i de unge menneskene som foreldre lider av akne er mye høyere enn sine jevnaldrende med arv ikke-dødelige.
 2. Akne premenstruale. Nivået av steroid hormoner i kvinner svinger i løpet av menstruasjonssyklusen, og stiger til sin siste fase. Denne tilstanden er forbundet med utseendet til utbrudd, akne ca en uke før forventet menstruasjon i 70% av kvinner. Selv de som ikke lider av akne ofte legger merke til utseendet av akne enkelt på haken, på slutten av menstruasjon.
 3. Akne var "hormonell". Forekomsten av kviser og akne i perioden ungdom er bestemt fysiologisk. Imidlertid, hvis akne vedvarer inn i voksen alder, så er dette et signal om alvorlig å tenke på helsen. Vanligvis, tilstedeværelsen av disse stedene indikerer et brudd på produksjon av seksuelle hormoner.
  I kvinner, den såkalte hormonell akne kan være forårsaket av polycystic eggstokk syndrom, graviditet eller abort, t. Forhold som er assosiert med skarpe endringer i hormonelle nivåer.
  Det endokrine lidelser i aktiviteten av adrenal kjertel eller hypofysen også påvirke forekomsten av akne. Da staten av hyperandrogenism (overskytende mannlige kjønnshormoner - androgener) er ofte ledsaget av utseendet av akne. Derfor voksne som lider av akne, er det nødvendig ikke bare å besøke en kosmetolog eller en hudlege, men også en rekke laboratoriestudier, konsultasjon med en endokrinolog og gynekologen (for kvinner).
 4. Hyperkeratosis. Fortykkelse av overflaten av stratum corneum - hyperkeratosis - kan utvikle seg under påvirkning av ulike faktorer, hormonelle, vitamin A-mangel, eksponering av huden for skadelige kjemikalier (for eksempel, smøreolje) eller mekaniske faktorer (friksjon, trykk). Fortykket kåt skalaer sammen med svekket porene sebum tilstopping, være gunstig miljø for prosessen med mikrobiell utvikling.
 5. Sykdommer i mage-tarmkanalen. Mange forskere har utseendet av akne er satt i direkte avhengighet av naturen av makt og status av mage-tarmkanalen av pasienten. Faktisk, utbredelsen av karbohydrater i kostholdet, og mangel på essensielle aminosyrer og sunt fett føre til hyperfunction av sebaceous glands. I noen tilfeller, korreksjon strømforsyning bidrar til å normalisere sekresjonen av sebum og bli kvitt akne.
  I henhold til medisinsk statistikk, mer enn 50% av folket akne oppstår på bakgrunn av gastritt og eksisterende dysbiosis, ytterligere 30% - på bakgrunn av patologiske tilstander i tarmen. Plass lokalisering av lesjoner avhenger av ødeleggelse av en fordøyelseskanalen. Utbruddet i nesen, kinnene, hjørnene av munnen kan indikere endringer i bukspyttkjertelen, i det timelige region - galle blæren, over overleppen tykk, og front - dim. Derfor, staten av fordøyelseskanalen spiller en viktig rolle i å opprettholde helsen til huden. Normal tarmens mikroflora av 70% gir den menneskelige immunsystem, hindrer dannelse av nye kviser, og gir helbredelse av eksisterende.
 6. Mikroflora enkelte av huden. I hud og munn av sebaceous glands sunn menneskelig levende akne propionbakterii og granulosum, epidermal stafolokokk, midd, sopp, og så videre. D. Under normale forhold, ikke føre til noen problemer, men en ubalanse i kroppen (hyperandrogenism, kviser eller akne), fører til deres aktive reproduksjon og inflammatoriske prosesser i huden.
 7. Stress. Direkte stress i seg selv ikke føre til akne, men dens effekt på hormonelle status og immunforsvaret i kroppen kan forverre manifestasjon av akne forårsake nye akne lesjoner og svekkelse mekanismer for beskyttelse.
 8. Forstyrrelser i immunsystemet. Svekkelsen av immunitet kan være forårsaket av flere grunner: .. stress, fordøyelses sykdommer, osv., men alltid IMEE.

Eksterne faktorer av akne

Kosmetikk (kosmetisk akne som årsak til akne). "provoserende" akne kan være, og den såkalte kosmetisk-comedogenic, som er å si at porene blir tilstoppet og bidra til akne: .... Kremer, pulver, kremer, Rødme, etc comedogenic stoffer inkluderer oljer (mais, kokos -, mineral -, fersken, mandel, soya), lanolin, petrolatum, oljesyre, svovel, squalene, oleate sorbitan, sodium lauryl sulfate, miristil laktat, og andre. Maskering av akne bruker kosmetikk for mer forverrer akne. Derfor, på tidspunktet for kjøpet av kroppspleie og makeup bør velge produkter som er merket "ikke-comedogenic" (non-comedogenic).

Den varme og fuktige klima. Å forverre løpet av akne eller føre til utseendet kan være høy luftfuktighet og varmt klima. Utslett er oftest lokalisert på bryst -, rygg -, nakke - de områder som er mest irritert da.

Sol og uv-stråler. Ultrafiolett i tørr kontroll og desinfiserer akne, og tanning jevner ut hudtonen, maskering, da, elementer av akne akne. Imidlertid er det overflod av ultrafiolett stråling har en motsatt effekt. Økning i utskillelsen av talg, og stratum corneum, ytterligere tørking forverre akne, og øker i antall av akne. Denne mekanismen fungerer også med brunfargen på en åpen stranden i et solarium.

Profesjonell kontakt med giftige stoffer. Den faglige aktiviteter av mange assosiert med direkte kontakt med familie og industriell kjemi (for eksempel olje, smøremidler, klor og t. D.), forårsaker utseendet av akne gjennom utvikling av hyperkeratosis av huden og håret follicles.

Ekstrudering av akne. Forsøk på å trekke ut kviser og deretter kvitte seg uavhengig av deres kan føre til motsatt resultat. Hvis infeksjonen klemme kviser trenger inn i de dypere lag av huden, bryter elementer, ikke-inflammatorisk, noe som fører til deres infeksjon og pussdannelse. kviser spesielt farlig å klemme på forsiden av trekanten naso-labial, t. a. Det er stor fare for introduksjon av smitte gjennom blodet til hjernehinnene. Rengjøring av ansiktet med en skrubb i løpet av utbrudd av huden inflammatorisk og bør være utelukket. Effektiv og trygg behandling av akne kan bare utføres av en dermatocosmetologo spesialist.

Permanent mekanisk friksjon og trykk på huden (når du bære hodeplagg stram krage et al. Klær) fører til akne i disse områdene.

Akne medisiner. I behandlingen av mange sykdommer i indre organer og frem til i dag, er brukt steroid hormoner som forårsaker utseendet av akne stoffet. Denne form for akne er preget av den plutselige tilsynekomsten av akne parallelt med utbruddet av kortikosteroider. Utseendet av akne er også observert hos kvinner som slutter å ta p-piller.

Utmerket rengjøring. Overdreven rengjøring, hvis ikke paradoksalt nok, kan det også utløse utseendet av akne. Den hyppig vask tørker huden i ansiktet, senker sine beskyttende egenskaper og esacera manifestasjon av akne. Imidlertid, håndvask, bør justeres for å unngå å flytte smitte fra kilden til betennelsen over overflaten av huden.

Stadier av akne utvikling

Grunnlag for utvikling av sykdommer, akne ligge i arbeidet med de sebaceous glands, noe som fører til dannelsen av plugger hornhinnen sebaceous i deres kanaler. På overflaten av plugger (komedoner), patogene bakterier begynner å formere seg, noe som fører til irritasjon og purulent betennelse i omkringliggende vev. Utbrudd av akne er i hovedsak lokalisert i regionen haken, nesen, pannen og tilbake i saken, den største ansamlingen av sebaceous glands. Elementer av akne kan være ikke-inflammatoriske (komedoner) eller inflammatorisk (papler, pustler) karakter.

Avhengig av alvorlighetsgraden av flyten av akne, det er fire forskjellige faser av prosessen.

1 fase. En mild form av akne. Preget av tilstedeværelsen på huden av åpne og lukkede komedoner med ingen tegn til betennelse, den enkelte papler. Behandling av akne på dette stadiet er ikke vanskelig.

2 scenen. Arrangementet moderat akne. Elementer av akne på huden er representert ved et stort antall av komedoner lukket og åpen akne (10-20 papler) med tegn på betennelse. Prognosen for behandling i denne fasen er lang (6-8 uker), men gunstig.

3 stadion. Alvorlig form av akne. Du legger merke til det samme tegn på den andre etappen, men mengden av inflammatorisk på huden øker til 20-40. Du trenger en spesiell behandling.

4 ° scenen. Svært alvorlig form av akne. Det er preget av et stort antall av papler, pustler, og knop (mer enn 40 elementer). Krever alvorlig, spesialiserte behandlinger.

Prediksjon av behandling av akne

Når du gir langsiktige resultater av akne, bør du vurdere følgende punkter:

 • Akne er en kronisk sykdom, sykdommer, vanskelige, t. A. Den genetiske predisposisjon eller triggere kan føre til en ny forverring, selv om sykdommen ikke fortsette i de neste årene. Imidlertid, å vite årsaken, forårsaker en ny bølge av akne, kan det være klart overvåke og raskt fjerne forverring av akne, og hindrer utviklingen av endringer, grov hud, arr (post-akne) og dannelse av kosmetiske feil stabil.
 • Hvis sykdommen har allerede skjedd, endringer i huden er irreversible, og det vil være umulig å nå idealet om sin tidligere tilstand.
 • Et komplett kurs av behandling av akne er en lang prosess, som tar fra 4 måneder eller mer.
 • Behandling av akne kan oppstå med prosedyrer eksaserbasjoner, spesielt i de første månedene, da det er en undertrykkelse av mekanismer for sykdom.
 • Det er nødvendig å gjennomføre en fullstendig kurs i behandling av akne, uten avbrudd, selv om det har vært en betydelig forbedring. En akne er ikke behandlet i noen tid kan erklære en ny forverring.

Til tross for at akne er en sykdom som voksne, som vil følge deg hele livet, fortvil ikke. Den moderne teknikker og forberedelser av eksternt program og systemisk kan du i stor grad forenkle løpet av akne, hindre umiddelbart sin eksaserbasjoner, for å unngå alvorlige komplikasjoner, og endringer ødeleggende for huden. I dag behandling av akne forekommer i alle stadier av utviklingen av sykdommen, slik at du kan få god kosmetiske resultater og langsiktig remisjon.

Skriv en kommentar
avatar